2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
سلامت باشی مهربونم ان شالله بحق این دم اذان  قسمت شما و دوستان منتظر عزیزم🙏🏻❤️

الهامی جون جوجت به دنیا اومد؟ مبارکه عزیزم😙😙😙

برای منم دعا کنم همش دارم منفی میشم😥😥😥

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم‌مبارک باشه خدا حفظش کنه برای ما منتظراهم دعا کن انتقال اولی بودین شما چند تا انتقال دادید قبل ...

لطف داری عزیزم ❤️ 

همبشه برای منتظرا دعاگو هستم عزیزم خیلی خوب همتون رو درک میکنم همیشه از خدا خواستم و میخوام هیچ زنی چشم انتظار نمونه ! ۴مین انتقالم بود هربار یدونه جنین انتقال میدادن ، فقط درد پریودی داشتم و تخمدانم تیر میکشید و تا زمان ازمایش حرارت بدنم بالا بود همش احساس گرما داشتم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
لطف داری عزیزم ❤️  همبشه برای منتظرا دعاگو هستم عزیزم خیلی خوب همتون رو درک میکنم همیشه از خدا ...

ای جون دلم خداروشکر اخه چرا یدونه انتقال میدادن اکثرا فایلاش دوتایی سه تایی هستش..من چند روزی داع بودم اما امروز همش یخ میونم فشارمم پایین کمرمم درد میکنه😊علاعما فرق میکنه

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
سلام دوستای گلم، امیدوارم کلی مامان جدید بهمون اضافه شده باشه  از خودمون بگم، این مدت دو بار ب ...

ای جان دلمممم مبارکت باشه قدمش خیر باشه براتون که حتما هست♥️

خیلی خوشحال شدم مهربونم 😘😘😘

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏
الهاااااامی بیا بگو بهم بلاخره چجوری حاجت روا شدی من تو تاپیکات گشتم کلی هم گریمو دراوردی دختر😭😭😭 ...

عزیزم منو بخشش منم خیلی سختی کشیدم دخترم بیمه حضرت امام رضاست دامن بی بی فاطمه ی زهرا رو بگیر تنهات نمیذاره ،!از قمر بنی هاشم پارسال خواسته بودم باردار بشم بچه میارم زیر علمت دقیق ماه رمضان باردارشدم و بقولم عمل نکردم 😔 چون لک بینی داشتم و استراحت بودم ! عزیزم خواستم بگم ازین خاندان چیزی رو بخوای دست خالی برنمیگردی!

ای جون دلم خداروشکر اخه چرا یدونه انتقال میدادن اکثرا فایلاش دوتایی سه تایی هستش..من چند روزی داع بو ...

سلام...منم امروز یخم ..تا دیروز حرارت بدنم خیلی بالا بود ..

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
الهامی جون جوجت به دنیا اومد؟ مبارکه عزیزم😙😙😙 برای منم دعا کنم همش دارم منفی میشم😥😥😥

اره عزیزم بدنیا اومد ،، قوی باش عزیزم روز توهم میرسه اون بالایی بی نتیجه نمیذاره قابل باشم دعاگوهستم موقع شیر دادن به یاد تک تکتون هستم گلم 

سلام...منم امروز یخم ..تا دیروز حرارت بدنم خیلی بالا بود ..

روز چندم انتقالی عزیزم من فشارم ۱۰ بود امروز تخمدونام درد میکنه با کمرم 😂

اره عزیزم بدنیا اومد ،، قوی باش عزیزم روز توهم میرسه اون بالایی بی نتیجه نمیذاره قابل باشم دعاگوهستم ...

خدا براتون حفظش کنه😍😍😍

توکل به خدا، ممنون عزیزم...❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
ای جون دلم خداروشکر اخه چرا یدونه انتقال میدادن اکثرا فایلاش دوتایی سه تایی هستش..من چند روزی داع بو ...

عزیزم اینجا کلا یدونه انتقال میدن و سن رو هم مد نظر میگیرن ،،هر بار به دکترم گفتم دوتا انتقال بده میگفت ضعیفترین جنین هم باشه یدونه انتقال میدیم چون ریسک خطر دوقلوبی بالاست ریسک نمیکنن! اره گلم بدنها فرق میکنه توکلت به خدا باشه !

زنده باشی😙 انشاالله عزیزمممم آره پیله وری قبلش چنان میگه فقط بلاست ولاغیر، اونوقت موقعش که میشه حر ...

چرا نمیایی پژوهشکده رویان من تمام دوستام دوقولو باردار شدن یعنی هر کی رو دیدم جواب گرفته به نظرم قبل اینکه صارم و کاشف اقصی خیلی کسای دیگه بیان دکتر آشتیانی روحشون شاد پژوهشکده بنیانی و سلولی و ناباروری رویان و زد و تو جهان نعروف حتی بانک ناف بچه هم داره روبروش دکتراش جای یک نفر ۸ نفر کمسیون میزارن یکم فقط شکیبایی میخواد و حوصله که همه جا همینه داروخنش تو خود پژو هشکده من یکبار برای داروهام معطل نشدم همه چی اصلشو میدن 

عزیزم اینجا کلا یدونه انتقال میدن و سن رو هم مد نظر میگیرن ،،هر بار به دکترم گفتم دوتا انتقال بده می ...

خداروشکر الهامی جوووونم من که کلی ازت انرژی گرفتم ایشالا به ثمر برسونیش و یه دونه دیگه این ماه بیاد تو شکمت ماهم کیف کنیم😙😙😍😍😍

دوستان تورک آنام نمیاد تو تاپیک دلم براش خیلی تنگ شده 😙😙😙😙یادمه پارسال برای آی یو آی من کلی انرژی میداد و واقعا تمام سوالامونو بدون خستگی جواب میداد ...