2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
روز چندم انتقالی عزیزم من فشارم ۱۰ بود امروز تخمدونام درد میکنه با کمرم 😂

16 انتقال دادم ...من فشار نگرفتم .کمرم یکم درد میکنه نمیدونستم از همون روز گاهی تیر می کشه..

امروز رحمن یکم تیر میکشه

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
16 انتقال دادم ...من فشار نگرفتم .کمرم یکم درد میکنه نمیدونستم از همون روز گاهی تیر می کشه.. امروز ...

ایشالا هیچی نیست اکثرا همینطوری بودن ایشالا نی نی هات چسبیدن دارن رشد میکنن کلم انرژی مثبت یادت نره

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا رو پارسال انجام دادم روی پروندم داخل بیمارستان هس یکم قندم بالا بود

اگه قندت بالاست باید از حداقل دوماه قبل از بارداری متفورمین میخوردی حداقل روزی سه تا. بعد از بارداری هم اصلا نباید متفورمین رو قطع میکردی. چون باعث سقط میشه! من خودم از دوماه قبل از بارداری روزی ۴ تا متفورمین خوردم تا هفته ۳۰ بعدش روزی سه تا خوردم تا روز زایمانم. تازه من قبل از بارداری قندم نرمال بود و فقط بالای ۹۰ بود و انسولین ناشتام ۱۱ بود که اونم تا ۱۵ نرماله اما بالای ۱۰ باشه یعنی مقاومت به انسولین دارم. این بود که دکترم ۴ تا متفورمین تجویز کرد.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
اگه قندت بالاست باید از حداقل دوماه قبل از بارداری متفورمین میخوردی حداقل روزی سه تا. بعد از بارداری ...

متفورمین میخوردم سرگیجه میگرفتم دیگه نخوردم گفتم شایذ قندم بالا نبوده چیزی خوردم ک بالا رفته

سلام دوستای گلم، امیدوارم کلی مامان جدید بهمون اضافه شده باشه  از خودمون بگم، این مدت دو بار ب ...

عزیزمممم مبارکت باشه خداروشکرررر😍😍😍😍😍 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
چرا نمیایی پژوهشکده رویان من تمام دوستام دوقولو باردار شدن یعنی هر کی رو دیدم جواب گرفته به نظرم قبل ...

ممنون عزیزم😙 تحمل جای شلوغ رو بیشتر شوهرم نداره تا خودم، میخوام یه جا باشه که خلوت و روی نظم باشه بتونیم با آرامش ادامه بدیم ...

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

خانومایی که لکه بینی داشتید چقدر طول میکشه تا از بین بره؟ 

ترشحات قهوه ای دارم هفته دهم. به جز شیاف چه راه هایی برای درمان هست؟

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
خانومایی که لکه بینی داشتید چقدر طول میکشه تا از بین بره؟  ترشحات قهوه ای دارم هفته دهم. به جز ...

من تا هفته ۱۰ داشتم لکه بینی رو. آمپول و شیاف داشتم بخاطرش.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...

[QUOTE=123888606]زنده باشی😙 انشاالله عزیزمممم آره پیله وری قبلش چنان میگه فقط بلاست ولاغیر، اونوقت موقعش که میشه حر ...[/QUOTE

اره والا شانس ماست کلی انشالله بحق فاطمه زهرا اینبار دیگه نتیجه میگیری

خخخخخ خوبش کرده اون دوستت تا یه کم بهشون بر بخوره کارشونو خوب انجام بدن😉😉

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام. والا من گاندی انتقال دادم، الان رفته مام. فکر نکنم اینقدرا بشه. ببین من گاندی پانکچرم ۴ تومن ش ...

عزيزم شما الان زير نظر نصر هستي ؟ راضي 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
آخه میدونی دکتر من تاکید شدید که حتما بلاست و اگه نشد اصلا نباید انتقال داد بعد اونروز اومده میگه ضع ...

شادن جون به نظرم دكترت روعوض كن كلا جنين سه روزه رو انتقال بده فكر ميكنم شانست بيشتر باشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷