2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046588 بازدید | 684530 پست
ان شاالله خدا جای نی نیت رو توو دلت سفت کرده،منم یکی از نی نی هام ناپدید شد.😆😅😆😅 حتما دعا میکنم ...

یه دنیا ممنون بهار جون، هر چی خیره پیش بیاد برای هممون❤❤❤ خدا یکی یه دونتو برات نگهداره عزیزم😙

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم منم تو انتقال ششم باردار شدم و خیلی خوب درکت میکنم خدا رو به بزرگی خودش قسم میدم که ایندفعه دا ...

قربونت، ممنون❤❤❤

راستی برای شما چرا دیر نتیجه داد؟ بهتون گفتن مشکل از کجاست؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام گلم خیلی ممنون ازدلداری هات ومهربونیات.رفتم انتقال یدونه جنین تشکیل شده بودبرام هچینگ کردن گذاش ...

ان شاءالله به سلامتي گلم توکل کن به خدا که ان شاءالله بهترين هارو برات رقم بزنه عزيزم  

خدایا شکرت
سلام به همه من اومدم بخش دراز کشیدم پسرمم گذاشتم تو دلم ۵ روزه 😚😚

سلام عزیزم😍😍😍 مبارکت باشه😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام گلم خیلی ممنون ازدلداری هات ومهربونیات.رفتم انتقال یدونه جنین تشکیل شده بودبرام هچینگ کردن گذاش ...

عزیزم انشاالله خدا برات حفظش کنه😙😙😙

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشيد ميشه توضيح بديد گريد جنين هاي من چجوريه: دوتا 4a پنج تا 4a-b بعد من نميدونستم برام تو دوتا ...

جنین ها گریدشون خیلی خوبه خداوشکر . انشالله به بار دوم نمیرسه همون بار اول میگیره 😍

موجیم که آسودگی ما عدم ماست ما زنده برآنیم که آرام نگیریم

دوستان تورو خدا کمک کنيد اسپرم فريز خوب نيست ؟

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
آخه ميدوني چيه مامان موفق جون اين پاستوريزه ها هم معلوم نيس چين از يه طرفي هم مواد نگهدارنده دارن بخ ...

دقیقا! سم و وایتکس 😂😂 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
خوبی؟؟خوب مواظب نی نی ها هستی ...انشاءالله سالم بگیری بغلت جوجه های کوچولوتو😍😍

قربونت گلم..خداروشکر بد نیستم

آره حسابی دارم میخورم که به نی نی ها چیزای خوب خوب برسونم ولی نمیدونم چرا خودم دارم تپل میشم😆😆😆

البته خیلی لاغرم تازه دارم نرمال میشم!!

فردا میرم غربالگری..دعا کن همه چی خوب باشه..

حالا خودم به بچه ها میگم استرس نداشته باشین ولی الان کمی کوچولو استرس دارم خودم..همیشه یکی دو روز قبل سونو اینجوری میشم

سلام امروز رفتم انتقال یدونه جنین تشکیل شده بودهمونم انتقال دادن دعاکن عزیزم

سلام عزیزم مباررررررررک باشه مامان شدنت 😉😉😉😉😉😉😉😙😙😙😙😍😍😍😍😍🌹😘مراقب خودت و نی نیمون باش استرس نداشته باش استراحت کن🌹

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
عزیزم احتمالا مال لک لانه گزینی چون بلاست انتقال دادی شاید زود لانه گزینی کردن 

امکان داره لکه بینیش بخاطر لوله انتقالم باشه خراش میدا کرده باشه دهانه رحمشون لک دیدن

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤