2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام زینب جونم.امیدوارم خودت و نی نی گلت خوب باشین من هر ده روزه یا هفته ای یه بار تو ترشحاتم خیییی ...

وای فاطیما جون نی نی هات چندتا بود؟ 

مبارکه تیکرت💋😍 

منم دقیقا همینطورم با شیافم یکم خون قهوه ایی میاد 

راستی صدای قلبشو شنیدی؟

خدا جونم شکرت ، بعد از ۶ سال منو لایق یه فرشته دونستی❤️👼🏻❤️🤰🏼 خدایا حافظش باش🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم. دکتر سجادی بهتون چی گفت؟

خوهش عزیزم.دفعه آخری که رفت پیشش شوهرم ازش پرسیده بود آیا امکان بارداری طبیعی با این وضع اسپرم هسن اونم گفته بود الان به این زودی ها که نه مگر اینکه معجزه بشه.ولی در آینده اگه پیشرفت کنه و بهتر بشه چرا که نه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم همه دکتر های رویان برای بیمار وقت نمیزارن؟من بار اول که با دکتر شیوا ویزیت شدم یک نگاه سرسری ب ...

بله.منم همچین برخوردی از دکتر شیوا دیدم.اصلا انگار پرونده مو نخونده بود.دکتر صدیقی هم نمیزاره خانم بره مطب.آخه کلا تو رویان خانمها و آقایون رو جدا میکنن.هرکدوم باید تنها برن.

خدایا شکرت  
خوهش عزیزم.دفعه آخری که رفت پیشش شوهرم ازش پرسیده بود آیا امکان بارداری طبیعی با این وضع اسپرم هسن ا ...

نه.اولین باری که پیشش رفتین.چون میگی دکتر جنتی نوشت برا میکرو.میخوام ببینم دکتر سجادی دید میکرو شده چی گفت؟

خدایا شکرت  
نه والا واسه من اتفاق نیفتاده گلی اتفاقا شیوا با همه بد اخلاقیش هر وقت به پستش خوردم وقت گذاشته فقط ...

حالا اینبار هم میرم ببینم چی میشه،ولی ایندفعه با دکتر دیگه ای ویزیت میشم ببینم بقیه چطورن،اگر خوب نبود دیگه تصمیم دیگه ای میگیرم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم همه دکتر های رویان برای بیمار وقت نمیزارن؟من بار اول که با دکتر شیوا ویزیت شدم یک نگاه سرسری ب ...

آره برا‌ما هم اجازه ندادن همراه شوهرم برم تو.هر چی اصرار کردم نذاشتن باهاش برم😒😒😒

آره برا‌ما هم اجازه ندادن همراه شوهرم برم تو.هر چی اصرار کردم نذاشتن باهاش برم😒😒😒

حالا من خرم و خندان قدح آزمایش شوهر بدست رفتم کلینیک مردان ابن سینا گفتم اومدم جواب آزمایش شوهرم رو به دکتر نشون بدم باهاش مشورت کنم بعد منشی گفت خودتون می خواید تشریف ببرید داخل؟ بگید خودشم بیاد اقلا 

نه.اولین باری که پیشش رفتین.چون میگی دکتر جنتی نوشت برا میکرو.میخوام ببینم دکتر سجادی دید میکرو شده ...

دکتر سجادی اولش گفته بود چرا واریکوسلت رو عمل کردن باید همون اول ارجاع میدادن برا میکرو.بعدم آزمایشات رو که دید گفته بود بهش تو صفر مطلق نیستی و اسپرم در حد چند تا دونه تو نمونه بوده که این برا میکرو کافیه و اصلا لازم نبوده عمل تسه بشی

حالا من خرم و خندان قدح آزمایش شوهر بدست رفتم کلینیک مردان ابن سینا گفتم اومدم جواب آزمایش شوهرم رو ...

وای من شوهرم نزاشت خودش گفت ول کن بابا قسمت مردا خودم میرم حتی برای نمونم نزاشت گفت نمی خواد بیای خیلی ضایعس منم نرفتم هیچکدوم ووو

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود