2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
نه بابا عزیزم نوش جونت. ولی به نظرم خیلی خیلی کار خوبی کردی. منم میوه نمیخورم همسرم میوه خشک میگیره ...

آره واقعا یه چیزایی توشه اصلا معلوم نیست چیه🤔اینا که خوب شدن پرتقالم میزنم شما هم درست کن اگه دوست نداری نثل من میوه تازه بخوری البته به سیب و پرتقال باید شهد بزنی 

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخم که میگن گرمه اخه,خداخیرت بده عزیزم الان میخوام حدیث کسابخونم برای همتون دعامیکنم.منم ازامروزشروع ...

منم هیچ حسی نداشتم ولی تخمک ها رشد کردن نگران نباش رشد تخمک که احساس نمیشه،  ۷ لیوان خوبه ولی هرچی بیشتر بهتر،  اون افرادی که هايپر میشن روز ۷، ۸ تا باید تخم مرغ آبپز بخورن دیگه گرمیشو نمیدونم ولی مرکز به هممون بعد از پانکچر یه دستورالعمل گفت که شامل تخم مرغ و گوشت مرغ بود البته چون هايپر نبودم تعداد خاصی نگفت،،  حالا این تغذیه ها رو خودشون بهتون میگن شما حتما پیاده روی و مصرف آب رو قبل پانکچر داشته باشید.   ممنونم عزیزم التماس دعا

آره واقعا یه چیزایی توشه اصلا معلوم نیست چیه🤔اینا که خوب شدن پرتقالم میزنم شما هم درست کن اگه دوست ...

میشه لطفا بهم یاد بدی چه جوری خشک کنم؟ خوشم میاد. حتی راجع به میوه خشک کن سرچ کردم دیدم خیلی تعریفش رو نمیکنن!

راست میگی یه چیزایی رو منو همسرم بو میکردیم تا بفهمیم چیه آخرم متوجه نمیشدیم آخه همش تو یه ظرفه بو و مزه همدیگه رو گرفتن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
منم هیچ حسی نداشتم ولی تخمک ها رشد کردن نگران نباش رشد تخمک که احساس نمیشه،  ۷ لیوان خوبه ولی ه ...

چشم حتمابیشترمیخورم وتخم مرغ.مرسی که گفتی من اصلاهیچکدوم اینهارونمیدونستم واحتمالاهم نمیگفتن بهم.چشم عزیزم محتاجیم به دعا,باورکن داشتم حدیث کسامیخوندم یادهمتون بودم ایشالله همگی مادرشیم بحق حضرت زهرا

بله هر دو مورد خیلی موثر هستن به منم بچه های اینجا گفتن و من تا جایی که میتونستم رعایت کردم مخصوصا ق ...

تیارا جون چطوری خانوم؟ در چه حالی؟ کی به امید خدا سیکلت رو شروع میکنی؟

قربونت عزیزم منم هرطوری هست میگذرونم،،  الان دارم ال دی میخورم دوباره سيكل لانگ برام انتخاب کردن ولی احتمالاً پانکچرم بشه برای آخر اسفند دیگه نمیدونم قراره چطور بشه

شما چه خبر لی لا جون؟  شما هم تا جایی که میدونم و اطلاع دادید گونال میگرفتید، شما کی وارد سیکل میشید؟  ابن سینا انتقال میدید؟

چشم حتمابیشترمیخورم وتخم مرغ.مرسی که گفتی من اصلاهیچکدوم اینهارونمیدونستم واحتمالاهم نمیگفتن بهم.چشم ...

قربونت عزیزم ان شالله موفق باشی، ببین هروقت سوالی داشتی اینجا دوستان اطلاعات خوبی دارن، خود منو خیلی از دوستان اینجا راهنمایی کردن که مرکزمون اون حرفها رو نمیگفتن مخصوصا کاربر زینبی بابا و مرضی ۹۶ که یه جورایی تخصصشون مرتبط تره، خواستی بپرس دوستان دلسوزانه راهنماییت میکنن اینطوری استرستم کم میشه عزیزم،

شما چه خبر لی لا جون؟  شما هم تا جایی که میدونم و اطلاع دادید گونال میگرفتید، شما کی وارد سیکل ...

نه عزیزم. دکتر طاهری پناه. بیمارستان عرفان نیایش

راستش با مراکز مشکل شلوغی دارم

قربونت عزیزم منم هرطوری هست میگذرونم،،  الان دارم ال دی میخورم دوباره سيكل لانگ برام انتخاب کرد ...

انشالله که خیره. به امید خدا و دل خوش عزیزم

نه عزیزم. دکتر طاهری پناه. بیمارستان عرفان نیایش راستش با مراکز مشکل شلوغی دارم

ان شالله حتما اینبار مادر میشید عزیزم و خبرهای خوبی بهمون میدید، 

امروز از ته دل دعا کردم تمام دوستانی که اینجا با هم هستیم خدا به هممون یه نظری داشته باشه و هممون سال ۹۹ زایمان داشته باشیم، برای خدا کاری نداره   

آره. الان دوقلو پسر دارم. یه پسر ۵ ساله هم دارم. ۸ ماهمه.دفعه اول هم مثبت شدم با بتای بالا، بعدش سق ...

ای جان خداحفظشون کنه عزیزم😍

خواسته هایت راکه به خداگفتی به او اعتماد کن 👈که خدا جز خیر برایت نمیخواهد👉🌷الهی به رقیه🌷دخترم همه دنیامی👧🏻😍❤👩‍👧الهی هرکی منتظره خدا بزودی دلشو شاد کنه💚