2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046234 بازدید | 684505 پست
من خودم به همه میگم اصلا سمت بی بی چک نرید.خودم فردا روز دهم انتقالمه.از الان دوتا بی بی چک آماده گذ ...

والا من که تو این انتقال حتی دلم نمی خواد آزمایش بدم!می ترسم دوباره منفی بشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زینب جان توی بارداری تا کی جاست فرند هستیممم؟؟؟؟؟🤔🤔😂

بارداری عزیزم؟

بستگی به وضعیتت داره و اینکه دکترت چی تشخیص بده.

نمیدونم این بارداری و پریودی چه بلایی سر آدم میاره ، آدم نمیتونه جاست فرند بمونه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم گونال ها رو خریدی؟ تکمیل شد؟ 

سلام عزیزم، گونال پن تعیین قیمت شده و در داروخانه موجود هست

با خیال راحت برو قسمت توضیحات (نیاز به نوبت گرفتن و پرونده هم نداره)، بگو برات نسخه جدبد بنویسن

داروخانه خود رویان هم داره

راستی عزیزم برای اینکه هایپر نشی حتما تو دوره ای که داروهای پانکچر استفاده میکنی آب فراون بخور و هر ...

جدی؟؟اب منم کم میخورم چشم مرسی که گفتی ,چشم پیاده روی هم میکنم.مرسی من نمیدونستم پیاده روی موثره 

جدی؟؟اب منم کم میخورم چشم مرسی که گفتی ,چشم پیاده روی هم میکنم.مرسی من نمیدونستم پیاده روی موثره&nbs ...

بله هر دو مورد خیلی موثر هستن به منم بچه های اینجا گفتن و من تا جایی که میتونستم رعایت کردم مخصوصا قسمت آب خوردنشو و با ده تا تخمک هايپر هم نشدم،  بعد از تخمک کشی هم مرکز بهمون گفت غذایی پروتیین دار بخوریم مثل تخم مرغ و گوشت مرغ و همینطور دوغ

آها.فکر نکم پنج شنبه باشه.چون اگه جنین ۵ روزه باشه باید از ۵ روز قبلش پروژسترون بزنی فکر کنم

اااا پس یکشنبس

اگه ۵ روزه باشه باید ۵ روز پروژسترون بزنم؟ آمپوله؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
بله هر دو مورد خیلی موثر هستن به منم بچه های اینجا گفتن و من تا جایی که میتونستم رعایت کردم مخصوصا ق ...

تخم که میگن گرمه اخه,خداخیرت بده عزیزم الان میخوام حدیث کسابخونم برای همتون دعامیکنم.منم ازامروزشروع میکنم پیاده روی اینهارو.نمیدونم چرااینبارحس نفخ ندارم توشکمم میگم نکنه رشدنمیکنند?اب7لیوان خوبه بخورم؟

نتونستم دیشب امپول بزنم ،،فقط شیاف گذاشتم ،من دوتا شیاف با ی امپول ،الان امپول نمیزنم چندتا شیاف بای ...

سه تا بزار صب ظهر شب

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
ایشالا بچه ها اینجا راهنمایی کنن بتونیم دکتر خوبی پیدا کنیم

من بهتون کلينيک رويش و يا رويان رو معرفي ميکنم جفتش عالي هست منم از شهرستان ميام رويش هزار کيلومتر راه رو ميام اينو گفتم بدوني مطمعنم از کلينيک هر کس اونجا مياد مثبت شده هررررکسي که بگي ايشون هم يکي از کارکناي اونجاست که مثبت شده زايمان کرده@کيان-کيانا

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
کلینیک رویش تهران هست؟ کدوم دکترش رو شما معرفی میکنین برا میکرو؟

بله تهران هست دکتر لرزاده و يا آزموده عاليه