2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به مرکزی که انتقال داد بگو تو بارداری نباید سر سری گرفت بنظر من

من مطب رفتم عزیزم

مرکز نبودم

چی بگم والا

لک که همیشه دارم بخاطر هماتومم دو سه روز قطع بود دوباره شروع شده

دعا کنید بخیر بگذره

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من مطب رفتم عزیزم مرکز نبودم چی بگم والا لک که همیشه دارم بخاطر هماتومم دو سه روز قطع بود دوبا ...

حتنا بخیر میگذره ولی کلا میگم تو بارداری باید حتما با دکتر مشورت کنی 

استراحت کن عزیزم زودی خوب میشی😙😙

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
خیلی خوبه  خواهش میکنم اگه خبری شد منو بی اطلاع نزار فداتشم  از اینکه چطور این کار انجام ...

سلام عزیزم خوبی من امروز اومدم سایت پیامتا دیدم چشم اگه اطلاعات به دست آوردم حتما برات پیام میدم .راستش میخاستم  از دوستانی که ساکن تهران هستن و مشکل مارا دارن خواهش کنم برن ابن سینا باخود پزشکا مستقیما صحبت کنن بیان اینجا به ماهم بگن آخه من هرچی تلفن میزنم درست پاسخ نمیدن الان هم اصلا برام امکان تهران رفتن نیست.شما کجا ساکنی عزیزم؟

😍😍خدایا شکرت
چند پری تو؟ فک کنم منفی شد 

من هفتم پری هستم الان.من چون تو روز دو پریود ضخامتم بالا بود گفتن ۴ روز بعد دوباره برم سونو اگه خوب بود که دارو ها رو برام شروع کنن.که خدا روشکر ضخامتم پایین اومده بود داروها رو برام شروع کردن

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزرم شرایط همسر شما امیدبخشه چون بالاخره با بیوپسی اسپرم پیدا شده خیلی بهتر از همسر منه شرایطش حتم ...

درسته پیداشده ولی بی کیفیتن دیگه من که نباید خود ما گول بزنم اونا اگه اسپرمای به درد خوری بودن که خب یه تکونی به خودشون میدادن میومدن تو مایع منی به نظر من این کار فقط امید الکی و هزینه اضافه هستش که ما تا الان متحمل شدیم ماتاحالا30ملیون تو ابن سینا هزینه کردیم که خب بی نتیجه بوده پس بودن و نبودنشون در یه عرضه...... عزیزم شما ساکن کجا هستید؟میخاستم ببینم اگه تهران هستید لطف کنید برید ابن سینا مستقیما از خودشون بپرسید بیایید به ماهم بگیدآخه مسافت برا ما طولانیه

😍😍خدایا شکرت