2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046336 بازدید | 684509 پست
انشاءالله لیلایه عزیزم ...مرسی

الهام جون ما امروز منتظر خبرای خوب از شما هستیم 

اتفاقا منم یک دوست دارم هم اسم شما که بعد از 4 بار میکروی ناموفق بالاخره دفعه پنجم با دکتر نصر مثبت شد و خداروشکر الان 5 ماهشه 

دلم روشنه برات عزیزم انشالله مثبتی

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
من با دکتر اکبری هستم راضی ام  رزاقی هم تعریفشو شنیدم پیش عارفی رفتم خوشم نیومد مطبش که کاراش ...

واقعا؟ 

پس چرا اینقدر هی میگن عارفی و معروف شده.... 

اطلاع نداری رزاقی هنوز ابن سینا هست یا نه؟ 

شما زیر نظر دکتر اکبری تا الان کاری هم کردید؟ یعنی ivf و ...

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمها نشستن روی فرش وبلند شدن وخم شدن توی این دو هفته اشکالی داره. کنجد روی شیرینی خوردن چی؟

چه قدر منتظر مادر شدنم! خداجونم. تیکرم را با خوشی وراحتی به پایان برسان . خدا جونم دو قلوهام سپردم دست خودت مواظبشون باش
پ چرا دکترا وقتی میبینن منفی میشیم برامون این ازمایشا رو نمی نویسن؟

ببین گلم در اصل وقتی مقالات و کتاب های رفرنس رو اگر ببینی نوشته بعد از 3 منفی

خصوصا مسائل ایمنی خیلی نادر هست، این مدل بررسی تو اروپا هم هست، یعنی از همون دفعه اول، اعتبار نداره، چون گاهی یک خانم ژن غلظت خون داره، حتی مشکل ایمنی هم داره ولی میبینی چند تا ivf و زایمان موفق داشته، پس از همون اول تجویز سرم و پرد و... بمباران دارویی حساب میشه با عوارض زیاد 

در اصل میخوان غربال کنن کی واقعا بدنش نیاز داره

البته تو ایران بعد از 3 تا منفی جواب آزمایش های ایمنی و انعقادی اگر نرمال هم باشه بعضی متخصص ها سرم ivig میدن، کلا یه کم دست دکترهای ما برای نوشتن دارو، حالا دست و دل بازی داره، نمیدونم درسته یا غلط به هر حال نظر متخصص هست

در کل خواستم بگم مساله کاملا علمی هست وگرنه برای دکتر تجویز کردن یا نکردن یه سری موارد که فرقی نداره، هنر پزشک اینه برای هر کیس، طرح درمان مختص به خودش رو بنویسه

این دکترم که منو بسته به آسپرین و آنوکسا و آمپول پروژسترون و شیافش و ...😕 حالا حالاها هم نمیخواد ک ...

اشکال نداره عزیزم حتما حتما لازم بوده و یه نکاتی تو آزمایش هات دیده، ان شاء الله این دوره هم به سلامتی تموم میشه

انجام دادم مشکلی نبود .  الان دیگه مدتیه رویان نمیرم .میرم دکتر اکرم شهامی  اما الان که ...

چی بگم گلی، فکر کنم مشفقی هم خیلی گیر باشه همین داروها رو بهت بده، کاش اگر پرخطر نیستی با یکی دیگه از دکترهای رویان ویزیت بشی

اگر با ivf بودی قضیه فرق داشت ولی خدایی بارداری طبیعی، زور داره الکی دارو مصرف کردن، خصوصا که ژن غلظت خون هم نداری

سلام‌عزیرم خوبی؟ زینب جان شربت گل پنیرک که گفته بودی رو چه جوری درست کنم؟

سلام عزیزم خدا  رو شکر 

گل پنیرک رو با آب خنک یه کوچولو تو آبکش شستشو میدم، بعد میریزم داخل یه ظرفی با آب سرد تا نیم ساعت حسابی رنگ بده 

بعد هم از صافی رد میکنم و با شکر مخلوط میکنم 

اگر داخلش زعفران بریزی رنگش سبز میشه 

اگر چند قطره آبلیمو بریزی رنگش صورتی میشه 

باحاله شربتش

عزیزم ببخشید این سوالو میپرسم شرمنده،،یعنی اگه استیاق بهنزدیکی نداشته باشه مشکل داره منظورم از تحرک ...

عزیزم احتمالش هست فقط علت روحی باشه ولی انجام آزمایش خون هم بد نیست

آزمایش های هورمونی رو انجام بدن

ببین گلم در اصل وقتی مقالات و کتاب های رفرنس رو اگر ببینی نوشته بعد از 3 منفی خصوصا مسائل ایمنی خیل ...

راستش من بخاطر هماتوم همه رو بهم گفتن بده که ببینن امپول دور نافی لازمه یا نه

کل سی دی‌مارکرا

ایمنی انعقادی و دکتر ازمایشگاه گفت ازمایششهای تخصصی سقط بوده

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
سلام عزیزم  فکر کنم خوب بود خدا رو شکر، سه قلو خدا بهش هدیه داده، دو تا همسان، یه ناهمسان

خداروشکر بسلامتی

اونم هماتوم داشت درسته؟ 

اون چه کرد؟ 

شانس هماتوم سخته

تیکر تولد چهار سالگی پسرم