2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
سلام عزیزم ممنون ان شاءالله بارداری خودت والا دل و جرات که دیشب خیلی استرس داستن دلم مثل سیر و سرکه ...

پس شما هم ترسو دلهره رو داشتین، خدارو هزار مرتبه شکر که مثبت بودین، ان شاءالله این دوران رو بخوبی و خوشی بگذرونی و نی نی یا نی نی های سالمتو بغل بگیری... ممنون گلم، بابت دعات. ان شاءالله که خدا دل همه رو خوشحال کنه🌸🙏

عزیزم مبارک نه کاذب نیست برای سمانه جون هم هاله انداخت دوقلو بارداره..خداروشکر مامان شدی عزیزم

مرسی الهام جان ،،اره بچه ها گفتن بهم ،،،ان شاءالله برا خودت ،،،مرسی از ایت الکزسی ک برا بچه ها میخونی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس شما هم ترسو دلهره رو داشتین، خدارو هزار مرتبه شکر که مثبت بودین، ان شاءالله این دوران رو بخوبی و ...

اره چ جورم خیلی حالم بد بود ،،،خدا دل همه رو شاد کنه الهی 🙏🙏🙏

حالا برم ازمایش بدم خیالم راحت شه تا ازمایش ندم خیالم راحت نمیشه

واسه شما چندم آزمایش نوشته؟

والا مرکزر بهم گفت 16 روز بعد از انقال آزمایشتو بده، من گفتم 19 که میشه 5 شنبه هفته دیگه آز بدم، 4 روز بعد از موعد پریودی...بچه ها اینجا هم که گفتن بهتره آز رو دیرتر بدیم، منم ان شاءالله 19 میدم 

ممنون فداتشم. خیلی دوست دارم مامان بشم لحظه مثبت شده آزمایشم تولد دوباره خودمه نمیدونه چقدر در حسرت ...

عزیزم خدا بهت میده فقط استرس اصلا نداشته باش چون من خودم خیلی بی خیال بودم و کل مدت رو به مهمونی رفتن و مهمونی دادن گذروندم و فکر میکنم این قضیه خیلی مهمه ❤️❤️

سلام دوستان.یه سوال دارم و واقعا اگه جوابمو بدین ممنون میشم.یکی از دوستان من طبیعی باردار شده اما دیروز یهو چند تا لخته می بینه میره سونو هفته ۵ و روز ۵ اما جنین و قلب دیده نشد.خداروشکر خونریزی الان قطع شده کسی تجربه ای داره؟

سلام عزیزم ممنون ان شاءالله بارداری خودت والا دل و جرات که دیشب خیلی استرس داستن دلم مثل سیر و سرکه ...

به به مبارک باشه عزیزم😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

عزیزم لطف میکنی نگاه کنی

این ازمایشا کامل هستن امروز رفتم ازمایشگاه گفتن یک تومن میشه فقط اونی که بالاش خط کشیدهmtfhr فقط همون پانصد تومن گفت 

من شهرستانم هر دو تا ازمایشگاه اونایی که کار میکردن گفتن ما جای تو باشیم میرم همون تهران ازمایش میدم دلیل خاصی داره؟ 

دعا کن باشم فداتشم.خیلی دلتنگم خیلی. نی نی میخوام. انقدر خداروالتماس کردم ک حد نداره.....

انشالله انشالله هستی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....