2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
تا میتونی بخند که بهترین کاره البته ببخشید من جواب میدم من خودم دیروز بعد از 14 روز گذشتن از انتقال ...

شما جیگری مامان خوشگلم.

بعضی وقتا گریه کردم بعضی وقتا کلی خندیدم.

ان شالله خدا به دل شکستمون نگاه کنهه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون فداتشم. یکشنبه آز دارم خیلی دیر میگذره این چند روز. عصبی شدم.

آخی عزیزم میفهمم.ببین من خیلی پر انرژی و سرحال میکرو رو شروع کردم خیلی خوشحال بودم خب اولین بارمم بود هم روز پانکچر هم انتقال همه رو خندوندم بلند بلند موقعی که دکترم داشت انتقال میداد نفس عمییییق میکشیدم و با بچه هام حرف میزدم دکترم مطمین بود با این روحیه ی من حتما جواب میگیرم و خداروشکر هم که گرفتم

ممنون فداتشم. یکشنبه آز دارم خیلی دیر میگذره این چند روز. عصبی شدم.

منم سه چهار روز آخر یه کمی استرس داشتم ولی اولش خیلی خیلی خیلی آروم و خوشحال بودم هم من هم شوهرم با بچه هام حرف میزدیم و مطمین بودیم که میشع ولی خب امان از این چن روز آخر

سلام خانم هاي عزيز لطفا خانم هايي که چند وقتي طول کشيده تا باردار بشن بهم بگيد کدوم دکتر يا مرکز نا ...

سلام عزیزم،

من پیش دکتر فاطمه بختیاری نتیجه گرفتم. کارهای پانکچر و انتقال جنینم رو هم کلینیک نیکان انجام دادم...

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
آخی عزیزم میفهمم.ببین من خیلی پر انرژی و سرحال میکرو رو شروع کردم خیلی خوشحال بودم خب اولین بارمم بو ...

من واسه پانکچر خیلی اذیت شدم درد زلیمان کشیدم تا تموم شد بعدشم هایپر شدم و .....

اما روز انتقال فقط ذکر گفتم و از خدا خواستمشون.

سلام خانمی، دو روزه هستن

چرا دو روزه علتي هست اخه اين دوستم اندو متريوزم هست

امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون 
منم سه چهار روز آخر یه کمی استرس داشتم ولی اولش خیلی خیلی خیلی آروم و خوشحال بودم هم من هم شوهرم با ...

آره منم تا چند روز پیش یکم بهتر بودم اما هر چقدر به موعد آز نزدیک تر میشم داغون تر میشم.

من ناراحتم که چرا برا ما بلاست نمیکنن.سه روزه رو انتقال میدن. کسی با سه روزه مثبت شده اینجا؟؟؟

عزیزم فراووووووووووووووووووون

یکیش من😊😊😊

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
ببین گلم اینجا من دکتر و مرکز رو مقصر نمیدونم اصلا، خداییش خودمون(نوعی) هم کم تقصیر نداریم، دوست دار ...

حرفاتو قبول دارم اما باور کن یه بخشی از شرایط و عادتها بهمون تحمیل شده. ببین پروسه آی وی اف یه پروسه زمان بر و پرهزینه است،کلی بار روانی داره. از اونطرف هم تقریبا بیمه ها ساپورت نمیکنن، دارو پیدا نمیشه، این وسط انواع و اقسام سوتی ها رو هم میدن مثل این دوستمون که بجای اچ ام جی بهش اچ سی جی دادن یا چیزای اینجوری. بخوام بشمرم حالا حالا باید بگم! خخخ

دیگه ما که میریم تو پروسه اش میگیم دیگه همه کار بکنیم. خودمونم مقصریم اما تو شرایط خوب و آرومی نمیتونیم تصمیم بگیریم و میشه اون چیزی که نباید بشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام دوستان من امروز روز 19 ام انتقالمه و خداروشکر مثبت شد.دو تا جنین 3 روزه انتقال دادم میخواستم بد ...

سلام، بسلامتی مبارک باشه، ایشالا این دورانو بخوبی و خوشی بگذرونی