2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
وای نگو من دو هفتش شدیده شدید هوووووووس کردم دارم میمیرم اما گفتم شاید خوب نباشه نخوردممممم من کله ...

چرا خوب نباشه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک دنیا ممنونم ازت

خواهش عزیزم شما برام خیلی عزیزید

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
کله پاچه نخور دختر خوب. مگه تو فشارت بالا نیست؟اینهمه خواراکی چرا کله پاچه آخه. که تو حالت عادی هم م ...

چه میدونم گفتم مقویه اخه نه اینکه لاغرم خخخخ

فشارسنجم دائم به دستمه همش در حال چک کردنم

الان زنگ زدم گفت چندتا دونه ۷۵ مونده. گفت دو هفته پیش ۳۰۰ توزیع شد اما قیمتش ارزون خورده بود شرکت وا ...

اووووووف 75 به درد نمیخوره که.کلی باید بخری

گلم من سهامی رو نمیشناسم ولی مشفقی خیلی سختگیرانه دستور میده  مثلا به من می‌گفت سرکلاژ کردی مط ...

من بارداریم طبیعی بوده و دکتر گفت چون سنت بالای ۳۵ هست نظرم اینه یکماه هر روز انوکسا بزنی و هفته ای یکدونه تا هفته ۳۴ الان بیست و پنجم . دوازده تا دونه امپول پروژسترون برای پیشگیری از خطر جنین .

بعلاوه روزی ی دونه اسپرین 😐

اخه نیازه منی که مشکل ندارم یکماه روزی ی دونه انوکسا بزنم .ی دونه هم اسپرین بخورم 🙄  اینا عوارض داره خب قطعا . هر هفته هم امپول دردناک پروژسترون بزنم 😫 

کلا ۳۰ تا انوکسا نوشت و ۳۰ تا اسپرین و ۱۲ تا امپول پروژسترون بقول خودش برا اطمینان . اما میترسم هم انوکسا هم اسپرین

سلام عزیزدلم‌مبارکت باشه گلم ان شالله بسلامتی فداتشم بتات چند شد؟ معمولا دو هفته بعد از مثبت شدن ا ...

ممنونم عزیزم سلامت باشی ان شاالله که برا شما هم مثبت میشه.من روز دهم بتام 50 شد روز سیزدهم 21 و روز17 هم 1100 شد.ان شالله روزی همه منتظرا باشه برا منم خدا نگهش داره

نه مطمئنم بعد هایپری و تخلیه آسیت چند روز انوکسا زدم همین. شما تخلیه داشتی و انوکسا ندادن بهت ؟

نه من هایپریم خفیف بود ، با رژیم حل شد.

فقط چون تخمکام بالا بود گفتن هایپری و دوماه عقب افتاد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
مامان هپلی😂😂😂😂 پاشو برو تا کپک نزدی و عفونت نگرفتی  آخه این حموم نرفتن از کجا اومده آره گ ...

بخدا هپلی رو رد کردم شبیه کارتن خوابااااا شدم😜😜😜😜😜

موهامم بلند ریخته دورم کلی گیره خورده ابروهام درومده صورتم درومده اصلا یه وضعی خودم تو آینه خودم و میبینم میترسم😉😉