2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046116 بازدید | 684499 پست
من خيلي بي اشتها شدم دو كيلو وزن كم كردم 

میکرو کردی

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خيلي بي اشتها شدم دو كيلو وزن كم كردم 

اا

من رو ترازو نرفتم

ولی حالت تهوع خفم کرد اب میخورم اونم برمیگرده واقعا نمیدونم چیکار کنم

یروزیم که حالت تهوع ندارم نگران قلب میشم

خل شدم بخدا

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزيزم چه خوب كه گفتي منم حتما لحظه غروب دعا ميكنم فردا بايد برم ازمايش از همتون التماس دعا دارم& ...

ان شالله فردا همین لحظه ها بچه های تاپیک در حال تبریک گفتن باشن بهت😍😍😍

حتما دعا کن اون لحظات رو..پنج یا ده دقه بیشتر نیست حواست باشه نگذره

من خودم میخواستم  دعا کنم به طرز عجیبی اون لحظه رو  فراموش میکردم..مثلا نیم ساعت قبلش  برای همین وضو گرفته بودم ولی اون لحظه یهو کاری تلفنی پیش میومد که کلا فراموشم میشد..دو جمعه پشت سر هم این اتفاق افتاد..نا امید شدم..گفتم لابد قرار نیست این دعام استجابت شه..تا اینکه جمعه سوم رسید و یادم موند اوندفعه.

تا تونستم دعا کردم تا اذون شد..

روز چندمته فردا؟

چی میگی تو😤😤😤😤