2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
زینب جان من دوبار مشاوره گرفتم از پرفسور حسینی به شدت تاکید کرد که اصلا جلوی دکتر طاهری پناه کوتاه ن ...

خوب شد گفتي، به منم تو رويان كه فرستادنم مشاوره ژنتيك  اون دكترش كه نميدونم تخصصش چيه تو پرونده پيشنهاد پي جي اس داد، فك كنم بيخودي داد، حس كردم همينجوري الكي اين پيشنهاد رو داد، واقعا حرص خوردم، تازه همچينم گفت قيمتشم يازده تومن ميشه به تنهايي بدون هزينه ي ميكروتون، انگار واسه خودش دوكون باز كرده باشه، اصلا قبول نداشتم حرفشو چون نميدونم به چه دليلي گفت، وقتي دو سري كاريوتايپ نرماله چرا همچين چيزي به مخش خطور كرد ؟

...
ممنون عزیزم ،،زینبی جان من امروز انتقال داشتم ،بعد برای امپولا خودم رفتم بیمارستان و انجام دادم،یکی ...

انشاءالله مثبت میشی عزیزم ...برای مامان شدنتون آیت الکرسی خوندم..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محیا جان به نظر من به رویان اعتماد کن حالا پانکچر بشو ببین کیفیت جنین ها چطور هست بعد خواستی انتقال ...

پروانه راستش اين سومين باريه كه دارم پانكچر ميشم خيلي حالم خوب نيس اصلا تمايل ندارم ب اين كار ميترسم و روح و روانمو ب هم ميريزه در حدي زجر كشيدم كه حاضر شدم به كابوس اهدايي فك كنم به جاي كابوس پانكچر و هايپري و عوارضش ولي حالا بيشتر به خاطر همسرم رفتم سراغ پانكچر

برا همين ديگه خيلي بايد دقت كنم هركاري لازمه قبلش بكنن از طرفي هم ميترسم رحمو دستكاري كنن وقتي جنين خوب نبوده اصلا چ كاريه گير به لانه گزيني و رحم بدن نميدونم، رويان هم دكتر مصطفايي هيسترو پيشنهاد داد، مصطفايي رو ميشناسي؟

...
ممنون محیا جون ازتوضیح کاملت انشأالله که هرکدوم برات بهتره همونجا بری من موندم بین اینا دوتا ولی یه ...

مشاوره كه اول نميري، اول ميري تشكيل پرونده كه اون بايد حتما با همسرتون باشه با شناسنامه، بعدش كه ويزيت ميشي توضيح بدي كامل چي بهت گذشته اونوقت لازم ببينه تو رو ميفرسته مشاوره هاي مورد نياز

...
از چيش راضي هستي؟ ميدوني منم ميخوام اونجا شروع كنم دو  دل هستم ولي اون خانوم جوون خوشگله جنين ...

من از این که به هر قیمتی شده باردار بشم خوشم نمی یاد دوست ندارم سلامتیم خودم یا فرزندی که قراره به دنیا بیارم به خطر بیفته.مطب دکتر ها بدون بررسی کامل خیلی راحت انواع و اقسام داروها رو میدن تا آمار مثبت خودشون بالا بره مثلا اصلا مریض رو متخصص خون یا ایمنی نمیفرستن خودشون خیلی راحت دارویی رو تجویز میکنن که شاید اصلا بیمار به اون دارو نیاز نداشته باشه بلکه برای بدن ضرر هم داشته باشه مثل سرم ای وی ای جی.ولی رویان این طور نیست تمام تلاششون اینه با کمترین هزینه و دارو نتیجه مثبت بشه.همه ی کارکنان شاید وظیفه خودشون رو به درستی انجام ندن  وکوتاهی کنن ولی در کل نظم خوبی داره فقط بدترین قسمت سونوگرافی هست که واقعا من رو کلافه میکرد.

پس اینکه میگن قبل انتقال گرمی بخورید چی مگه اینایی که شما میگی سردی نیست؟

عزیزم خوردن گرمی جات که به این زودی ها پاسخگو نیست ، حداقلش سه ماه و یا بیشتر باید مطابق طبعت رژیم غذایی رعایت بشه البته هر کسی خواست( هیچ پژوهشی تاثیر این قضیه را در مثبت شدن اثبات نکرده) ، دیگه رژیم پر پروتیین همینا هستن و اگر کسی میخواد طبعش بهم نخوره مثلا میتونه از تخم مرغ محلی استفاده کنه، تو ماست مثلا زیره و نعناع بریزه ، مرغ با ادویه گرم طبخ کنه و....

من تا حالا با جنین شناس مشاوره نشدم خودتون درخواست دادید؟ راحت قبول کردن؟

نه خودم درخواست ندادم كه فقط شرايطمو به دكتر گفتم بهش گفتم كه زرت و زرت پانكچر شدم و دو جين نيني طفل معصوم با كيفيت ضعيف تشكيل شد دلم كباب شد واسه خودم و اون همه هايپري و زجري كه كشيدم حالا بماند اون شرايط رو كه گفتم خود دكتر نوشت كه بايد بري مشاوره با جنين شناس

...