2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
ان شاالله چیزی نمیشه، استرس از همه چی بدتره  این مدت هم اصلا نه فقط شما کاش همه دست رو بوسی رو ...

ان شاءالله عزیزم، برامون دعا 🙏 کنید، ایشالا بخیر و خوبی بگذره. آره واقعا به نکته ظریفی اشاره کردی😄🌸

عزیزم همین استرس باعث و بانیشه  ببین خودتو ببند ب عسل  چ خوردنش چ واژینال  بعدا ...

بساراجون خوبی.یه سوال : شما میدونی چطور میتونم تاپیک یا گروهی از بیمارای دکتر طرازی رو پیدا کنم.یه سرچ کلی توی همین سایت کردم چیزی دستگیرم نشد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره گلم حتما برو پس اگر این جوریه

یعنی مشکل خونی حساب میشه ربط داره به بارداری خود خواهرم با اولین اقدام با کلوموفین باردار شد😕

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
عزیزم، خدا پدرت رو رحمت کنه🌷🌷🌷 انشاالله که خودت طبیعی باردار شدی یلدا جون ، دیگه راحت میشی از در ...

خدا رفتگان شما و تمام اسران خاک رو رحمت کنه🙏

خدا کنه تمام منتظرا و من هم به زودی دامنمون سبز شه که من میدونم چقدر این راه سخته اما شیرینی وصالش تلخی این روزارو از بین ببره..🙏🌸🌹

شادن جان من تخمکام pcoهست اما ماه به ماه پریود شدم

این ماه 6 روزه عقب انداختم و فقطم ترشح دارم حالت پریودی 4روز پیش داشتم اما الان نه هیچ علاعمی هم ندارم..دیگه سپردم خدا هرچی خدا بخواد راضیم به

رضاش ❤

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
آره گلم حتما برو پس اگر این جوریه

یعنی مشکل خونی حساب میشه ربط داره به بارداری خود خواهرم با اولین اقدام با کلوموفین باردار شد😕

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
خدا رفتگان شما و تمام اسران خاک رو رحمت کنه🙏  خدا کنه تمام منتظرا و من هم به زودی دامنمون سبز ...

قربونت عزیزم❤

خب همینکه هر ماه پریود میشی نشون میده تنبلیت شدید نیست، حالا یکی از دوستام تنبلیش به حدی شدید بود که حتی با دارو هم فولیکول بزرگ نداشت یعنی بهش گفته بودن طبیعی باردار نمیشی ولی خداروشکر شد

انشاالله هر چی خیره برات پیش بیاد😘😘😘

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
یه معما من در روز 13آذر انتقال دادم.جنین سه روزه! حال من در هفته چندم بارداری به سر میبرم😊؟ راهن ...

4 هفته و 4 روز هستی عزیزم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
آنا جون خوبی.یلدای شما هم مبارک.عزیزم اگه میتونی قرص لاکتوفم بگیر روزی یه دونه بخر .من امتحان کردم خ ...

برای التهاب رحم هم خوبه این قرص؟

من مدام عفونت دارم خسته شدم از بس پماد واژینال زدم جواب نگرفتم

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
یه معما من در روز 13آذر انتقال دادم.جنین سه روزه! حال من در هفته چندم بارداری به سر میبرم😊؟ راهن ...

عزیزم شما الان ۵هفته ایی

از این سایت استفاده کن

https://farzand.net/due-date-calculator?sub=true&method=doc&d=10&d=09&d=1398&clen=28&m=01&m=10&m=1398

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

گلم تو سایتی که دادم تاریخ لقاح رو بزنی ۱۰ آذر بهت میگه

الان زدم شد ۵هفته

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
عزیزم تو گوگل سرچ کن دکتر طرازی نی نی سایت میاد

ببخشید عروس کوچولو مشکل شما چی بود که ای وی اف کردبد؟

واینکه قبل از شروع سیکل داروی تقویتی چی خوردید؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
قربونت عزیزم❤ خب همینکه هر ماه پریود میشی نشون میده تنبلیت شدید نیست، حالا یکی از دوستام تنبلیش به ...

پناه برخدا اگه تا 2روز دیگه پریود نشدم میرم پیش دکترم تا برام بنویسه آزمایش ...فداتشم مرسی از دعای خوبت🌸🙏

انشالله به زودی شماهم دلت شاد شه 🌹😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥