2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046217 بازدید | 684504 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره بهترم.ولی میترسیدم از سرفه.البته تو نت نوشته عطسه و سرفه ربطی نداره .ولی من میترسم فشار بیاد بهم ...

پس بد بدلت راه نده، ایشالا که مثبتی، منم ازز این لحظه قول دادم به خودم مه دست از سرزنش خودم بردارم و برا بهتر شدن بیشتر تلاش کنم

ممنون عزیزم، میدونم مقصر خودمم که اینجور شدم. گلو دردم بیشتر شده، عصری دکترم میرم، واقعا نمیدونم چرا ...

ان شاالله چیزی نمیشه، استرس از همه چی بدتره 

این مدت هم اصلا نه فقط شما کاش همه دست رو بوسی رو ترک کنن موقتا 

واییی یلدایی به خدا حامله شدی انشاءالله...انشاءالله خدا معجز ه اشو در حقت تموم کنه باور کن حامله ای ...

نههههههههههه😱😱😱😱😱😱😱

یعنی ممکنه من طبیعی باردارشده باشم😢

الهام جان خدا از دهنت بشنوه 😢 دیشب اونقدر گریه کردم 😢 سالی که مادرم سر من باردار بود شب یلدا بابای خدا بیامرزم میگه اگه بچت دختر بود اسمش من میزارم یلدا اگرم پسر بود هرچی خودت دوست داشتی بزار تا من عید به دنیا اومده بودم اسمم یلداگذاشتن...پدرم پارسال بودش پیشم اما امسال نبودش خیلی زار زدم 😢 دلم براش یه زره شده بود..دیشب مامانم دعا کرد باچشم گریون گفت خدایا پدرشو بردی حداقل جاشو برا یلدا سبز کن...😢..

الهام جان تازه امروز میخواستم سرخود پروژسترون تزریق کنم تا پریودشم آخه 1درصدم به خودم اعتماد ندارم باردار باشم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
زینبی جان دکتر گفت یخ مقدار ژن غلظت خون داری که باید وفتی باردار شدی آسپرین بخوری و از هفته ۲۸ اگه س ...

مرسی عزیزم که گفتی، کلی کمک کردی به بقیه دوستان

دیدی خدا رو شکر مشکل غلطت خونت جدی نیست، خیالت راحت

خون ریزی شدید اغلب سه روز، روز هفتم دیگه پاکم

دفعه پیش من به عنوان روز سوم پری رفتم رویان.اونجا که گفتم روز اول لکه بینی داشتم گفتن اون حساب نیست و الان روز دوم هستی قاعدتا.حالا اونموقع لکه بینی تیره داشتم.الان دوروزه کاملا روشنه.کجا برم سونو؟ برم مطب یه دکتر یا مراکز سونو؟

خدایا شکرت  
نههههههههههه😱😱😱😱😱😱😱 یعنی ممکنه من طبیعی باردارشده باشم😢 الهام جان خدا از دهنت بشنوه 😢 دیش ...

عزیزم، خدا پدرت رو رحمت کنه🌷🌷🌷

انشاالله که خودت طبیعی باردار شدی یلدا جون ، دیگه راحت میشی از دردسر ای وی اف

خوش خبر باشی😍😍😍

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم دیگه حالا گفته، چه میشه کرد  مادر شوهر است دیگر...🤣🤣🤣 اگه کار رو اعصاب نکنه واقعا است ...

اخه سر جاریم، دو هفته میدونست، جیکش در نیومد، منم چون خیلی زبلم فهمیده بودم. حتی به خواهرشوهرم نگفته بود. وقتی فهمید من فهمیدم داشت سکته میکرد. گفت اصلا به کسی نگیا، به خواهرشوهر نگیا. حالا مال من ، اومد تو جمع جلوی پدرشوهرم و دامادشون و نوه ها جار زد. بی شعور. قشنگ گند زده تو اعصابم از دیشب. نه برا اینکه دیگران فهمیدن. برا اینکه خودم میخواستم بگم، هروقت صلاح دونستم، به هر شیوه ای که میخواستم. اه . ایشالا این سالم و صالح باشه. سر دومی ، ۵ ماهگی بهش میگم تا ادم شه . 😡 😔 اونقدر با بدبختی حامله شدم، تو این سن، فکر کردن به دومی برام مث خواب میمونه. 😔 برام دعا کن ، این بارم رو سالم به دنیا بیارم. 🙏🙏

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
ممنونم خواهری از لطفت/جات خالی دلقک جمعم ولی وای به روزی که اون روم برگرده دیگه میشم هاپو.اونم از نو ...

دور از جونت...اونقدر شیرین هستی که عصبانیتت هم باید دوست داشتنی باشه.

دوستان من یه سوال دارم می دونم ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی شما چون زیاد رفتید دکتر زنان استادید. م ...

عزیزم منم شبیه شما هستم.علاوه بر اینکه بعد از دستشویی ، کامل و از جلو به عقب خشک میکنی و هر روز لباس زیرت (که حتما کامل نخی باشه) رو عوض میکنی ، به دکترت بگو قرص خوراکی لاکتوفم یا واژینالش یا پمادشو بت بده خیلی خوبه .منم به پماد کلوترمازول حساسیت دارم بدترم میکنه .به نظرم شما هم دیگه استفاده نکن و دکترتو عوض کن.

اخه سر جاریم، دو هفته میدونست، جیکش در نیومد، منم چون خیلی زبلم فهمیده بودم. حتی به خواهرشوهرم نگفته ...

کاملا میفهمم چی میگی، نگران نباش جز موارد استثنا که عقل دارن و دانا هستن و سیاست مثبت دارن، دیگه بقیه رو باید فقط گذر کرد از خصوصیات بدشون و باید پذیرفت و درس گرفت که برای آینده چه جور عمل کنی

اصلا ارزش نداره ذهن و فکرت رو در گیر کنی، نهایت یه مدت بی محلی کن بهش تا دلت خنک بشه چون اون سن و سالی ازش گذشته هیچ وقت تغییر نمیکنه

ان شاالله چیزای دیگه، بچه دیگه شما هم بهش نگو

هیچ وقت هیچ وقت هم مادر شوهر مثل مادر آدم نمیشه حتی اگه زبونی اینو بگه، اصلا غلط هم هست اگه بشه 

مگر یک در میلیون 

ببین منم اوایل خیلی صمیمی میشدم، بعد فهمیدم اصلا محبت و صمیمیت مهم نیست، فقط باید رسمی باشم و احترام نگه دارم و اصلا ذهنم رو در گیر نکنم، همین که بدجنس نباشن کافیه، هیچ وقت قرار نیست همه افراد باب میل ما باشن

دستشون هم درد نکنه پسر خوبی بهم تحویل دادن

عزیزم منم یه مدته درگیرم اگه حل بشه حتما میام اینجا میگم....  راستشو بخوایی من فرصت و شرایط دک ...

آنا جون خوبی.یلدای شما هم مبارک.عزیزم اگه میتونی قرص لاکتوفم بگیر روزی یه دونه بخر .من امتحان کردم خیلی خوبه.

لاکتوفم به درمان عفونت قارچی و باکتریایی واژن کمک می کند و اثر آنتی بیوتیک ها و ضد قارچها را افزایش می دهد.
فلور طبیعی واژن را متعادل می کند و از عود کردن عفونت جلوگیری میکند.
ترشحات طبیعی واژن را افزایش میدهد (مناسب برای کسانی که مقاربت دردناک دارند و همچنین دوران یائسگی)
از ابتلا به دیابت بارداری جلوگیری می کند ابتلا به آلرژی در نوزادان را کاهش می دهد

لاکتوفم Lactofem یک محصول پروبیوتیکی برای خانم هاست که هم به صورت خوراکی و هم واژینال مصرف می شود.
فاقد گلوتن است.
لاکتوفم حاوی مقادیر بالایی از باکتری های سودمند دستگاه ادراری_تناسلی است که می تواند بسیاری از مشکلات خانم ها را برطرف کند.