2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046334 بازدید | 684509 پست
ان تی ات مگه مشکل داشت یا مشکوک بود؟ من سلفری دادم ، خدا رو شکر مشکلی نبود.عزیزم هر کسی سلفری بده ، ...

واقعا نمی دونم چیکار کنم. میگن آمینو توی هفته 16 باید انجام بشه ، من الان هفته 15 هستم و اگه الان سلفری بدم تازه هفته 17 جوابش میاد... واقعا گیج شدم، آمینو خیلی خطرناکه؟

والا منم دلیل این اصرار رو نفهمیدم😂😂😂 الان 6 ماهه رکتال میذارم راحت

منم سیکلوژست رو رکتال میزارم، چون تو زمان انتقال هام، دو سه روز که واژینال میزاشتم، کلا انگار واژنم بسته میشد، خیلی اذیت میشدم، الآنم از اولش رکتال گذاشتم 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا   سلام عزیزم وقت بخیر  میگم روشی هست که بدون تخمک کشی، اسپرم رو از روی شکم ...

چه وحشتناک😢😢😢 فکر کنم gift. بود اسمش منسوخ شده

حتی zift هم منسوخ شده (جنین رو بلافاصله بعد از تشکیل با لاپاراسکوپی داخل لوله رحم میذارن) 

دختر گل هیچ وقت سر خود داروی هورمونی نخور حتی اگر روالش رو بدونی😉😉😉

فکرکنم بعداون همه سوال منو یادت رفته🤭

نه عزیزم رفتم مرکز بهم دارو دادن که سیکل میکرو رو شروع کنیم که پروژسترون بود گفتن پری شدی روز دوم یاسوم بیا

بنظرتون دوم بهتره یاسوم ...راهمم دوره تا مرکز من یه شهرم مرکز یه شهره دیگه گاهی اینجوری سوال پیش اومدنی نمیدونم چیکارکنم

خدایا شکرت🙏🏻💚❤🤍💛🧡
من که تو مطب دیدم مادر دو قلوها میگفتن سلفری دادیم به نظرم شما اگه جواب سونو و غربال اولت خوب بوده ح ...

سونو خوب بود ولی غربالگریم 1 به 610 هست که گفت ریسک متوسطه و به خاطر دوقلویی و سن بالای 35 بهتره آمینو کنم!

چه وحشتناک😢😢😢 فکر کنم gift. بود اسمش منسوخ شده حتی zift هم منسوخ شده (جنین رو بلافاصله بعد از تش ...

خواهر شوهرم الآن تهران، مرکز ابن سینا کارهاشو انجام میده، میگه برام اینکارو کردن، نمیدونم دیگه چقدر صحت داشته باشه حرفش، کلا برام جالب بود 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
چه ربطی به هوا داره درسته آلوده است الان منم منفی شدم از خونه که در نیومدم 😭

عزیزم ربطی نداره، 

متاسفانه یا خوشبختانه اثرات آلودگی هوا برای افراد سالم در طولانی مدت هست

سیستم فیلتراسیون بدن خیلی قوی تر از این حرفاست 

واقعا نمی دونم چیکار کنم. میگن آمینو توی هفته 16 باید انجام بشه ، من الان هفته 15 هستم و اگه الان سل ...

نه عزیزم. البته دو قلو رو نمیدونم‌چون باید دوبار فک‌کنم انجام بدن ، برای هر قل جدا جدا.

اما برای یک قلوش دوستم رفته بود میگفت راحت بود. میگفت ۱۶، ۱۷ نفر بودیم برای هیشکی هم مشکلی پیش نیمد.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
نه ظاهرا پیدا نمیشه دیگه .توهمین تاپیک گفتن

اي بابا خدا كمكمون كنه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم من تهرانپارس هفته پیش خریدم یجت فقط با نسخه میداد نمیدونم هموز باشه یا نه مامانم طفلک با الت ...

عزيزم منم سمت شرقم نميدوني كدوم داروخانه بوده ؟ مامان منم همه جا ميره التماس ميكنه حالا يه داروخانه گفته شنبه ميدم بيا 

همشون دارن ولي نميدن 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزم حتی با آزواسپرمی انسدادی هم اینجا کلی مامان داشتیم، پس اون بنده خداها چی بگن همسرتون فقط مشکل ...

بیماری ژنتیکی منظورتون نمیدونم چیه 

سونو از بیضه داد واریکوسل خفیف داره که با معاینه نداره اصلا....تعدادش هم که گفتم حدود پنج میلیون مورفو یک بود شده سه حرکتم پنجاه ....تعداد هم یکماه قبل ۱۴میل درهر سی سی بود که خرنوب دادم شد سه میلیون ....

میگم نکنه رنج آزمایشگاه‌ها باهم فرق داره که اینجوری گفته

جلوی dnaاسپرم زده گرید خوب زیر ۱۵...گرید متوسط ۱۵_۳۰...این مال گرید sdfiبالای ۳۰...که مال شوهر من۳۶.......رنج ازمایشگاههای که شما دادین هم همینه؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
نه هیچ جا نبود فقط فرتیژست هست منم خیلی دنبالش بودم

اخه فرتيژست رو ميترسم بزارم ديگه توكل به خدا

نه عزیزم. البته دو قلو رو نمیدونم‌چون باید دوبار فک‌کنم انجام بدن ، برای هر قل جدا جدا. اما برای یک ...

میگن احتمال سقطش یک در صده ولی باز برای دو قلو مثل همیشه ریسکش بیشتر میشه

@زینبی_بابا   البته زینبی جان، تو روش گیفت، باز هم تخمک کشی انجام میشه ولی زمانی لقاح دادن، با لاپاراسکوپی از طریق شکم وارد لوله های رحمی میکنن، اما خواهر شوهرم گفت اسپرم رو وارد کردن، البته زیاد نمیشه رو حرفاش حساب کرد 😁😁😁😁