2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
دلارام جام میشه بپرسم مرکزی که میری توی تهران کجا هست؟ جنینهات چند روزه بودن که فریزشون کرد؟ جنینها ...

مامان سوفی وضعیت اسپرم شوهرتون چطوره؟ چون فکر کنم شوهر شما هم مثل شوهر من الیگو اسپرمی هست.شوهر من تقریبا همه چی صفر شده بود ولی بارعایت تغذیه و خنک نگه داشتن و تغییر روش زندگی و فولیک ۵  و تاموکسیفن و فرتیل پلاس تعداد موفع پانکچر رسد به ۵ میلیون و تحرک هم ۵ درصد و مورفو هم بین صفر و یک.حالا دی ماه موقع انتقالم هم دوباره قراره آزمایش بده ببینیم چقد شده

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
بعد اونوقت نگفت که با دارو پایین میاد،عزیزم آخرین بار که آز داد۲۸بود که شد. ۲۳ ولی خو پارسال هم ۳۲ ب ...

گفت اصلا دکتر نرو هیچ دارویی هم نده ....

منم تعجججبب کردم و خیلی ناامید ...چون رستمی نمیدونم میشناسیش یا نه..خیلی معروفه وبحساب کاربلد 

یعنی اصلا به شما پیشنهاداهدایی ندادن وامید دادن؟شما میکرو کردین؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد اونوقت نگفت که با دارو پایین میاد،عزیزم آخرین بار که آز داد۲۸بود که شد. ۲۳ ولی خو پارسال هم ۳۲ ب ...

چون خیلی معروف بود خیلی ناامید شدم گفتم حتما می‌دونه که قططططعا بدون یکدرصد شک گفت نمیشه واگربشی سقطه

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
شما تو دی ماه انتقال داری؟ الان دارو مصرف میکنی؟

نه هنوز☹☹☹ هفتم موعد پریودیمه اگه سر موقع پریود بشم روز دوم یا سوم باید برم سونو ببینم چه سیکلی واسم تعیین میکنن.ولی خیلی امید دارم که سیکل کوتاه باشه و همون موقع داروهام شروع بشن و تو همین دی ماه انتقال بدن برام.

عزیزم من دقیقا همین کار رو کردم.خودشون زنگ زدن که میخواین چیکار کنین؟ شوهرم همه جریان رفتنمون به روی ...

منم از فانتزیامه....حالا جنیناتون کیفیتش aهست یاb....مگه اسپرم شوهر شما چقدر ضعیف بود که گفتن اهدایی؟

ایشالا که باراول میگیره ومامان میشی

خیلی هم عالی عزیزم توکل به خدا ان شاء الله مامان میشی  سیکل نچرال واقعی استرادیول نمیخواد  ...

مرسی از دعای قشنگت زینب جون ..انشاءالله پسرت و بسلامتی بغل بگیری کلی تبریک بارون کنیم اینجا رو برات ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
خانمها یه سوال میگن اون طرحه بود بیمارستانهای دولتی بیمار یه مقدارهزینه بیمارستانو میداد بقیشو بیمه ...

نه هستش هنوز ...اتفاقا فکر کنم از قبل هم کمتر کردن هزینه هارو..من خودم الان با طرح میرم ..

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
مامان سوفی وضعیت اسپرم شوهرتون چطوره؟ چون فکر کنم شوهر شما هم مثل شوهر من الیگو اسپرمی هست.شوهر من ت ...

عزیزم وضعیت اسپرم همسر من ظاهرا بد نیست، نمی دونم چرا درست جنین تشکیل نشد

الان آزمایشش رو برات میذارم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
 منم از فانتزیامه....حالا جنیناتون کیفیتش aهست یاb....مگه اسپرم شوهر شما چقدر ضعیف بود که گفت ...

همشون b هستن قربونشون برم من.شوهرم خیلی ضعیف بود.تو یه دوره به صفر هم رسید.البته خییلی کم بود توی نمونه ولی اونا میگفتن نه هیچی نیست و باید برین برا جنین اهدایی.یبار با عمل تسه از بیضه ش اسپرم گرفتن که میکرو کردیم اما گفتن جنینامون رشد نداشتن .هر چند کلا من بهشون اعتماد ندارم.از دکتر تا جنین شناس و مسئول آزمایشگاه همشون دست به دست هم داده بودن تا ما رو راضی کنن بریم برا اهدایی.چه شب هایی که با گریه خوابیدم من.خیلی دوران بدی بود.هیچ وقت از یادم نمیره 

خیلی سخت بود خیلی.ولی بلافاصله بعد از اون میکرو گفتم فایده نداره باید به اینا ثابت کنم اشتباه میکنن.یزد رفتم.بعد اومدیم تهران از دکتر نصر قبلش وقت گرفته بودیم .ولی نرفتیم.ابن سینا رفتیم .مطب شخصی دکتر جنتی رفتیم که اونم میگفت باید میکرو تسه کنم ببینم چیزی پیدا میکنیم یا نه.گفتم رویان هم بریم که اونجا که رفتیم یسری ازمایش مثل azf و کاریوتایب برا شوهرم نوشتن و آزمایشات هورمونی.و البته جنین شناس ابن سینا و رویان یسری توصیه هایی بهمون کردن که اونا رو شوهرم همه رو رعایت کرد .دفعه بعد که رفتیم با جواب آزمایشات دکترش تو رویان دستور میکرو داد و گفت شما تو نمونه اسپرم دارین نیاز به تسه یا میکروتسه نیست.که خب ما ترجیح دادیم به حرف دکتر سجادی گوش کنیم.و موقع پانکچر من خدا رو شکر وضعیت اسپرم شوهرم با رعایت اون نکات و داروها خیلی بهتر شده بود