2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046466 بازدید | 684513 پست
روزای سختیه برا من که سقط داشتم واقعا سخته اینقدر از صب گریه کردم چشمام میسوزه نفسم بالا نمیاد

انشالله این باربرات میمونه به حق علی 🙏😘

خیلی سخته زندگی من جهنم شده اینبارامیدم فقط به خداست

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله این باربرات میمونه به حق علی 🙏😘 خیلی سخته زندگی من جهنم شده اینبارامیدم فقط به خداست

واقعا سخته من گفتم اگه این دفه نشه حتما جنینام مشکل ژنتیکی دارن بیخیال بشم واقعا روحم نمیکشه 

آره گلم فکر کنم، چه طور مگه؟  راستش من تمام سردی و گرمی ها رو بلد نیستم ولی یه جاهایی طب سنتی ...

والا من و همسرم یه زمانی خیلی دوغ و ترشی و ماست و زیتون‌پرورده و....اینا میخوردیم.با وارد شدن به سیکل آی وی اف تمامشونو حذف کردیم.منی که عاشق ماستم ماهها لب به ماست نزدم.ولی خب تازگیا بازم ماست خریدیم.چیکار کنیم آخه.هم من دوست دارم هم همسرم.میخواستم ببینم اگه زیتونم گرمیه بخوریم.چون هردو دوست داریم.

خدایا شکرت  
ایشالا دفه بعد دلت شاد شه ناراحت شدم باز اشکام داره میاد

بازم توکل ب خدا.ماهایی ک هر روزمون ب انتظار میگذره قوی ترین زنای دنیاییم.درد انتظار خیلی سخته هر روزت منتظری،با هر پریود قلبت هزارتا تیکه میشه.اما بالاخره ی روزیم خدا ب ماها نظر میکنه.ی روزیم ماها از ته دل میخندیم.خدا خودش شاهد اشکای ما هست و بالاخره دلمونو شاد میکنه.

با کریمان کارها دشوار نیست