2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
من الحمدالله یه پسر دارم انشالهه نصپیبتون بشه...😍واقعا شب و روز تو دلم میگم شکر بچه بودم این چیزا ر ...

ان شاالله خدا واست نگهش داره، دامادش کنی...

مرسی عزیزم، ان شاالله خیلی دوس دارم یه دختمل و یه پسر داشته باشم ولی کوووو...

اگر اسپرم اکی و مشکل تخمک باشه به نظرم خیلی یه دوره به خودت برسی به احتمال زیاد طبیعی باردار شی و واست بمونه، البته شاید این کارهارو هم کردی، مثلا یه دوره ای حسابی از لحاظ تغذیه و مواد قوی باروری استفاده کنی ،یه دوره مثلا سخت ژل رویال، معجون های باروری و... 

من همیشه تصورم اینکه تخمک ها و کلا زن ها سریع به درمان پاسخ میدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو هزاران بار شکر که طبیعی باردار شدی خدا نی نی رو برات نگهداره

ممنونم عزیزم، واقعاً روزی هزار بار میگم خدایا شکرت 

وقتی بار دوم منفی شدم و دیگه هم جنین نداشتم، اینقدر زجه میزدم و گریه کردم که خدایا تو که میدونی من دیگه جنین ندارم، چرا منفی شدم، من نمیتونم دوباره این مسیرها رو برم و بیام، هزینه هاش یه طرف، استرس هاش یه طرف، خییییییلی نابود شدم، شوهرم هنوز که هنوزه میگه یاد اون شبی میفتم که منفی شدی، و اونجوری خودتو نابود کردی، حالم بد میشه، غافل از اینکه خداوند سرنوشت دیگه ای برام رقم زده و من بنده ی عجول، خبر ندارم، از خدا میخوام تارا جان، شما هم مثل من غافگیر بشی و معجزه خدا شامل حالت بشه عزیزم، واقعاً خدا الرحم راحمین 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏
اینقدر عر زدم صب شوهرم برد تیتر دادم

به نظرم بارداری چون بی بی مثبت بود انشالله که بارداری😍

منم حالم خیلی بده بلاتکلیف این بارسوم که انتقال دادم تازه منhcgتزریق کردم بایدصبرکنم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍