2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جون من مشکلم هیدروسالپکس دو طرفه هست... دو بار لاپرا شدم و یه بار هیسترو مشکل خاصی تو رحم ندارم... وصعیت اسپرم های شوهرم هم خوبه... متاسفانه دکترم اصلا پیگیر این ازمایشات ایمنی نبود .. دیگه کلافه و نامید شدم... با یه کوله بار غم و غصه دارم میام تهران... یه عده بهم دکتر صاحب کشاف و معرفی کردن ... تعریف طرازی رو شنیدم... این دفعه خواستم با تحقیق دکترم و انتخاب کنم... اگه زحمتی نیست خواهری راهنماییم کن... نظر خودم طرازیه.حالا اگه پیشنهاد دیگه ای دارین ممنون میشم
سلام آنا جان امیدوارم حال خودتو نی نی نازت خوب باشه عزیزم من چهار پنج روزه دلپیچه خفیف دارم البته اسهال هم دارم، دکتر برام آزمایش کشت ادرار نوشته ولی من تا ویزیت بعدی طاقت ندارم الان هفته پونزدهم و این اسهال نگرانم کرده مایعات زیاد میخورم و خیلی درمان خونگی کردم اما انگار ن انگار
سلام به همه خانومهای گل. آنا جون ان شالله به سلامتی نی نی تو به دنیا بیاری. گندم جان منم هر دو لوله ام بسته است و لامرا انجام دادم و باز نشد.از لحاظ هورمونی و سایر من و همسرم سالم بودیم.ولی خدا خواست و در سومین میکرو نتیجه گرفتیم.امیدت به خدا باشه و عزمت راسخ. آرزو جان منم دقیقا تا پایان 4 ماهگی دل پیچه و دل درد و اسهال داشتم.این علایم از یک هفته بعد از مثبت شدن آزم شروع شد.دکتر هم زیاد رفتم و علتشو کولیت یا همون ورم روده تشخیص دادن.البته من قبل از بارداری هم کولیت داشتم.و گفتن این حالت به علت تاثیر هورمونهای بارداری تشدید میشه. عزیزم اصلن نگران نباش به مرور که بعدن به این تغییرات هورمونی عادت میکنه این حالت هم خوب میشه.
سن 37 سال. بسته بودن هر دو لوله و چسبندگی تخمدان چپ.همسر سالم. مرکز درمان ناباروری رویان. یک بار لاپاراسکوپی. اولین انتقال فرش 8 آذر 92 نتیجه منفی. دومین انتقال فرش 2 اردیبهشت 93 نتیجه منفی. سومین انتقال جنین فریز سیکل نچرال 15 مرداد 93 خدارو شکر نتیجه مثبت.اقدام برای فرزند دوم در ابان 95.انتقال فرش نتیجه مثبت.دوقلو.
سلام ب همگی.خوبید. انشاللع اونایی ک انتقال دادن مامان بشن واونایی ک منفی شدن سری بعد حتما کامان بشن. مامان طاها شما میکروی اولت هم از بیضه همسرت اسپرم برداشت کردن؟ اونموقع چندتاجنین داشتی'
به بهشت نمیروم اگر مادرم آنجا نباشد
عزیزم لاپرا داشتم.با گوشی بهتر از این نمیشه تایپ کرد.
سن 37 سال. بسته بودن هر دو لوله و چسبندگی تخمدان چپ.همسر سالم. مرکز درمان ناباروری رویان. یک بار لاپاراسکوپی. اولین انتقال فرش 8 آذر 92 نتیجه منفی. دومین انتقال فرش 2 اردیبهشت 93 نتیجه منفی. سومین انتقال جنین فریز سیکل نچرال 15 مرداد 93 خدارو شکر نتیجه مثبت.اقدام برای فرزند دوم در ابان 95.انتقال فرش نتیجه مثبت.دوقلو.
گندم جان من تجربه ای درباره دکترطرازی ندارم ول من وچندتاازبچه هاتجربه انتقال بادکترکشاف رو داریم دکترکشاف دکتری هست که حرف زدنش فوق العاده به آدم آرامش میده وکارلاپاراسکوپیش خیلی عالیه منکه بعدازلاپاراسکوپی که با ایشون داشتم کلی از مشکلاتم حل شد ولی انتقال با ایشون چندتا فرق بزرگ بابقیه داره اول اینکه ایشون فقط زیفت انجام میدن یعنی شما برای هر انتقال درواقع دوباره یک جراحی داری چیزی شبیه همون لاپاراسکوپی وبخیه میخوری ولی بقیه جاهامیکرومیکنن وهیچ بخیه ای نمیخوری که همین جراحی هاممکنه به مرور باعث چسبندگی بشه دوم اینکه روش کار ایشون این هست که همون لحظه که توی آزمایشگاه لقاح انجام میدن منتظرنمیمونن تا کیفیت جنینو بررسی کنن همون لحظه انتقال میدن وبقیه جنینهارو هم همون موقع فریزمیکنن البته خیلی از افراد پیش ایشون باهمین شیوه نتیجه گرفتن مثل مامان طاهاجان وخودشون معتقدن جنینی که کمترتوی شرایط آزمایشگاهی هست کیفیتش بهتره امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت بکنم
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....