2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام به دوستای گلم ایشالا حال همه خوب باشه . من که حسابی درگیر کارایی دخترم هستم چند روز پیش واکسن دو ماهگیش رو زدم . از خدا می خوام قسمت همتون کنه تبریک به مامان ها جدید و بچه هایی که تازه سیکل رو شروع کردن ایشالا موفق باشید اناجون از ازاده چه خبر نی نی بدنیا اومد یا نه خیلی دوست داشتم از جایی که نخوندم صفحات رو بخونم ولی زیاد شده و فرصت ندارم همتونو دوست دارم و ارزوی مامان شدن تک تکتون رو دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاینا جون الان خوندم که قراره از پری بعد شروع کنی سیکل رو ایشالا همین دفعه مامان بشی دیانا جون ایشالا خبر مثبت شدنت رو از اناجون بشنوم . انتظار جون ایشالا خبرای خوب بشنوم ازتون فقط تو این راه نباید نامید شد و از تمام راه هایی که می شه نتیجه گرفت رو امتحان کرد لاله جون پس بالاخره سر زدی به سایت دلیل دیر به سایت سر زدنمون تلگ رامه ماشالا کلا در گیرشیم انا جون ماشالا چقدر بچه های جدید اضافه شدن خیلی ها رو نمی شناسم ولی از ته دل دعا می کنم همشون مامام بشن
رها جون عزیزم خوب آزتو خیلی زود دادی.....
یعنی چی جنینت ۵ روزه بوده.....
خوب مال منم ۴ روزه بود.....
سری قبلم ۵ روزه بود اما زودتر از ۱۴ روز آز نداشتم.....
عزیزم به نظرم داروهاتو ادامه بده....
نگران لک بینیتم نباش....
منم همین حول و حوشا لک بینی داشتم....
برا من دکترم یه شیاف سیکلو اضافه کرد....
عزیزم فعلا داروهاتو ادامه بده....
در ضمن استراحتم بکن....
اگه لک بینی ادامه پیدا کرد شنبه زنگ بزن ببین میتونی یه شیاف اضافه کنی.....
خلاصه خوشم میاد که امیدتو از دست ندادی....
نه اینکه بخوام امید الکی بهت بدم نه....
اما من خودم شخصا تا آز دوم هم همچنان امید داشتم.....
برا تو که آز اولت روز ده بوده که باید بیشتر امید داشت....
پس ایشالله میوه این امیدتو میبینی....

مهدیه و مهدیار عزیز نگران سرما نباش برا منم همینطور بود.....
اینا آلمانین ولی چون به سفارش ایران براشون تهیه میشه فارسی نوشته....
خیالت راحت باشه!!!!
کلا داروهای سفارشی اینطورین!!!!

فدات نانا جون.....
این تنها کاریه که از دستم بر میاد براتون انجام بدم....

مامانی طاها جون بهترین کارو میکنی.....
عزیزم میدونم حتی برا تو که طعم مادر بودنو چشیدیم منفی شدن تلخه اما به نظرم بچسب به زندگیت و ازش لذت ببر....
از لحظه لحظه بودن با پسرت و همسرت.....
ایشالله همیشه صحیح و سالم باشن و به زودی خدا با معجزش دوباره مامانت میکنه!!!!

سمی جون عزیزم شکر که خودت و دخملت خوبین....
عزیزم نه آزاده جون خیلی وقته نیومده....
ایشالله که همه چی براش روبراهه....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون شرمنده همش مزاحم می شم انا جون من ورد پریودی دارم گاهی هم ببخشید لک ریز قهو های در ضمن پهلوی چپم درد می کنه بطوری که زیاد نمی تونم اونطرف بخوابم چرا اینطوری شدم ؟؟ چیکار کنم ؟؟ یعنی جنینام از بین رفتن
منم روز نهم انتقال هستم اولین بی بی چکم منفی شده علایم پری روز به روز بیشتر میشه و امید من کمتر من سیزدهم باید آز بتا بدم یعنی شانزده روز بعد از انتقال حالم خوش نیست برام سخته پذیرش این موضوع. مادرشوهرم با ذوق فراوان هر روز برام ناهار و شام میفرستاد . پدرشوهرم هر روز ظهر با علاقه زیاد میرفت دنبال جاریم می آوردتش خونمون تا آمپول پروژسترونم رو بزنه تا من مجبور نشم پله های خونه سه طبقه ام رو که آسانسور نداره بالا و پایین برم. تو چشمهاشون شوق عجیبی میدیدم. شوهرم توی این سیزده سال زندگی کار توی خونه انجام نمیداد اما توی این مدت خونه رو جاروبرقی میکشید ظرفها رو میشست چایی دم میکرد چایی می آورد برام کلن امیدوارم این یه هفته تموم نشه خیلی حال داد
هر چی آرزوی خوبه مال تو
سلام به همه مامانای امیدوارم الهی خدا قسمت هممون بکنه نی نی های سالم.... مامان طاها جون چه جریاناتی داشتی سر انتقالت الهی بمیرم هممون چه سختیهایی میکشیم تو این راه
به نام خدایی که هیچ وقت ما رو فراموش نمیکنه ....
بچه ها من روز ۱۲انتقالم,صبح تست زدم منفی بودحالم گرفتس, هیچ علایمی ندارم فقط یه کم زیربغلام درد دارم یعنی گوشه سینه هام بایه حس تهوع, اما نه لکی نه خط دوم تست..... خداااااایا
به نام خدایی که هیچ وقت ما رو فراموش نمیکنه ....