2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046710 بازدید | 684539 پست
سلام خانمای گل،من تازه عضو شدم ولی خیلی وقته همراهتون هستم البته خاموش دوست دارم کارتون باشم لطفالطفتون روازم دریغ نکنید. خب یه شرح حال مختصرازخودم میدم. √ ۲۸سالمه و۵ساله ازدواج کردم،۳بارآزمایش بتام مثبت شده یکبار۱۲۵ودوبار۱۰۰۰که هرباربدون لکو خونریزی توی سونو جنینی درکارنبودومن باردارنبودم بارسوم چون چشمم ترسیده بود دوروزبعدازآزمایشم دوباره آزدادم که در کمال تعجب عدد۱۰۰۰تبدیل شده بود به صفربدون لک وخونریزی (اینم از عجایب روزگار که من گریبانگیرشم)ضمنابارسوم که آزم مثبت بود میکرو کرده بودم. √ ازکارای درمانی بگم که تا الان ۱بارلاپاراسکپی کردم که انواع و اقسام مشکلات داشتم(کیست آندومتریوز،فیبروم) که خداروشکرهمه چی حل شدبعدازاون ۳بارزیفت توی انیستیتونوید شدم که بارآخرش انتقال دومرحله ای بود، √ بعدازاون رویان دوباره هیستروسکپی شدم که مشکلی نداشتم ودوبارانتقال دادم که باراول(که درواقع چهارمین انتقال بود)همونجورکه بالاگفتم آزم ۱۰۰۰بود وبعدازدوروزصفر،وانتقال پنجم هم بازم منفی شد. √ بعدازاون رفتم ابن سینا پانکچرشدم وچون هایپرشدم جنینام فریزشدن ماه گذشته هیستروخراش انجام دادم والان دارم استرادیول میخورم ولی متاسفانه آندومترم ضخیم نمیشه وازروز۱۰پریودم تادیروزکه ۱۷پری بودضخامتم سر۵مونده وبالا نمیره وتوی هرسونوداره به داروهامو اضافه میشه درحال حاضر روزی ۵تااسترادیول ۲،(یه قرصsdf.یه قرص novo nordsk.و پماداسترومارین که این سه واژینال استعمال میشن) استفاده میکنم،۵شنبه دوباره سونو دارم ولی نگرانم که دوباره رشد نکرده باشه،آناجان یاهرکدوم از دوستان دراین باره تجربه ای یااطلاعی دارن لطفا کمکم کنید چون من توی این ۵انتقالم هیچوقت این مشکلو نداشتم.
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام مامان سبحان من 17 پری به امید خدا انتقال میدم آنا جون به هر نحوی 3500 جور کردم سرم رو آزاد خریدم.حالا بعدا فاکتورش رو میبرم بیمه تکمیلی شاید یه قسمتش رو بتونم پس بگیرم...خواستم هر کاری از دستم برمیاد انجان بدم که بعدا پشیمون نشم...خدا خودش زحمتهامونو بی پاسخ نذاره آنا جون چهارشنبه انتقالمه.شوهرم از هلال احمر ارومیه سرم رو گیر آورد.تبریز تموم شده بود.الانم تو راهه داره میاد که بریم سرم رو تزریق کنیم.کار خاصی عست که قبل تزریق انجام بدم؟بنظرت الان که تزریقم میفته تقریبا شب دیر نشده؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منا جون عزیزم چرا که نه.... آره عزیزم یادمه.... والا اصولا برا ذخیره پایین سیکل آنتا بهترینه..... منم با سیکل آنتا بدنم بهتر جواب میداد..... ایشالله این دفعه کلی تخمک تپل مپل خواهی داشت.... عزیزم آزهای هورمونی معمولا روز یه تا سه خصوصا دو هست..... حالا خواستی احتیاطا زنگ بزن مجدد بپرس!!!!! دختر فروردین عزیز به جمعمون خوش اومدی..... عزیزم معلومه خیلی اذیت شدی..... ایشالله دیگه به مامان شدن نزدیک شدی.... عزیزم چون بتای + رو تجربه کردی حتما پیگیر آزهای تکمیلیت باش!!!! این وسط یه چیزی درست کار نمیکنه که اینطوری میشه!!!! و اما اینکه ضخامتت بالا نمیره یع سری از دوستات این قضیه رو تجربه کردن.... والا اینطور که به نظر میاد بدنت در مقابل دارو مقاوم شده!!!! یادمه نسترن جونم اینطوری میشد و دارو اصلا جواب نمیداد.... بعضیا تو این شرایط به سیکل نچرال جواب میدن.... ایشالله مشکل هر چیه حل بشه!!!! فکر کنم بدنت به یه استراحت نیاز داره!!!! اگه ضخامتت بالا نرفت به نظرم یه چند ماهی به بدنت استراحت بده!!!! آیسودا جون شکر خدا که بالاخره تونستی تهیه کنی..... عزیزم نه دیر نیست.... یکی از دوستانمونم مثل شما مشکل تهیه سرم با قیمت آزاد داشت و دقیقه نود یعنی دقیقا شب قبل انتقال تونست تعیه کنه و شبش زد و صبح رفت انتقال داد و شکر خدا مامان شد!!!! حتما حکمتی بوده که تونستی سرمو تهیه کنی..... سرمای بعدیم نگران نباش تاییدش راحته چون ایشالله با آز بتای + راحت برات تایید میکنن!!!! حتی فکر کنم میتونی اقدام کنی بعد + شدن پولشو از بیمه تامین بگیری!!!! خلاصه خوشحال شدم سرمو تهیه کردی!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون مرسی که جواب دادی, راستش درباره بتای مثب که همه دکترا میگن خطای آزمایشگاهی بوده چون هیچ نشانه سقط نداشتی(که من اصلا باورم نمیشه که این خطا۳باربرای یک نفر اتفاق بیفته،درباره آزمایشهام که این سری ابن سینا همه رو واسم نوشت که ظاهراهمه چی نرمال بود وخآنم دکتر توکلی گفت فقط یه مشکل جزیی داری(بدنت برعلیه تیروییدت آنتی بادی ترشح میکنه که این مشکلت انقدجزییه که حتی باعث کم کاری تیروییدت نشده پس این باعث شکست مکررت نبوده اما من بخاطرانتقالای منفیت برات سرم آی وی آی جی روتجویزمیکنم ازنظرانعقادی هم مشکلی نداشتم ولی ازهمون اولین انتقال طبق روش انیستیتو نوید که به همه سلکسان میده منم سلکسان داشتم.فولیک اسید۵به خاطرتالاسمی مینورکه دارم همیشه میخورم،ضمناطبعم هم اصلاح کردم قبلا رحمم سردوبه شدت تربود که خداروشکرخوب شد،درباره کنسل کردن سیکلم راستش من چون ماه پیش خراش داشتم میترسم اثرش بره،والا نمیدونم چکارکنم من ازماهشهرمیام تهران والان دوهفتس که تهران موندم نمیدونم خدابرامون چی مقدرکرده ولی واقعا این بلاتکلیفی سخته ،انشالله که خیرمون توحاجتمون باشه وهمه منتظراطعم مادرشدنوبچشن
خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
دختر فروردین عزیز نگران خراش نباش من بین خراش و انتقالم ۳ ماه فاصله افتاد..... دکتر میگفت تا ۳-۴ ماه ماندگاری داره!!!! ایشالله که به زودی جواب میگیری عزیزم.....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شاینا جون میشه یه ایمیل بهم بزنی؟ من در جوابت برات پیغام بذارم..... نکنه اشتباه فرستادم..... اما مطمئنم درست بود.... حالا یه ایمیل برام بزن و ت. سابجکت بزن که شاینا هستی!!!!!
لی لی جون مال من دو تا بود.... یکی کشی بود مثل مال تو اون یکی بستنی بود..... اتفاقا من با کشی راحتتر بودم اما به مرور به خصوص موقع پری که کیسه آب گرم میذاشتم شل شد.... به هر حال من که با کشی راحت بود.... اون یکی رو هم وقتی کشی رو میشستم استفاده میکردم!!!!!
یه سوال. آ نا جون . من انتقالم بیست و یکم بود . الان دیدم دکتر ازمایشو واسه چهارم نوشته.! میشه روز پونزده? یعنی بیست و یکم رو روز اول حساب کنم یا صبح روز بیست و دوم رو? الان من روز دوازدهم یا یازده?:ا
آرزو جون اگه صبح انتقال دادی روز ۱۱ رو تموم کردی و تو روز ۱۲ هستی..... اگه عصر انتقال دادی الان روز یازده رو تازه تموم کردی و روز دوازده رو تازه شروع کردی..... عزیزم برا راحتی هر ۲۴ ساعت بعد انتقالتو یه روز حساب کن!!!!