2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام به سلامتی نسرین جون, وااااااای رها تو چرااینجوری میکنی؟دلت واسه اون همه زحمت و دارو که استفاده کردی بسوزه, اینقداسترستو بروز نده که شوهرتم زبونش دراز بشه سرت
به نام خدایی که هیچ وقت ما رو فراموش نمیکنه ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لیلی و مامانی مامان عزیزم عزیزم جزء هایی که گفته بودین گرفته شده بودن...... فقط لیلی جون یه جزءش اوکی شد!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
پونه جون عزیزم نگران پله نباش..... چون دوستامون بودن که خونه شون پله داشت ولی مامان شدن..... نمونش سمی جون بود!!!! حتی از توالت ایرانیم استفاده میکرد..... اینکه میگن پله بالا پایین نکنین برا احتیاطه وگرنه برا گرفتن جنین فقط سلامت جنین و مادر مهمه!!!! نه عزیزم نگران هیچی نباش..... فقط سعی کنین آروم برونین اونم برا احتیاط که خدای نکرده تصادفی چیزی نشه!!!! مامانی مامان جون هر جزئی که خالیه میتونی برداری و شهریور بخونیش.... فقط با عرض شرمندگی چون من لیستو بروز نکرده بودم از لیست جدید یه نگاه بنداز و در ضمن ببین بعد لیست کسی زودتر از تو پست نذاشته باشه چون من به ترتیب پستها به درخواستا ترتیب اثر میدم.... مامانی مامان جون عزیزم یعنی mthfr و pai1ت هتروزیگوت بودن یا هموزیگوت با دو الل موتان؟ به هر حال هر چی بودن درمان دارن نگران نباش..... برا من هر دو مشکل داشتن!!!! منم ژن غلظت خون داشتم..... دوست داشتی جواب آزاتو بذار برام.... آرزو جون نگران نباش لیلا جونم تا روز ۱۳ بی بیش منفی بود ولی شکر خدا مامان شد و به زودی زایمانم میکنه!!!! رها جون الان آرامش مهمترین چیزیه که باید داشته باشی..... دیگه به هیچی فکر نکن..... ثمر جون والا چی بگم چون سابقه سقط داری شاید دوستاتی که تجربش کردن بهتر بتونن کمک کنن.... بهتره با دکترت مطرح کنی شاید اون بهتر بتونه تشخیص بده پری هست یا نه!!!! نسرین جون عزیزم ایشالله به سلامتی پانکچر پرباری داشته باشی!!!! مامانی مامان عزیز فقط جزء ۷-۸ برداشته شده باید جایگزینش کنی.... مهلت خوندنشم تو ماه شهریوره بله عزیزم.... دوستای گلی که تو ختم شرکت کردن ممنون میشم یه نگاه به جزء ها بندازین چون شرمنده بعضی دوستات شدم به خاطر اینکه قبلا اون جزء درخواستی برداشته شده بوده!!!! ممنون میشم چک کنین و در صورتی که جزئی تعلق نگرفته تغییرش بدین!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام مهتاب جون روز مشخصی نداره ، هر موقع سایز فولیکولات خوب بشن ، میتونه از روز ١٢ یا ١٣ باشه تا حتی فکر کنم بعضی دوستان ٢١ و ٢٢ هم بودن ولی فکر کنم برای اکثر افراد بین همون ١٢ تا ١٧ سیکل باشه .
شاینا جون مگه میشه من شاینا استرسیو با کسی دیگه اشتباه بگیرم..... بیا تو جیمیل باهات کار دارم!!!!!
سلام دوستان آنا جون من رو یادته سیکل قبلیم به خاطر داشتن یه تخمک کنسل شد؟ امروز رفتم پیش دکتر دیباوند خیلی خوش برخورد و ماهه. گفت چون ذخیره ات کمه تو سیکلت سینا فکت نمی دم و دوز داروها رو بالا می برم. یه سری آزمایش کامل برام نوشته که روزرسه تا پنج پری انجام بدم و پری مهرماه روز یک تا سه برم پیشش تا خدا چی بخواد.
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور