2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره نسرین جون یه وقت نگران نشی..... معمولا کسایی که تخمکشون بالاس پرولاکتینشون بالا میره.... اگه هایپر شدید بودی حتما بهت میگفتن..... احتمالا خفیف..... برا احتیاط رژیمشم رعایت کن ایشالله که به سلامتی پانکچر میکنی....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آزی جون خیلی ناراحت شدم حالتو درک میکنم من هنوز بعداز یک هفته از منفی شدن با این موضوع کنار نیامدم و هنوز ناراحت هستم دقیقا میدونم چه حالی داری
آدم ها گاهی اوقات گریه میکنند نه به خاطر اینکه ضعیف هستند بلکه به این خاطر که برای مدت طولانی قوی بوده اند
دوستان آیه ٣٨ سوره آل عمران از رب هب لی این دعا هست زیاد تکرار کنید و آیه ٧٤ از سوره فرقان اونم از ربنا و استغفار زیاد - [x] لا الهَ الّا انتَ سُبْحانَکَ اِنّی کُنتُ مِنَ الظالَمین همشون دعا هستن میتونین زیاد تکرار کنید ❤️
خیلی ممنون مامانی طاها جون ، واقعا ما باید تمام تلاش و درمانهامون رو انجام بدیم ولی همیشه باید یادمون باشه که مهمترین عامل و اصلی ترین عامل خواست و اراده ی خدای بزرگ هستش که باید از خودش بخوام فرزندانی سالم و صالح بهمون عطا کنه ، ان شا الله که برای همه ما بهترینها رو رقم بزنه ، آمین یا رب العالمین .
مهدیه و مهدیار عزبز خوب بزون نسخه چطور اصلا تهیش میکنی؟ یعنی آزاد میخری؟ آزادم به نظرک لااقل به نسخه میخواد!!!! حالا یه دستور پزشکی چیزی لازمه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
همینطور هستش مامان سبحان جان خدا گفته از تو حرکت از من برکت خدا ناامیدمون نمیکنه رحمت خدا خیلی زیاده وقتی بدونه ب صلاحمونه همون کار رو تو وقتش انجام میده و نباید ماها ناامید باشیم از کار خدا شکر خدا هر چی اون بخواد همون میشه و همون برامون خوبه بازم ب خاطر همه چی شکر ان شاءالله ک خداوند از رحمتش شامل حال همه ماها بکنه اللهم آمین ❤️
ممنوم از راهنماییتون..
آرزوجون من کرمان هستم خانم دکتر حبیب زاده مرکز ناباروری نجمیه شاگرد دکتر افلاطونیان بودن ایشون ...به امید خدا انشالله که همه نتیجه زحمات و سختیاشون رو تو این راه پر مشقت ببینن
خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
خانما یه تجربه که دیروز کسب کردم و اینجا بگم دیروز تا سونوم انجام شد و داروهای لازم داده بشه از وقت اداری گذشت و ما نتونستیم بریم اسناد پزشکی برای تایید بیمه ...همسرم رفت و آزاد داروها رو تهیه کرد چون حتما باید دیروز استفاده می کردم..ولی نسخه رو گرفت از داروخونه امروز می بره بیمه تایید می کنه و ..از داروخونه بقیه پولش رو میگیره..
خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
تورک جان یه سوال؟ من الان تو هفته 5 بارداری ام تا الان خدا رو شکر لکه بینی ندارم ولی یکمی درد زیر شکمم دارم که وقتی استراحت می کنم و می خوابم خوب میشه دوباره بلند میشم میام اداره کمی (ضعیف) درد می کنه می خواستم بدونم نداشتن لکه بینی خوبه یا نه؟ البته هنوز سونو برای ساک و جنین نرفتم قراره سه هفته دیگه برم
سلام من دو روزه که دارم امپولامو میزنم . گونال 225 و مرینوال دارم بعد از تزریق فشارم میفته و تا 3 ساعت توی تخمدانام خیلی احساس درد دارم ولی مثلا الان که شب تا صبح خوابیدم و چند ساعت گذشته حالم خوبه. انا جون اینا نشونه بدی نباشه یه وقت .ترس دارم خیلی
یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹