2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047720 بازدید | 684621 پست
آزی جون عزیزم خیلی ناراحت شدم اما مطمئن باش به زودی جبران میشه..... عزیزم همه چیو بررسی کردی؟ راستی عزیزم تولدت مبارک..... عزیزم شاید این یه نشونه هست که امروز روز تولدته و از امروز به بعد قراره همه چی خوب پیش بره..... اگه دوست داری روحیت عوض بشه میخوایی تولدو بگیر که از این جو بیرون بیایی.... اما اگه حس میکنی اذیت میشی مثلا یه بهونه بیار بگو پریودی و حسشو نداری و ..... خلاصه عزیز دلم من که به فال نیک میگیرم و بهت میگم شروع زیبایی از این به بعد در انتظارته!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم آزی جان کار خدا بی حکمت نیست عزیزم بازم هزارمرتبه خداروشکر ک فریز داری و یه امیدی برات هستش، من که فریز هم ندارم شوهرم هم با وظعیتش دیگه نمیتونه بیوبیسی کنه خدا عاقبت همه رو ب خیر کنه چیکار میشه کرد بازم باید بگیم از کار خدا شکر خدا تا اون نخواد نمیشه ، ان شاءالله اینسری با فریزات قسمتت بشه و مادر بشی ، الهی آمین در ضمن تولدت مبارک ان شاءالله همیشه شاد و سلامت باشی گلم ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانی طاهای عزیزم نه سیکلت متفاوت نیست نامهای تجاری آمپولات فرق دارن..... شما سیلکت بلند بوده و به جای سینافکت و دکاپیتیل و دیفیرلین یه مشابه دیگشو داشتی که واریوپیتیل بوده..... بعد پریم به همراه آمپولای تحریک تخمکگذاری به جای سینافکت دکاپیتیل داشتی منتها از این دزای کوچیک روزانه نه تک دزشو!!!!! روال کار تقریبا یکیه!!!! آمپول عضلانی آخرتم برا آزادسازی بوده عزیزم!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مامانی طاها جون عزیزم برا من همسرم میزد اما خودتم میتونی بزنی..... من چند باری مجبور شدم خودم سلکسانمو بزنم اما پروژسترونو نه خودم نزدم همه رو همسرم زده واسم!!!!!
مامان طاها جون منم از همسرم خاستم بره تزریقات که به امید خدا خودش امپولا رو برام بزنه ..امروز هم فکر کنم جلسه اخره
انتقال قبلی برا زدن امپولا خیلی اذیتم کردن وهی پاسکاری میکردن ...

التماس دعا
شوهر من عمرا اگه اینکارو بکنه خیلی از آمپول میترسه 😁 یه روز خودم زدم اما احساس دردایی کردم ک ترسیدم دیگه نزدم خالم میاد میزنه اما بعضی مواقع نمیتونه بیات ک میرم بیرون میزنم ، روش خاصی داره واسه این آمپولا یا نه ؟
مامانی طاها جون فکر کنم صفحه ۶ بود روش تزریقا اما بازم چک کن.....
فهرست کلی صفحه اول هست.....

مامانی طاها جون همسر منم از این حرفا زیاد میزد و میگفت اصلا نمیتونه و از این حرفا.....
اما دید کار از دوست داشتن گذاشته.....
حتی باورت میشه اصلا دوره هم نرفت و با یکم قلق یاد گرفتن از دوستش اولش از پروژسترونا شروع کرد......
یعنی اولین تزریقش آمپول عضلانی بود اونم پروژسترون که روغنیم هست....
باورت میشه چون ناشی بود انقدر با ملاحظه و وسواس و آروم زد اصلا درد نداشتم.....
یعنی مطمئنم تزریقاتی میرفتم پدرم در میومد ولی چون همسرم با دلسوزی و آروم زد خیلی بهتر بود....
پس تو هم تشویق کن همسرتو بگو یاد بگیره کاری نداره که!!!!
امان از دست شوشوها....
سلام خانمای عزیز ...من با 9 روز آمپول progersive خدا رو شکر جواب گرفتم و امروز تو سونو یه بیست تایی فولیکول 16 و 17 و 18 و 19 داشتم دکتر گفت امروز یه نصفه آمپول دیگه هم بزن....و یه آمپول ستروتاید تو بازو ...همچنین ساعت 12 و ربع شب دوتا پرگنیل همزمان تزریق عضلانی...و همچنین قرص داستی نکس 8 تا داده واژینال....
داروخونه به جای داستی نکس گابرنیل داده و گفته باید نصفش رو استفاده کنم درسته به نظر شما که نصفشون کنم؟
پس فردا هم به امید خدا پانکچر میشم برام دعا کنید
خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
نسرین جون عزیزم شکر خدا پس به سلامتی دیگه چیزی نمونده.... والا من تجربه هایپری نداشتم و قرص داستینکس استفاده نکردم..... کاش زنگ بزنی از دکترت اوکیشو بگیری.... عزیزم پس حسابی به خودت برس..... مایعات زیاد..... سفیده تخم مرغ...... گوشت و مرغم و ماهیم این یکی دو روزه زیاد بخور..... ایشالله کلی جنین تپل مپل خواهی داشت....
فدات شم آنا جون ممنونم به امید خدا پس اینا برای هیپر ه!! آخه دکتر زیاد حرف نمیزنه زنک زدم همون مرکز پرسیدم گفت نصفشون نکن ...برام دعا کنید دوستان
خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد