2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
برا من رو قراره دکترم تشریف بیاره بالا سرم توی بیمارستان بزنن .اصلا هم استرس ندارم.استرسم بیشتر از م ...

خب حتما تاییدیه بگیر وگرنه ورشکست میشی😁از الان مدارکت رو جمع کن برا پرونده تیتر بتا سقط سونو سقط نامه زنان نامه ایمنی اگه داری و ازمایشای ایمنی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها هوا خیلی الودس خیلی اصلا نرین بیرون اگرم واجب با ماسک فیل تر دار برین و دایم دست و صورتتونو ب ...

ممنون عزیزم.

آره. 

خدا رو شکر ما شهرستانیم.

ولی خوب بخاطر آنفولانزا هم باید رعایت کنیم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خوبي عزيزم ؟ نه خانمي اسم پسرم رو اميرحسين گذاشتيم . 😍😍😍

عزیزم شما پسرتو ختنه کردی؟اگه اره به چ روشی و اینکه چندروزگی خوبه برااینکار ؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
همینورا زیر سایه ی خدام.خخخخ بد نیستم الان از زیر سرم بلند شدم لامذهب این پردنیزولون کوفتی رو هربار ...

ای جونم به سلامتی. ایشالا از این به بعد مامان ثمین صدات کنیم. فشارت رو حتما به دکترت بگو و قرصایی که میخوری. که بگن چیا رو باید بعد انتقال ادامه بدی عزیزم.ایشالا که بلا دوره.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
یا خداااا من فکر کردم جعبه ۷ تاییش ۳۷ تومنه میگفتم زیادم گرون نی😂😂😂😂😂😂😂

اگر اونجوری بود که خوب بود بابا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خب حتما تاییدیه بگیر وگرنه ورشکست میشی😁از الان مدارکت رو جمع کن برا پرونده تیتر بتا سقط سونو سقط نا ...

همه چی دارم.داروهامم همیشه بیمه تایید میکنه حالا اینو تایید نکنه هم فدای سرم فقط نینی بیاد و بمونه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ای جونم به سلامتی. ایشالا از این به بعد مامان ثمین صدات کنیم. فشارت رو حتما به دکترت بگو و قرصایی که ...

ممنونم عزیزم

همه چی دارم.داروهامم همیشه بیمه تایید میکنه حالا اینو تایید نکنه هم فدای سرم فقط نینی بیاد و بمونه&n ...

خب ببر تایید کن بابا حقمونه این مطمنم این دفه میمونه برات  یه خانوم دیدم با چند تا انتقال منفی با ای وی ای جی درست شد

عزیزم روز دوم یا سوم پریودی بود و بعد از سونو سیکل لانگ نوشت واسه انتقال

زینبی جون ممنونم که جواب دادی 😘❣️

فقط فرق سیکل لانگ و شورت در چیست؟

و اینکه به نظرت روز ۲/۳ پریودی برم یا همون ۱۸-۲۰ سیکلو؟والا آدم استرس میگیره😔تماس که گرفتم ماما از دکتر پرسید گفت ۱۸ تا ۲۰ سیکلت بیا،حالا هی پیش خودم دل دل می‌کنم که پریود شدم برم یا نه؟؟

آهو جون من موقعیت مشابه تو رو تجربه کردم و از نزدیک دچارش بودم متاسفانه کسانی که اعتیاد دارن قابل تر ...

چه قدر عاااااااااالی عزیزم احسنت به این روحیه 👏👏👏👏

راستی بهتری؟ خون ریزیت کم شد؟ 

سلام بچه هااا امیدوارم همگی خوب باشین 

من که اصلا خوب نیستم حالم گرفته چن روزی پریودیم عقب افتاده ۲بار بی بی گذاشتم منفی شد الان پرژسترون خوردم پریود شم برم برا ای وی اف بعدی خیلی دلم گرفته جاییم نمیشه حرف دلو زد اخه کسی اطرافم نیس که هم دردم باشو درک کنه بقیم بفهمن نقطه ضعفو دیگه تموم البته فهمیدن  گفتم بیام اینجا درد دل کنم من همونم که چن وقت پیش ای وی افم منفی شر