2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046824 بازدید | 684554 پست
عزیزم نمیدونم چرا دکتر این سونو رو نوشته بود.اخه ده هفته که سونو نمیخاست..اتفاقا دکتر تا اون ماسماسک ...

واي خدا اين موچول رو ببين چقد جيگرهههه انشالله خدا سالم  بزودي بزارتش تو بغلت😍😍😍😍😍😍😍😍

شايد اينا فكر ميكنن يكي مثلا مياد بهمن ديگه بايد دست تو جيبش كنن به قول شما شايد يكي فرش زير پاش فرو ...

منم سه بار ای یو ای شدم تو صارم.هردفعه کلی پول داروهام میشد .نمیدونستم که با بیمه انقدر تخفیف داره.ای یو ای چهارمو از بیرون گرفتم داروهامو.یک چهارم شد قیمتش ..داروخونه صارمم نمیگفت که بیرون انقدر ارزونتره ..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واي خدا اين موچول رو ببين چقد جيگرهههه انشالله خدا سالم  بزودي بزارتش تو بغلت😍😍😍😍😍😍😍😍

مرسی عزیزم 😍😍ان شاء الله قسمت خودت و بقیه منتظرها 

عزیزم نمیدونم چرا دکتر این سونو رو نوشته بود.اخه ده هفته که سونو نمیخاست..اتفاقا دکتر تا اون ماسماسک ...

عزیز ز ز م.... 

درستتتتت میبینم؟؟؟؟؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره گلم رانندگی کن، زندگی کاملا عادی مثل بارداری اولت داشته باش هیچ فرقی نداره خدا رو شکر سیکل نچرا ...

ممنون عزیزم اره۱۲ پریوذی سونو کرد گفت ضخامت دیواره رحمت ۸.۵ هست عالیه یه از اورژانسی هم دادم استرادیول پ پرژسترون اینا بود گفت همه چی خوبه با سیکل نچرال خودت انتقال میدیم از جمعه هم روزی دوتا امپول پرژسترون میزنم با قزص استرادیول و ازیترومایسین دیگه پناه بر خدا خودش کمک کنه

زینب جان قووتو گرمه بعذ انتقال ضرر نداشت خوردنش؟ میشه شیر و لبنیات خورد؟ من طبعم و نمیدونم

بعد انتقال که برگه ای ندادن فقط خلاصه عمل و برگه بیهوشی دادن به من یه برگه بعد از پانکچر دادن ،،،، ی ...

دور از جون عزیزم ولی تو رو خدا دیگه نذار این حجم از نا امیدی بیاد سراغت که حتی از بیمارستانی جایی چیزی نپرسی، یا اگر سوال پرسیدی ماما رو نا امید نکن نگو دیگه پریود شدم رفت، بگو لک و خون دیدی، پیاز داغشو زیاد نکن 

منم خیلی دارم حرص میخورم که چرا اون موقع دسترسی نداشتی، ولی دیگه... 

ببخشید اگر اذیتت کردم نمی تونستم این واقعیت رو نگم، نمیخوام دیگه تکرار بشه

کلا اینو واسه همه می نویسم

بعد از انتقال جنین تا آزمایش منفی نگرفتین به هیچ وجه خون ریزی معنی پریود و تمام شدن کار رو نداره

لک و خون نشانه نیاز بیشتر بدن به پروژسترون هست و احیانا اگر داروی ضد انعقاد هست باید قطع بشه

یا نشانه هماتوم هست

عزیز ز ز م....  درستتتتت میبینم؟؟؟؟؟

انا جان اومدی؟😍

خوبی؟ بچه های گلت چطورن؟

فردا انتقال ذارم برام دعا کن لطفا همین یه دونه جنین و داریم چون pgd کردیم و ققط یکیش سالم بود دعا کن با همین یدوته باردار بشم 

ممنون عزیزم اره۱۲ پریوذی سونو کرد گفت ضخامت دیواره رحمت ۸.۵ هست عالیه یه از اورژانسی هم دادم استرادی ...

عزیزم من چون طبعم سرد بود قووتو رو حتی بعد انتقال و تو بارداریم میخوردم.... 

از ماه سوم چون دیدم طبعم گرم شده دیگه نخوردم.... 

یعنی خودت اگه عیار بدنت دستت باشه میتونی منیج کنی.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

الهییییییی با دیدنش اشک تو چشمام اومد 😘😘😘😘 منم فردا میرم سونو 

انا جان اومدی؟😍 خوبی؟ بچه های گلت چطورن؟ فردا انتقال ذارم برام دعا کن لطفا همین یه دونه جنین و دا ...

عزیزم فدات.... 

دلم برا همه تون تنگ شده.... 

عزیزم انشالله همین به دونه میشه مونس مامان باباش.... 

خدارو چه دیدی شاید شدن دو تا جیگر طلا.... 

عزیز ز ز م....  درستتتتت میبینم؟؟؟؟؟

سلام انا جونم ..خوبی گلم؟؟

بچه هات خوبن؟😍😍😍

چقدر ذوق کردم اومدی 😍😍😍

اره عزیزم..خدا به منم لطف کرده و یکی  دیگه از فرشته هاشو سپرده دستم ..ان شاء الله که بتونم مادر خوبی باشم براش ..چقدر دلم برات تنگ شده بود.پریروز اومدم پروفایلتو چک کردم 😍😍😍

میخونم مطالبو ولی آخه اونا افرادی هستن که آزمایششون مثبت شده یا حامله هستن یا اینکه فقط در حد لکه بی ...

خو همین دیگه، من روز اول میگفتم خون حتی شدید نشانه سقط نیست واسه ما، این جور برداشت میکردی دارم دلداری الکی میدم

دوستمون ستاره خاموش میگفت باز آخر کل تشکش شده بود خون، ولی به زور شوهرش آز داد و مثبت هم بود، تازه دو قلو 

الان بچه هاش بغلش هستن

زینب جان همه بعد انتقال لک و خونریزی دازن؟

نه عزیزم همه ندارن..... 

اما خوب خیلیا مثل من داشتن و به سلامتی وروجک شونم بغل کردن.....