2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دوستان گلم خوبین؟ اینجا کسی مرکز رویش رفته؟ چطورخ؟ از رویان بهتره؟ برا یکی از دوستام میخوام.بین ...

سلام عزیزم بله من مرکز رویش بودم بار اولم خداروشکر نتیجه گرفتم.مرکز خلوت و آروم و با پزشکای حاذقیه.جنین شناساشم مشترک بین رویانه....

سلام به همگی دوستان و زینبی بابا ،،، متاسفانه من روز 12 انتقالم پریود شدم و الان روز 14 انتقال هستم ...

سلام عزیزم..الهی بگردم 😔 خیلی ناراحت شدم...ان شاء الله یه بارداری طبیعی و راحت قسمتت بشه..الهی آمین

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنگ زدم دکترم گفت نمیشه بجای دمیترون، ب ۶ بخوری 😐😐😔😔 حالت تهوع از یبوست بهتره. پس دمیترون نمیخور ...

ب ۶ اصلا تاثیر نداره که تو تهوع..مگه تهوع داری شماهم؟؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم هیسترو رو تو مرکز رویان انجام میدن یا جای دیگه ؟؟ نیاز به بستری و استراحت داره بعدش؟؟؟ اگه مثل ...

هیسترو آره گلم انجام میشه، نه همون روز مرخص میشی

آزمایش های ایمنی و انعقادی از طریق خون هست هزینه هم نمیدونم الان چه قدر هست پارسال من آزمایشگاه کاج 1400 انجام دادم، ولی گویا همون جا هم انجام میدن، چون متخصص ایمنی و خون آوردن

عزیزم من کیست آندومتریوما 4 سانتی تخمدان چپ داشتم جواب گرفتم بدون جراحی  البته تمام تومور مارک ...

منم نرمال بود سایز ش فقط گفت کوچیک ...پس کیست تون چی شد ؟هنوز مونده ؟شما زایمان کردی در نیاوردن کیست رو ؟

ممنون ذخیره ام متوسطه ....میوم ساب سروزال دارم و کیست اندومتریوز

چه قدر جالب منم دو تا میوم ساب سروزال غیر فشاری و یک کیست آندومتریوما داشتم و پلی کیستیک بودم، فقط ذخیره ام 6 بود

اون دوستمون که جدیدا جواب گرفته ذخیره اش معمولی بود مثل شما

ولی نمیدونم سیکل کوتاه داشت یا بلند

چه قدر جالب منم دو تا میوم ساب سروزال غیر فشاری و یک کیست آندومتریوما داشتم و پلی کیستیک بودم، فقط ذ ...

حرفات بهم امید میده عزیزم ....کیست مشکلی برات ایجاد نکرد تو بارداری ؟نگفتن لازمه دربیاری یا نه ؟

من هنو دکتر انتخاب نکردم. راستی زینب جون مکمل چی میخوری برام پریناتال نوشت هفته ای دو تا روزی ی دونه ...

اشتباه که بعید میدونم نوشته باشه 

من الان پرگنازون، امگا 3،آهن و کلسیم دارم

البته امگا 3 دو بار در هفته دارم و از هفته 20 شروع شد و گفت اگر هقته ایی دو بار ماهی بخورم دیگه نیاز نیست قرص بخورم یا اگر یک بار ماهی خوردم. امگاه 3 هم یک دفعه باید مصرف کنم

کلسیم هم از نوع سیترات گرفتم که تو کلیه رسوب نده ولی باز دکتر گفت اگر روزی سه لیوان شیر یا ماست بخورم دیگه نیاز به قرصش نیست، که اونم سعی میکنم بیشتر شیر و ماست بخورم تا قرص کلسیم

ولی آهن حتما باید شبی یکی مصرف کنم 

نمی دونم گیر کردم .....جهاد هم هزینه اش بالاتره و همین دکترها هستن تقریبا ....

من جهاد نمیدونم چطوری...ولی اینجا هر روز یه دکتر یعنی هربار با یه دکتر دیگ میوفته ویزیت ..دیگ خیلی هم شلوغ..اگه اونجا هم شرایطش مثل اینجاست خوب الزهرا به صرفه تر دیگ..تا حالا میکرو نکردی؟؟؟

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏
منم نرمال بود سایز ش فقط گفت کوچیک ...پس کیست تون چی شد ؟هنوز مونده ؟شما زایمان کردی در نیاوردن کیست ...

نه گلم دست نزدن بهش، موقع پانکچر هم اصلا نباید واردش شد خطر عفونت هست

اگر برش دارم ذخیره ام افت میکنه 

هنوز زایمان نکردم گلم

حرفات بهم امید میده عزیزم ....کیست مشکلی برات ایجاد نکرد تو بارداری ؟نگفتن لازمه دربیاری یا نه ؟

قربونت عزیزم، 

نه تا حالا که اذیت نکرده اصلا چک کردم تو سونو سایزش همون 4 سانت مونده

حتی دکترم گفت مانع زایمان طبیعی هم نیست

نه گلم دست نزدن بهش، موقع پانکچر هم اصلا نباید واردش شد خطر عفونت هست اگر برش دارم ذخیره ام افت میک ...

پانکچر شدی شما مشکل نبود ؟....ان شاءالله به سلامتی عزیزم با میکرو حامله شدی؟

پانکچر شدی شما مشکل نبود ؟....ان شاءالله به سلامتی عزیزم با میکرو حامله شدی؟

آره گلم با میکرو باردار شدم

نه واسه پانکچر هم مشکلی نبود فقط قبلش آنتی بیوتیک وریدی مترونیدازول دریافت کردم

شیاف واژینال بتادین دو شب قبل پانکچر داشتم، روز پانکچر هم قبلش شستشو واژینال انجام دادن