2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046908 بازدید | 684565 پست
سلام دوستان کیا آی یو آی تعیین جنسیت انجام دادن اون جنسی که مد نظرشون بود رو باردار شدن تو رو خدا هر ...

سلام عزیزم من انجام دادم تو بیمارستان ابان نگرفت ولی دوستم تو همون بیمارستان انجام داد والان پسرش ۳ سالشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  دوستان  فردا ۱۸ هفتم تمومه برا هفته اینده میخوام برم سونو انومالی و اکوی قلب جنین . ...

عزيزم دكتر صدري و دكتر پيري اجازه ميدن همراه بياد داخل كارشونم خوبه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی عشقم چشمممم از امروزم بهم گفته رژیم پروتیین بگیرم شروع کردم به دوغ و مرغ و تخم مرغ

اره اینا عالین،  ببین رویان به ما هم اینا رو گفتن که شما دارید استفاده میکنید هم آب‌میوه خانگی سیب، پرتغال و هویج،،،  ولی قبل پانکچر مهمترین آب هست من خودم پروتئین معمولی خوردم غذاهام مثل همیشه بود چون خودم باید همه کارمو انجام میدادم و شاغل هم هستم وقت نداشتم ولی تا تونستم آب گذاشتم کنار دستم و هر چند وقت یه لیوان خوردم و با ده تا تخمک خداروشکر هايپر هم نشدم چون از فوبیای هايپر شدن داشتم

سلام دوستم     تهران، بزرگراه رسالت، انتهای خیابان بنی هاشم شمالی، کوی حافظ در و دیوار ...

وااای راست میگی ،یعنی نیازی نیست از قبل رزرو کنم؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستان لطف میکنید آدرس دقیق رویان رو برام بفرستید و اینکه چ جاهایی میتونم سوویت یا هتل بگیرم که ...

۲۳۵۶۲۰۰۰ شماره تماس رویان زنگ بزن خودش یه قسمتی داره ادرسو دقیق اعلام میکنه،، من چون تهرانم دقیق نمیدونم سویت کجاست ولی به خود دیوارهای اطراف رویان پر از تبلیغ خونه اجاره ای هست برای بیمارها،،،  درضمن میتونی تپ اینترنت هم آدرس هتل و مسافرخانه اطراف رویانو سرچ کنید

دوستای خوبم منم امروز روز 13انتقالم هست پنجمین بار هست انتقال میدم تو این شب عزیز برای سلامتی همه نی ...

عزیزم، خدا دلت رو شاد کنه❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اون نمیزنه خانوم. بفهمه خودم می خوام بزنم هم نمیزاره ولی هر روز درمانگاه رفتن واسم سخت تره 

پروژسترون سخته عزیزم کسی برات بزنه بهتره شوهرت یه بار باهات بیاد درمانگاه ببینه زود یاد میگیره من فقط یه وقتایی سینال رو خودم میزدم یه چندبارم انوکسا ولی کلا آمپولامو شوهرم برام میزد خودم میزدم انگار دردش بیشتر بود😕 از هفته ی دیگه ام پروژسترونم شروع میشه دوباره😊

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام خواهرای گلم همراهای همیشگیم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰نتونستم طاقت بیارم و دیشب ازمایش دادم میشد روز ۱۲ انتقا ...

عزیزم خیلی مبارکتون باشه، ان شالله به برکت امشب بارداری راحتی داشته باشید و سالم بغلش بگیرید 

عزیزم میشه بگید از روز انتقال تا الان چه علائمی داشتید؟  جنین تون فرش بود؟