2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست

سلام دوستان کیا آی یو آی تعیین جنسیت انجام دادن اون جنسی که مد نظرشون بود رو باردار شدن تو رو خدا هر کس انجام داده جواب بده ممنون میشم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقت همگی بخیر .من داخل هفته 19 بارداری  هستم نی نی  پسر دارم  شکر خدا سنو دادم خوب بود ولی تکون خوردنش احساس نمیکنم فقط در طول روز بعضی ساعات یه نبضی  سمت چپ یا گاهی راست حساس میکنم  این خود جنین یا باید حرکت کنه من حرکتی  احساس نمیکنم  فقط احساس نبض میکنم چند بار میزنه بعد دیگه حسش نمیکنم اگر کسی تجربه داره لطفا بفرماید

عزیزم استروژن باعث رشد آندومتر رحم میشه در اصل کمبودش باعث نازک شدن دیواره رحم میشه و با ناباروری ه ...

مرسی عزیزم. ببین اینا آزمایش هام بوده هنوز جواب نگرفتم. تو اینا استروژن هم هست؟

vc-fbs-bun-creat-iron-tsh-free t4.c-anti thyro.c-anti tpo-fsh-lh-lth-ferritin-amh-vit d250-hb a1c-eag-hbs ag-hiv-hcv-cbc

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چی بگم لی لا جون، این چند وقت چیزای عجیب زیاد دیدم عدد بتات چند هست؟ تو چند تا آزمایش اخیر چند بوده ...

راستش اوایل شهریور 170 بود به دکتر گفتم گفت طول میکشه، خودش میاد پایین. نیازی نیست دوباره آز بدی. دکتر احمدیان خامنه بهم گفته بود

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم نگران نباش، سرما خوردگی که نبوده؟  من نگرانم بیماری اون بنده خدا واگیر نباشه

چرا اتفاقا من برا بچه دوم اقدام کردم طفلکی پسرم همش تب داشت یعنی برعکس شده تمام مشکلات سال تا سال این مدت انتقال من افتاده حالا تا میشه رعایت میکنم بقیه ش میسپارم دست خدا

آره فردا می خوام برم از بدم آخه خونریزی دارم میترسم سقط شده باشه اگرم سقط شده باشه بی بی چک مثبت میز ...

خانمی آزمایش دادی جانم

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.
سلام خواهرای گلم همراهای همیشگیم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰نتونستم طاقت بیارم و دیشب ازمایش دادم میشد روز ۱۲ انتقا ...

مبارک باشه عزیزم

خداروشکر

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
همسر من ابن سینا با جنتی عمل کرد دکتر خوبیه ولی نمیدونم بهمن باشه یا نه زنگ بزن مطبش بپرس

مرسی عزیزم زنگ زدم ظاهرا خودشونن بیمارستان بهمن هم میرن برای یکشنبه وقت گرفتم انشالله خوب باشه برای ما هم 

بچه ها من کپسول اوا بوست دارم تاریخش گذشته یعنی دیگ نمیشه ازش استفاده کرد ...با این قیمتی که شما گفت ...

تاربخش بگذره دیگ تاثیر نداره خوردنش بی فایده اس

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
عزیزم تا میتونی آب بخور تا هايپر نشی معجزه آب دست کم نگیر

مرسی عشقم چشمممم از امروزم بهم گفته رژیم پروتیین بگیرم شروع کردم به دوغ و مرغ و تخم مرغ

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا

سلام دوستان لطف میکنید آدرس دقیق رویان رو برام بفرستید و اینکه چ جاهایی میتونم سوویت یا هتل بگیرم که نزدیک باشه ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم خب اگر این مشکل هست حتما فریز کن دفعه اول خیلی توصیه به هچینگ و اینا نمیشه چون اثر بهتر نداره ...

هرچی صلاحه خودمو میسپارم به اون بالایی حتما حکمتیه که اثاث کشیم یهویی افتاد این تایم که نتونم انتقال بدم خدا خودش هوا همه رو داشته باشه