2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
نه گلم من واسه آمپول اون اوایل رو شکم میخوابیدم، ولی تو چهار ماهگی که آمپول مجدد داشتم نمیخوابیدم ا ...

ممنونم عزیزم... 💐

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام خواهرای گلم همراهای همیشگیم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰نتونستم طاقت بیارم و دیشب ازمایش دادم میشد روز ۱۲ انتقا ...

سلام عزیزم خدا رو شکر، خدا رو هزاران مرتبه شکر❤️❤️❤️❤️ خیلی خوشحالمون کردی 

ان شاالله به سلامتی بغلش(ون) کنی🥰🥰🥰🥰🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمها! امروز توی تزریقات یه نفر منو ترسوند که تو که بارداری چرا به شکم میخوابی برای تزریق؟؟ باید به ...

منم تا هفته تقریبا ۷ یا ۸ به شکم میخوابیدم بعدش کلا به پهلو میخوابم از این به بعد سعی کن به پهلو بخوابی 

مرسی تارا جون. یادم باشه اینو حتما اینبار به دکترم بگم. فقط یه سوال؟ استروژن دقیقا چیکار میکنه و کاه ...

عزیزم استروژن باعث رشد آندومتر رحم میشه در اصل

کمبودش باعث نازک شدن دیواره رحم میشه و با ناباروری هم ارتباط داره

منم رو شیکم میخوابم. اگه زینب گفت اشکال داره، من رو هم ریپلای کن لطفا. بعید میدونم تا سه ماه مشکلی ب ...

عزیزم جوابشون این بود:

“نه گلم من واسه آمپول اون اوایل رو شکم میخوابیدم، ولی تو چهار ماهگی که آمپول مجدد داشتم نمیخوابیدم

اینم بگم روی شکم خوابیدن در حد تزریقات و ماه های اول اصلا نه خطر داره نه مشکل 

در طول شب هم کلا هیچ کس نباید روی شکم بخوابه، نه زن، نه مرد، نه بچه، نه زن حامله، و از همه مهمتر نوزاد به هیچ عنوان نباید روی شکم بخوابن”

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
من دقیقا تایمی که باید انتقال بدم اثاث کشی دارم اول اذر میشه بهش بگم نمیخوام انتقال بدم فریز کنه؟؟ چ ...

عزیزم خب اگر این مشکل هست حتما فریز کن

دفعه اول خیلی توصیه به هچینگ و اینا نمیشه چون اثر بهتر نداره، حالا بلاست شاید اوکی باشه ولی بقیه موارد نه

سلام خواهرای گلم همراهای همیشگیم 🥰🥰🥰🥰🥰🥰نتونستم طاقت بیارم و دیشب ازمایش دادم میشد روز ۱۲ انتقا ...

سلام عزیزم، مامان شدنت مباااارک❤❤❤

مونا جون شما بار اولت بود؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

ای جاااانم عزیزم مبارکت باشه❤❤❤❤❤ انشالله که این نه ماه رو راحت بگذرونی😍😍😍😍😍😍