2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
اره عزیزم دوتا صبح دوتا شب  بمن نگفت گفت لازم نیست ولی من خریدم میگن واسه کیفیت تخمک خیلی خوبه ...

بچه ها من کپسول اوا بوست دارم تاریخش گذشته یعنی دیگ نمیشه ازش استفاده کرد ...با این قیمتی که شما گفتین حیف بندارم دور🤔🤔😥😥

برای مادر شدنم یه صلوات مهمونم کنید🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا🤦🏻‍♀️ ایکاش تمام کارایی که واسه مثبت شدنه انجام بدن هی نگن دونه دونه امتحان کنیم 

عزیزم ذره ایی شک نکن تمام کارهایی که برای مثبت شدن لازم هست انجام میشه، واقعا شانس موفقیت همون 46 درصد هست در بهترین حالت 

فقط خدا باید بخواد

تازه خارج از ایران اصلا این مدلی نیستن، خیلی تلاشی نمی کنن، به مسائل ایمنی و انعقادی هم اعتقاد ندارن، نهایت prp یا هچینگ می کنن، و فقط یک جنین انتقال میدن، 

اینا رو میگم تا با خیال راحت ادامه بدی عزیزم

بله.  من. به علائم فکر نکن. منم کارمندم. الا تو هفته ۷ هستم ، دو روزه کمی حالت تهوع دارم، اونم ...

واقعا چه خوب،، من کم کم داشتم به این مقدار از معمولی بودن خودم شک میکردم آخه منظورم علائم خاصی هم نیستا منظورم فقط یکم تفاوت بودش،،،  پس دومین نفری هستید که موقع انتقال میشنوم مثل قبل انتقالتون بودید،،  التماس دعا

لی لا جان دیگه سونو نشدی؟ نباید بقایا باشه و بتا هم زیر 2 یا 2 باید بشه 

راستش خیلی کوتاه دکتر طاهری سونو کرد.چیزی از بقایا نگفت فقط گفتم لکه بینی دارم گفت اون مهم نیست خوب میشه. چه چیزی باعث میشه بتا منفی نشه تو اینجور موارد؟ممکنه بقایایی نباشه اما بتا صفر نشده باشه؟ 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خدا رو شکر ،شما قبل دادن آزمایش ،علایم هم داشتی؟؟

هیچ علایمی نداشتم، جز یکم کمر و دل درد که همین الانشم دارم که میگن مال امپولاست..و اینکه خیلی سرمایی شدم بشدت. شماهم باردارین؟

زینب جون نمیدونم شما بودی یا نا اوایل گفتی عسل خوب نیست  الانم هنوز ضرر داره ؟شما نمیخورین&nbs ...

من بودم گلم، اتفاقا اولش نمی دونستم طی چهار ماهه اول بیشتر از یک کیلو عسل خوردم واقعا هم حالمو جا می‌آورد، ولی بعدا فهمیدم بوتولینوم در حد کم داره که برای جنین در هیچ مرحله ایی به صلاح نیست

ولی شیره انگور اشکالی نداره و خیلی هم عالی و خوبه 

واسه سرما خوردگی هم سعی کن بخور اکالیپتوس انجام بدی ولی نه مثل قدیما که پتو مینداختن و بخور میدادن، همین که تو قابلمه برگ اکالیپتوس رو توی آب بجوشی و فضای خونه بو بگیره کافیه

اسفند هم زیاد دود کن تو خونه

بخور نعنا و شلغم هم خیلی عالیه 

هیچ علایمی نداشتم، جز یکم کمر و دل درد که همین الانشم دارم که میگن مال امپولاست..و اینکه خیلی سرمایی ...

وای منم همش سردم میشه ،آخره شبا هم داغ میشه بدنم 

نمیدونم😔😔امروز پنجمین روزه انتقالمه دعا کن برام تو رو خدا

خدایا معجزه کن برام 😔
سه روز بعد پانکچر شدن انتقال دادم

پس علت همون بوده گلی 

البته اینم بگم تو انتقال فرش *اغلب* استرادیول نمیدن، دوستتون اگر با انتقال فرش استرادیول داشته دلیل دیگه ایی داره

دوستتون هم انتقال فرش بود؟ 

[QUOTE=112331674]خدا رو شکر ،شما قبل دادن آزمایش ،علایم هم داشتی؟؟[/QUOTبرای سن بارداری وگه از روز اول اخرین دوره حساب کنم میشم ۴هفته ایی.اگر بخوام از عمر جنین حساب کنم میشم ۲هفته ایی.بنظرتون کدوم درسته؟