2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خانم حامله اونم با ivf که استخر نمیره  استراحت کن خوب میشی

دکترم اجازه داد. گفت جای تمیز بری اشکالی نداره. مرسی. 😘

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

سلام دوستان خوبید

مکمل چی میخورید ؟؟ راستش من به  دکتر مشفقی گفتم خیلی اهل غذا نیستم برام مکمل بنویس .اون ماماش برام کلسیم و ب۱ و مولتی ویتامین ایرانی نوشته .که نگرفتم 

شما چی میخوری بنظرت خارجی مینوشت بهتر نبود هر چی به ماما گفتم خارجی بنویس کار خودشو کرد .😏

چون بیمه مکمل وقتی دکتر خارجی ننویسه چیزی نمیده . حالا مهم نیس .اگه بخوام خودم بخرم چیا بخرم بهتره

@زینبی_بابا    

[QUOTE=111379378]به خدا منم از وقتی درگیر این مشکل شدیم دیگه هیچ وقت هیچ کس رو قضاوت نمیکنم، چرا میاد، چرا نمیاد، چرا ...[/QUOTE

دیگه اینا اشتباهات اول زندگیه که خیلیامون داشتیم مهم اینه که با کمترین خسارت از کنار این جماعت رد بشیم و برسه بجایی که همسرمون توجیه بشه واسه قطع رابطه یا به حداقل  رسوندنش.

دختر جاریم 20 سالگی ازدواج کرده الان 35 سالشه کلا یک بچه 12 ساله داره نه درسی خونده نه شغلی داره نه شعوری...  از روزیکه ما عقد کردیم با سه متر زبون نگران بچه دار شدن ما بوده.

خودش سرش تا نصفه کچله بجای اینکه بفکر درمان خودش باشه چند تا کلاه گیس خریده مرتب چیده تو اتاقش!!  بجاش وقتشو صرف فضولی کردن تو زندگی جاریها و زن عموهاش میکنه اینقدر حرف زد به گوشم رسید با پررویی هم میومد خونمون میرفت دیگه ناچارم کرد هم پاشو ببرم از خونمون هم طی مذاکراتی به مادرشوهرش کچل بودن عروس خوشگلشو یاداوری کنم اونم گفت  کچلیشو که عالمو ادم میدونند 12 ساله نتونسته بچه دوم بیاره یایسگی زودرس داره!!

بعد این جونور با اون مادر پاپتیش از روز عقد هزار تا زر پشت سر من زدند تو رو اما لبخند میزنند و اظهار نگرانی و دکتر خوب سراغ دارمو...

فمن یعمل مثقال ذره شر یره

خدایا شرشونو بخودشون برگردون

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم چرا می‌ترسی آخه، برم ماهیتابه آنا رو بیارم😉😉😉😉

من کارم از ماهیتابه گذشته عزیزم چیز سنگین تری نداری؟😂😂😂

راستی زینبی جون از بیمارستان دکترمو گیر آوردم از امروز سیکل انتقالم شروع شد دیگه پناه بر خدا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
دکترم اجازه داد. گفت جای تمیز بری اشکالی نداره. مرسی. 😘

چرا حالا اصرار داری که بری استخر عزیزم؟ببخشیدا فقد برام سوال شد آخه ماها که به این سختی باردار میشیم اصولا یکم حساس تریم😶😁

سلام دوستان خوبید مکمل چی میخورید ؟؟ راستش من به  دکتر مشفقی گفتم خیلی اهل غذا نیستم برام مکمل ...

عزیزم من سری قبل فقط فروفورت("آهن خارجی) داشتم و پرینامکس (این سری دیگه پیدا نکردم) 

خیلی خیلی کامل بود حتی دیدم از فمیبیون 2 هم بهتر هست

این سری که رفتم الان هفته 24 هستم برام، امگا 3، کلسیم، فروفورت و پرگنا زون نوشت، 

فقط گفت اگر روزی سه لیوان شیر یا ماست خوردم اون روز کلسیم نخورم، امگا 3 هفته ایی دوبار باشه که اگر هفته ایی دو بار ماهی خوردم دیگه نباید مصرف بشه، یا اگر یک بار ماهی خوردم یک قرص در هفته

تا قبلش هم نیازی به مکمل بیشتر نبود

عزیزم اگر پرگنازون نوشته همونو بخر عالیه، خودم ترکیباتش رو با پرینا مکس مقایسه کردم دیدم مثل همون بود فقط امگا 3 نداشت وگرنه خیلی کامله

دنبال فمیبیون 2 هم نباش اصلا مالی نیست، ترکیبات روی جعبه اش رو تازه خوندم دیدم الکی گرون بود و فقط چند تا گروه ویتامین ب داشت و امگا 3، دیگه نه آهن نه زینک نه منیزیوم هیچی ، که اصلا 300 تومن ارزش نداشت

عزیزم همون آزمایش های تیروئید و اینا منظورته؟  فکر کنم کیت های نيلو خوبه ولی کلا فرق نداره

اره تیرویید و cbc و ... . میخوام یکیشون رو انتخاب کنم انشالله نا آخرش برم که بتونم عددها رو مقایسه کنم. اگر خیلی فرقی ندارن احتمالا دنا رو برم که جمعه ها هم هستن. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین