2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045836 بازدید | 684484 پست
بچه ها منم از رها خرنوب گرفتم برای همسرم یه ماهی اهست استفاده میکنه ،اگه وضعیت اسپرمش بهتر شد خیر می ...

فکر کنم حداقل سه ماه باید مصرف کنه چیزی ک دوستم بهم گفت و پروسه تولید اسپرم هم نزدیک ب هفتاد روزه 

اگه کنارش زینگ 

ویتامین سی 

ای 

فولیک 

ال کارنتین  بخوره ک خیلی بهترم میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چند روز پیش با همسرم و پسرم رفتیم محل نگهداری بچه های بی سرپرست خصوصی بود. ...

وای خدا چشمتون روز بد نبینه با اینکه جمعه بود و خلوت با ورود به حیاط هیچ کس نبودا هیچ کس من اشک میریختم وقتی وارد شدم صدای نوزاد ها میومد صدای بچه ها....

من خل همینجور که داشتم اجازه میگرفتم برم پیش بچه ها پرسیدم کوچکترین بچه چقدرشه گفت یک روزه وایییییی انقدر گریه کردم که زدم بیرون

(اینجا جای شوهر منه تقریبا 🙃؛اما من اولین بار بود رفتم )

تو ماشین پسرم میگه بابا بچه یه روزه😲چطور اومده اینجا....پس مامانش و باباش کجا رفتن

😭😭😭😭😭؟؟؟؟

من با گریه گفتم بی وجدان بودن مامان و باباش😪

خیلی روز بدی بود....

گفتم خدا جون چرا مصلحت چیه؟که اینجور باید له له زد برای بچه و از اونبر یکی دیگه میزاره سر راه😭

تازه دیروز اروم شدم.....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

دوستان که دنبال اوابوست بودید پیدا کردید؟ از کدوم داروخانه؟ هر بسته قیمتش چندهست؟دوستانی که مصرف کردید دکترتون روزی چندتا براتون تجویز کرده و تاثیری هم داشت؟چند ماه قبل از شروع سیکل استفاده کردید؟

دوستان که دنبال اوابوست بودید پیدا کردید؟ از کدوم داروخانه؟ هر بسته قیمتش چندهست؟دوستانی که مصرف کرد ...

سلام 

من شنبه از یه داروخانه تو میدون ونک ابتدای خیابان صانعی پیدا کردم.

60تا دونه خریدم فکر کنم 270-80 اینا شد.

چون ذخیره م پایین هست گفت روزی 4 تا بخورم.

بار الهی بر من منت گذار به این نعمت که فرزندانم را باقی بداری و آنها را برای من صالح گردانی، و مرا به وجود آنها بهره‏مند و کامروا سازی

کسی هست سیکلش رو تازه شروع کرده باشه؟

من دیروز اولین آمپولم رو زدم.

خیلی یهویی و سریع این سیکل رو شروع کردم.   

بار الهی بر من منت گذار به این نعمت که فرزندانم را باقی بداری و آنها را برای من صالح گردانی، و مرا به وجود آنها بهره‏مند و کامروا سازی
دوستان که دنبال اوابوست بودید پیدا کردید؟ از کدوم داروخانه؟ هر بسته قیمتش چندهست؟دوستانی که مصرف کرد ...

معمولا از دو سه ماه قبل میدن  عزیزم بعضی دکتر ها هم دو ماه قبل 

دوتا صبح ، دوتا شب 

عزیزم کاش از دکترت همینو مجدد بپرسی ببینی منظورش هر دفعه سه تا سرم هست یا نه کلا سه تا سرم داده برای ...

سلام بله کلا ۳ عدد داده .هر کدوم تو سه نوبتی که گفتم.راستی من دوماهه که دارم پردنیزولون میخورم .هر ماه پریدام ۲۸ یا ۲۷ روزست .ماه پیش باید ۱۶ ام پرید میشدم ولی ۳۰ روزه پرید شدم یعنی ۲۰ ام.این ماه  باید یا۲۰ ام پرید میشدم یا لااقل ۱۶ ام ولی امروز که ۱۳ ام هست پرید شدم .یعنی تاثیر این دارو هستش یا چی؟

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
زينب جان از رويان چ جوري ميتونم وقت بگيرم؟ پيش كدوم دكتر برم؟ ميخوام برم بگم ك اين نظرات رو دادن راج ...

محيا جان با احترام بايد بهت بگم كه دو دفعه قبل فقط خودتو سركار گذاشته بودي اينجوري فكر كن كه دفعه اولته ميخاي پانكچر كني تمركز كن روي انتخاب مركز و دكتر خوب دكتري كه همه چيز رو بررسي كنه چرا با نصر ادامه نميدي؟ حالا كه بهت نفته اهدايي از اين فرصت استفاده كن

عكس رنگي بگير ببر پادمهر ببينه ممكنه مشكل لوله داشته باشي  چون خيليا با جنين گريد B هم باردار شدند. بارها ماجراي دوستمو گفتم كه پيش يونسي 12 تا جنينش هدر رفت و دو سال از عمرش چون لولش هيدرو بود و اون خانم دكتر اصلا اعتقادي به عكس رنگي نداشت! ولي با دكتر نصر انتقال اول باردار شد البته بعد از عمل لوله هيدرو. حل مساله مهمه روشهاي حل مساله رو هم هر دكتري بلد نيست. 

يك ويزيت هم برو زرناني با پرونده كامل نظرشو بپرس. عجله نكن واسه اهدايي خيلي وقت هست اين حرفي بود كه دكتر چوبساز همون ويزيت اول بمن گفت.

اون پست قبليت ديدم در مورد amh و سايز تخمدان نوشته بودي الان نتوسنتم پيداش كنم من با آصفجاه عمل كردم قبل عمل آزمايش amh رو نشونش دادم گفت نميشه قضاوت كرد كه نتيجه ميگيري از پانكچر يا نه بعد عمل بهت ميگم؟ بعد عمل بهم گفت تخمدانهات كاملا سالمند و جاي  اميدواري هست پانكچر كن ببينيم نتيجه چي ميشه يين زا ظاهر تخمدان ميتونن بفهمند تا حدي محتواش رو 

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
محیا جان تا حالا ابن سینا رفتی واسه مشاوره؟؟؟ 

بله عزيزم اونجا رفتم دكتر طرازي گفتن بيا شروع سيكل ايندفعه هم سرم ميدم بهت اخه من ديدم اقا من مسئله م فعلا جنينه حالا سرم ميخوام چيكار وقتي جنين با كيفيت ندارم اصلا

دكتر انصاري پور هم ك گفت همه چي خوبه برو طبيعي اقدام كن😂 كلا فعلا نتونستم با ابن سينا ب توافق برسم

...
معمولا از دو سه ماه قبل میدن  عزیزم بعضی دکتر ها هم دو ماه قبل  دوتا صبح ، دوتا شب

جدا زمان مشخص داره؟

من تقریبا هرموقع وقت کنم میخورم  

سلام دوستان 🌹

سوالی دارم کسایی که باردارن پلاکت خون بالا باشه خطرناکه ؟:کسی میدونه کمکم کنه 

وقت کنترلم دوره دکترخانوادگیم دید گفت بهتره زودتر بری الانم بیمارستان زنگ میزنم جواب نمیدن ،،موندم چیکارکنم !

@زینبی ننه کجایی سوالمو دیدی کمکم کن ممنون میشم 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
معذرت میخوام کلا ی جنین تشکیل شده بود  دوستم متولد 63هستش  اما شیش سال پیش اسپرم های همس ...

خدا رو شکر. خدایا میشه دست دکتر آل یاسین برای من هم همینقدر سبک باشه. دکتر من هم دکتر آل یاسینه. 

بچه ها شوهرم جواب آزمایش هورمونی رو گرفت fsh خوبه خدا رو شکر یه نفسی کشیدم که حداقل بتونم به تسه امیدوار باشم. دعا کنید تو آزمایش اسپرمش حداقل چند تا دونه پیدا بشه دیگه به تسه نیاز نشه. به همین هم راضیم به خدا سطح توقعم اومده پایین نمیگم جواب اشتباه شده باشهو طبیعی باردار بشم. 

معذرت میخوام کلا ی جنین تشکیل شده بود  دوستم متولد 63هستش  اما شیش سال پیش اسپرم های همس ...

ببخشید یه سوال دیگم دارم دوستت با این تجربه خوبی که از دکتر آل یاسین داشت چرا دوباره دنبال دکتر بود؟ مشکلی داشته با اون مرکز؟