2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
عزيزم نبايد عمل واريكوسل ميكردين فقط وضعيت رو بدتر ميكنه و طاقت مردها رو كمتر همينجوريشم همكاري نميك ...

کاش به ماهم همین حرفو میزدن.البته شوهر من همیشه امید الکی داشت که با عمل شرایطش اینقدر خوب بشه که طبیعی باردار شیم.درحالیکه من مطمان بودم نمیشه.فقط پیش خودم فکر کردم شاید یه ذره موفقیت ای وی اف رو بالاتر ببره.اونم بهتر نشد که بدتر شد.

خدایا شکرت  
آفرین.به ما هم همینو گفتن.منم نمیدونستم که میکروسرجری هم انجام میشه.

فکر کن اونم بیمارستان شلوغ و بی در و پیکری مثل میلاد ک چون دولتی و رایگانه اصلا واسه مریض دل نمیسوزونن 

اونموقع من رویان میرفتم گفتن هرجا خواستین برین عمل 

حتی ی راهنمایی نکردن سال نود

ک بابا تو میکرو سرجریه ک کل این کلاف سردرگم و پیچیده واریکوسل دیده میشه و بعد باز میشه نه توی ی عمل باز با چشم غیر مسلح ک فله ای باز میکنن 

بعدها ی دکتری گف تو ک شوهرت اسپرم داشت بیکار بودی رفتی عمل بالاخره توی نمونه اسپرم‌های لازم دیده و پیدا می‌شد

ولی من تقویتی و شروع کردم حسابی یذره بهتر شد ک خداروشکر ب فریز هم رسید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جون یا بقیه دوستان یه سوال:من فمبیون یک دارم که تا زمان پانکچرم که بخوام استفاده کنم یک ماه از ...

عزیزم فاسد نمیشه با خیال راحت از این مکمل تا 6 ماه دیگه هم میشه استفاده کرد

بهترین جایگزین همون فولیک اسید 1 ساده هست

مشكل شهرستان ها همينه كه از همون اول از امكانات ب روز يعني از اخرين امكانات استفاده نميكنن، ببين اين ...

والا من تهرانم و توی رویان سال 90 هیچ چیزی راجع ب این عمل نگفتن 

فقط گفتن عمل بدون هیچ توضیح اضافی گفتن هرجا شد 

فکر کن اونم بیمارستان شلوغ و بی در و پیکری مثل میلاد ک چون دولتی و رایگانه اصلا واسه مریض دل نمیسوزو ...

بابا تو رویان دکتر صدیقی که اینقدر ازش تعریف میکنن گفت‌ هم میتونی عمل کنی هم مستقیم بری میکرو.شوهرمم وقت گرفت برا عمل.منم اعصابم خراب شد.عمل برای بار سوم آخه.من اصلا نمیخواستم.بعد تو تبریز با چندتا دکتر مشورت کردیم که اونا هم میخواستن عمل کنن.ولی یکیشون گفت همینطوری برین میکرو.وقت رو تلف نکنین.عمل سوم احتمال چسبندگی و بدتر شدن اوضاع رو داره.

خدایا شکرت  
مرسی از راهنمایی هات دوست خوبم. نمیخوام فعلا مادرم بدونه اگه راه داشته باشه که نمیخوام کلا بدونه&nbs ...

آهان متوجه شدم

عزیزم از کلینیک امید خبر ندارم

خودم هم رویان بودم که نیمه خصوصی هست و مناسبه تعرفه هاش، ولی دوستم اونجا(کلینیک امید) مامان شده، برات میپرسم تعرفه ها رو

بابا تو رویان دکتر صدیقی که اینقدر ازش تعریف میکنن گفت‌ هم میتونی عمل کنی هم مستقیم بری میکرو.شوهرمم ...

ما هم اشتباه‌ کردیم ک با اینکه تهرانیم با دو تا ارولوژ دیگه باسواد مشورت نکردیم و هرچی رویان گفت گفتیم چشم 

هیچی فقط ی خط گنده بخیه موند روی بدنش 

و اونهمه انتطار واسه طبیعی شدن 

دوباره برگشتیم سرخونه اول خودمون همون میکرو 

خب وقتي اقدام ميكرديد واسه عمل بهتون ميگفتن

تو رویان ک رفتیم پرونده تشکیل بدیم وقتی نمونه حاضر شد و مشکل رو فهمیدیم گفتن اول عمل بعد ادامه کار 

اون سال ک اینجوری بود

بدون هیچ توضیحی 

خداروشکر انگار الان خیلی اوضاع رسیدگی‌شون بهتره 

مرسي تاراجون، دير وقت ميده؟ نوبت دهيش چه جوريه؟

كمتر از يكماه بهت وقت ميده يك كمم با منشي مهربون باشي زودتر وقت ميده بگو موردم اورژانسيه و از شهرستان ميام ....  فكر كنم نيكان هم ميره بعضي روزا

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم