2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
سلام دوستان. من یه سری مطالب رو خوندم که هرچی بیشتر خوندم ناامید تر شدم. میشه خواهش کنم حرف های من ر ...

شرایطت رو هیچ وقت بابقیه مقایسه نکن .ممکنه دو زوج شرایطشون کاملا مشابهه هم باشن ولی نتایجی که میگیرن فرق کنه

خیلی ها راه کوتاه تر رو انتخاب میکنن و زود میرن سراغ اهدایی یا کلا درمان رو رها میکنن

عزیزم چون کاملا درکت میکنم اینارو میگم.انشالله مشکلتون حل میشه و خیلی زود باردار میشی 

اما تو اولین گام یه دکتر کاربلد انتخاب کن که وقتت هدر نره.هرجایی نرو سراغ درمان.

ناامیدی رو بزار کنار.با انرژی مثبت برو جلو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله یه ذره لک دیدم منم آزمایش دادم ساعت ۲.۳۰ خدا جفتمونم مثبت کنه ان شالله 

انشاله ک لک لانه گزینی هستش 

منم سر دخترم این لک رو حوالی روز آزمایش دیدم 

انشاله ک خیره و مامان شدی همین الان

سلام دوستان. من یه سری مطالب رو خوندم که هرچی بیشتر خوندم ناامید تر شدم. میشه خواهش کنم حرف های من ر ...

بابا الان این همه علم پیشرفت کرده. چرا اینقد ناامیدی

بالاخره از آزواسپرمی ۵-۶ تا اسپرمم گیر بیاد برات کافیه

حالا دوستانی که همسرشون آزو بودن میان بهت میگن که براشون جنین تشکیل شده

نگران نباش. خدا بزرگه😊

قبل از شروع یه نذری. سفره ایی چیزی تعیین کن بین خودت و خدات

ان شالله جواب گرفتی انجامش بده😉

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

سلام به روی ماه تک تکتون.... 

امیدوارم همه تون خوش و خرم باشین و بهترینا منتظرتون باشه! 

ببخشین که حتی فرصت نمیکنم یه سر کوچولو بهتون بزنم.... 

اینجا نیستم ولی همیشه دلم باهاتونه....

خیلی محتاج انرژی‌های نابتون هستم..... 

التماس دعا!!!! 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ان شالله یه ذره لک دیدم منم آزمایش دادم ساعت ۲.۳۰ خدا جفتمونم مثبت کنه ان شالله 

چندمین باره انتقال میدین؟؟

ان شالله مثبتی🙏🙏

از الان صلوات و استغار بخون تا موقع گرفتن ازمایش😊

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
عزیزم من دکترم گفتم منو بیهوش کنه برای انتقال،گفت شانس بارداری رو کم میکنه.ما که این همه سختی ر ...

ممنونم عزیز دلم ، من اصلا استرسی نیستم ولی نمیدونم ایتموقع ها چرا اینطوری میشم ،اون هفته میخواستم برم پاپ اسمیر گریه میکردم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم اصلا انتقال رو متوجه نمیشی من که شوق وذوقم زیاد بود هیچی متوجه نشدم فقط اسپکلوم که میزاره یکم ...

گلم من دوبار انتقال داشتم اصلا دردی ندارم ،درد هم باشه برام مهم نیست ،من خیلی موقع معاینه و اینکارا از نظر روحی اذیت میشم ،دفعه اول از شدت استرس پاهام بصورت عصبی پرید دکتر میگفت چرا اینطوری میکنی😐😐

عزيزم منم انتقالم با بيهوشي بود اگه با دكتر همكاري نميكني حتما بگو با بيهوشي 

ااا چقد خوبببب😍😍😍همکاری میکنم ولی ناخوداگاه استرس وحشتناکی میگیرم ، شما دفعه اول انتقالتون بود؟جنین هاتون بلاست بود؟

عزیزم میشه بگی لوله هاتو کوتر کرده بود یعنی چی ؟ آخه منم دکترم بعد لاپارای تشخیصی وقتی به هوش اومدم ...

واسه من لوله هام را کوتر کرد یعنی سوزاند ومن دیگه طبیعی باردارنمیشم..منکه نمیبخشمش امیدوارم خداوندعوض اینکارشابهش بده..کراستش کوترتخمدان رااطلاعی ازش ندارم گلم

برای ما خودشون بالشت گذاشتن زیر با سن . بالا میومد با سن یک کم. کلا طرازی اعتقاد داشت ، سر انتقال ح ...

چه جالب ،تو رویان که از این خبرا نیست ،هر کی یه مدل میخوابه ،اکثرا میگن صاف بخوابین پاهاتونم بالا نیارین ، منظورم از بالا همون حالت معاینه شدن

سلام به روی ماه تک تکتون....  امیدوارم همه تون خوش و خرم باشین و بهترینا منتظرتون باشه!  ...

عزیزم   از اینکه  بانی  این  پیج هستی  دعاها  به سمتت روانه  خواهد شد چون که  خیلی ها اینجا  سوالاتشون بر طرف میشه   یا  در مواقع   سختی  و یا خوشحالی  کنار هم  بودن   مرسی  از تو  امیدوارم   بهترین  ها  واست  رقم بخوره 

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
بابا الان این همه علم پیشرفت کرده. چرا اینقد ناامیدی بالاخره از آزواسپرمی ۵-۶ تا اسپرمم گیر بیاد بر ...

مرسی عزیزم از دلگرمیت. قلبم برا همسرم ریش ریشه اصلا" خودم قبلش هم بهش گفته بودم من بچه دوست ندارم به خاطر تو فقط راضی شدم الهی بگردم با چقدر مقدمه چینی گفتم و چقد داغون شد. رفت بیرون اومد گفت با خدا صحبت کردم سه بار سوره کوثر رو خوندم ازش خواستم من رو شرمنده تو نکنه.   گفتم من تو رو به خاطر بچه نخواستم که به خاطر بچه شرمنده من بشی. این مشکل جفتمونه. اگه مشکل تخمک بود هم من همین احساسی که الان دارم رو داشتم هیچ هم نسبت به تو عذاب وجدان نداشتم ولی نمی تونم زیاد ناراحتیم رو نشون دادم هرچی سعی می کنم همه چی رو عادی نشون بدم یهو پق میزنم زیر گریه. نمی دونم بعضی دوستان میگن اصلا" به روی شوهرم نمیارم چطوری می تونن؟ دیروز رفتم به مادرم و مادرشوهرم سر زدم اصلا" صورتشون رو میدیدم ناراحت میشدم که این چشم ها که الان داره میخنده اگه بدونه چه خبره چطوری میشه؟ نتونستم زیاد خونه شون رو تحمل کنم پاشدم زود اومدم بیرون

شرایطت رو هیچ وقت بابقیه مقایسه نکن .ممکنه دو زوج شرایطشون کاملا مشابهه هم باشن ولی نتایجی که میگیرن ...

مرسی دوستم از همراهیت. من به خاطر دوستی و آشناییت قدیمی که با خانم دکتر آل یاسین دارم ایشون رو بدون هیچ فکر دیگه ای انتخاب کردم چون عمیقا" معتقدم یکی از بهترین هاست و هر کاری بهم بگه بدون تحقیق میگم چشم و ایشون هم دکتر امید پویان رو معرفی کردن برای مشکل همسرم.