2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
ای جانم   نه  فعلا  خبری  نیست   یکی  فردا  یه  چند تا چهارش ...

هممون مثبتیم. امروز مادرشوهرم میگفت توروخدا بچه بیار. قول میدم خودم بزرگش کنم. گفتم ای خدااا، این بچه ها رو بذار تو دامنمون 😁 بنده خدا دلش نوه جدید میخواد خوب. توجه کن . 😍

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
ای جانم   نه  فعلا  خبری  نیست   یکی  فردا  یه  چند تا چهارش ...

منم امروز روز 4مم بود. خواهش میکنم از همتون برام دعا کنید. بار سوممه

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کی گنده شده بود ؟ اگه عادی باشه انتقال میدن یا نه بستگی به تعداد تخمک داره؟

نمیدونم به من نگفتم هایپر شدی ولی گفت تعداد زیاد بوده انتقال نمیدم بعدم من یبوست خیلی خیلی وحشتناک گرفتم ینی اون خیلی اذیت کرد تو روغن زیتون و انجیر بزار تو غذات دارو هاش یبوست میاره ،من دیگه دو روز قبل پانکچر گنده شده بود شکمم تا ده روز بعد من ۲۱ تخمک داشتم

خدا قوت 😢😢😢😢😢. ان شاء الله به سلامتی دو قلوها بیان بغلت 

فدات زينب جون انشاالله همه مامانا به سلامت ني ني هاشون رو به دنيا بيارن 🤲🏻😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
هممون مثبتیم. امروز مادرشوهرم میگفت توروخدا بچه بیار. قول میدم خودم بزرگش کنم. گفتم ای خدااا، این بچ ...

توکل به  خدا ،  مادر شوهرم  حالا  بر عکس  مادرشوهرم  میگه  اگر خدا  نداد  عب نداره ح تنا حکمتی  داره  وای تو تلاشتو بکن  😅

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
نمیدونم به من نگفتم هایپر شدی ولی گفت تعداد زیاد بوده انتقال نمیدم بعدم من یبوست خیلی خیلی وحشتناک گ ...

اهاا چهارشنبه که سونو می کنه می تونم بپرسم چندتا تخمک دارم؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
منم امروز روز 4مم بود. خواهش میکنم از همتون برام دعا کنید. بار سوممه

توکل به  خدا  عزیزم  منم  بار دوم   ایشالا  صبور  باش ولی میدونم  سخت  میگذره  

توکل به  خدا  عزیزم  منم  بار دوم   ایشالا  صبور  باش ولی میدونم& ...

شما کی آز دارید؟ 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
من‌ پنجشنبه  توکل به  خدا  😶

حتما مثبتی. منم حتما مثبتم. هممون حتما مثبتیم😍🥰

اهاا چهارشنبه که سونو می کنه می تونم بپرسم چندتا تخمک دارم؟

عزیزم  چرا انقدر  استرس  داری بابا جان  تا سوال  خاص  نداری  نیا اینجا   چرا اذیت میکنی آخه   

من  خودم  بعد انتقال   پایه  ثابت  اینجا  شدم  مگر اینک  سوال  خاص داشته  باشم  

اصلا  خوب نیست  توکل به  خدا  تمام  البته  بازم  هر جور  خودت  میدونی  😶

حتما مثبتی. منم حتما مثبتم. هممون حتما مثبتیم😍🥰

افرین عزیزم  روحیه  عالی  داشته  باش   ایشالا  به حق  همین  شب های  عزیز  خدا  دامن  همه  رو از جمله دوستان  نی نی  سایت  سبز  کنه  

توکل به  خدا  ...

عزیزم خب چرا نمیگی شاید به خاطر نی نی رحمت داره روی مثانه فشار میاره  گناه دارن این داداش هات ...

وایییی خدا کنه یعنی میشه عزیزم دعا کن برامون فردا فک کنم تعدادمون زیاده دعا کن دلمون شاد شه 

الهی آمین 

وایییی خدا کنه یعنی میشه عزیزم دعا کن برامون فردا فک کنم تعدادمون زیاده دعا کن دلمون شاد شه  ا ...

خیلی امیدوار باش به رحمت خدا

عزيزم كدوم بيمارستان ميري؟ راضي بودي؟

من همدان میرم، بیمارستان فاطمیه

فعلا که خودم نتیجه نگرفتم ولی ناراضی ام نیستم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...