2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046255 بازدید | 684508 پست
سلام عزیزم ان شاالله این دفعه مامان میشی  فقط بگو آزمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام دادی؟ بر ...

سلام عزیزم ممنون از لطفت.بله من همه ارمایشا را کامل انجام دادم مشکلی نبود سری قبل هیسترو و خراش انجام دادن برام هر موقع هم رفتم سو نو ضخامت رحمم خوب بوده روز پانزدهم صخامتم9/5 هستش دیگه هرچه خدا بخاد امیدم به لطف خودشه

😍😍خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم به هیچ وجه مشکلی نیست فقط نباید شیاف پوشش دار باشه، اسم شیافتون چی هست؟ 

زينبي جون من ايشالله چهارهفته ديگه انتقالمه از حالا دارم اطلاعات جمع ميكنم😬😉 

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
برای شما هم خیلی ارزون شده، من دولتی میرم با طرح تخفیفی (بچه اول، سن زیر 40 سال) میشه هفتصد هشتصد

عزيزم كدوم بيمارستان ميري؟ راضي بودي؟

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم
من پانكچر ده روز طول كشيد تا عادي شدم شكمم گنده شده بود مثل حامله ها تقريبا ٥ كيلو رفته بود رو وزنم ...

از کی گنده شده بود ؟ اگه عادی باشه انتقال میدن یا نه بستگی به تعداد تخمک داره؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
نه گلم به درد انتقال تخمک از تخمدان به رحم نمی خورن و اگر بسته هست احتمالش کمه هیدرو باشه باز از دک ...

پرسیدم عزیزم گفت فقط بستست هیدرو نیست ولی نه دوتا انتقال منفی داشتم استرس گرفتم نکنه هیدرو باشه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

[QUOTE=109935983]از کی گنده شده بود ؟ اگه عادی باشه انتقال میدن یا نه بستگی به تعداد تخمک داره؟[/QUOTE

به این بستگی داره هایپر شده باشی یا نه.ببین من دفعه پیش فقط ۵ تا تخمک داشتم اما هایپر هم شده بودم.سونوی قبل از پانکچر هم اون دکتر بهم گفت تخمدونات خیلی بزرگ شدن.

فکر کنم شما هم چون تعیین جنسیت داری فرش انتقال نمیدن براتون

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

کسی امروز ازمایش نداشت؟ خدایا خودت کمک کن . 🙏🙏

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
کسی امروز ازمایش نداشت؟ خدایا خودت کمک کن . 🙏🙏

ای جانم   نه  فعلا  خبری  نیست   یکی  فردا  یه  چند تا چهارشنبه  خودمم  پنجشنبه  �☹

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊