2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
وای چه دکترای باحالی داشتی😁😁😁 پس منم یکی دوتا میخورم واقعا هوس کردم😋😋😋

خخخخخخخخخ با سرم و آنژیوکت مجبور بدم برم، دیگه دلشون برام می سوخت میگفتن تو فقط خوب شو حالا هر جور شده 🤣🤣🤣🤣

زينب جون از همون اولش شياف رو معقدي استفاده ميكردي؟!

نه عزیزم اول واژینال میذاشتم هم کثیف کاری داشت هم بعد از یه مدت سخت میرفت داخل، یک بار که خیلی فشار دادم لکه بینیم شروع شد، دیگه مقعدی گذاشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زينب جون من امروز روز سيزدهممه و گهگاهي ي كوچولو دل درد ميگيرم نگران شدم 

انشاالله مامان شدي گلم 

جنينت چند روزه بود ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
زینبی جان مگه نه بلاست یعنی پنج روزه.خب چطور جنین یک روزه تو دو روز بلاست میشه؟ یعنی من اشتباه فکر م ...

گلم بلاست دقیقا روز 5 اتفاق میفته، به جنین میگن بلاستوسیت

جنین های مراحل قبل اصطلاح کلی کلیواژ رو دارن

و براساس شکل ظاهری این اسم ها رو میذارن

حالا 4 روزه رو میگن کامپکت

3روزه مورولا 

سه روزه عزيزم شنبه پانكچر شدم سه شنبه انتقال داد گفت چهارشنبه برو ازمايش

انشاالله با يه بتاي تپل خوشحالمون كنه استرس نداشته باش توكل كن به خدا اين چندروزم ميگذره 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
پس چرا هی تاکید میکنن از قبل بارداری تا بعدش مصرف کنین?

عزیزم برای اینکه خیلی خیلی مکمل عالی هست گلم

فقط زیاده روی در مصرفش خوب نیست وگرنه از نقص لوله عصبی پیشگیری میکنه

جلوگیری از اوتیسم

جلوگیری از زايمان زودرس 

و... 

البته باعث بیش فعالی به معنای واقعی و عدم تمرکز نمیشه ها، یه کم بچه ها وروجک تر میشن که مهم نیست

قربونت ليانا جون انشالله با دعاهاي خير شما ايشالله اين هفته دل هممون شاد شه

انشاالله به حرمت اسم امام حسن و امام رضا منتظرا دلشون شاد بشه 🤲🏻🤲🏻🤲🏻