2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
چون خودم همینطور که شما گفتین گرفتارش شدم.یم دفعه دیدم لثه رویه دندونم باد کرده وسفیده،رتدیه کم خواب ...

ای واای  آخه تازه ۲ روزه که آی یو آی شدم 😯از خواب بیدارشده بودم می گفتم خدایا حداقل یکی یکی بده بزار وقت کنیم به همش برسیم فداتشم😁

مرسی عزیزم الان میزارم خداخیرت بده💋

چون تعطیلاته انشاله با رب انار رفع بشه....معمولا من آفت و آبسه رو با قرقره مکرر اب و نمک و رب انار زدن به محل سریع خوب میکنم😉

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم..خوبی؟یادش بخیر من پارسال این موقع ها هایپرشده بودم چقدر دلداریم میدادی 💖💖💖 چند روز پ ...

سارا جانم سلام به روی مااااهت...خداروشکر که نی نی اومده توی دلت...تو شجاعترین مامان روی زمینی...وای فدات بشم که به یادم بودی...خیلی خوشحال شدم نازنینم...ممنون برای جوابت...برام دعا کن خواهر جون

زینبی جون صفحات قبل گفتم ضخامتم ۹ بودا وقراره چهارشنبه انتقال بدم ...این چنـروز مونده ب انتقال بنظرتون چ کارای بکنم ایا ضخامتم خوبه بیشتر نمیشه؟ واینکه کدوم دعا ها خوبن بخونم ک ان شا الله مثبت شم اجی مهربون مرسی جواب همه رو میدی 

قربونت برم انشاله در کنار سایر دوستان  الهی بحق امشب انتظار همه منتظرا خیلی زود زود ب سر بی ...

الهی آمین🤗

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
یکم رب انار بزن انشالله خوب میشه

مرسی گلم...ان شاء الله قسمت خودت مریم گلی جان💖💖

والا حالتام که کپی حالتهایی که سردخترم داشتم 😄 فقط به امید بتای اول و دوم خودم که مثل نفسی بود و نی نی ش کاکلیه آبی کردم 😄 وای مریم جون انقدر سختی کشیدم تو این دوسال اصلا به جنسیت دیگه فکر نمیکنم .فقط بیاد خونمونو شلوغ پلوغ کنه 😁 تیکرم ابیه ولی اسمش دلناز 😂😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام عزیزم اون موقع که حالم خراب بود اصلا دکتر بهم گفت بخور پریناتولوژیست هم گفت چیپس با ماست چکیده ...

وای چه دکترای باحالی داشتی😁😁😁 پس منم یکی دوتا میخورم واقعا هوس کردم😋😋😋

واسه من که بهتر بود رکتال، کمتر یبوست میشدم

زينب جون از همون اولش شياف رو معقدي استفاده ميكردي؟!

هُوَ الذّي يُصَوِّرُكُم فِي الارحامِ كَيفَ يَشاءُ لااله الّا هوَ العزيز الحكيم

دوستان اگه براتون مقدوره از امشب تا فرداشب هر کسی در توانشه از یک صلوات تا صدتا ب نیت اول سلامتی امام زمان و بعد مثبت شدن کسانی ک انتقال داشتن و منتظرن تا ب  روز آزمایش برسن صلوات بفرستیم. 

انشاله با دل پاکتون دعا کنیم آرزوی مادرشدن تو دل هیچکسی تو دنیا نمونه 

من خودم صدتا میفرستم انشاله خدا قبول کنه 🌷🌷🌷💖💖💖

مرسی سهیلا جون.😍😍آره منم اول دوس داشتم دوقلو باشه.ولی حالا که میبینم همین یه دونه چطور داره اون تو ...

عزیرم تبریک میگم صدای قلب نازش شنیدی، ان شاالله 120 سال بتپه، از مادرشوهر چه خبر؟ بهش گفتی بارداری؟

سارا جانم سلام به روی مااااهت...خداروشکر که نی نی اومده توی دلت...تو شجاعترین مامان روی زمینی...وای ...

عزیزمی.مگه میشه از یادم بری مهربون..از ته قلبم برات دعا میکنم که تا سال دیگه این موقع نی نی ت بغلت باشه 😍😍 فردا نذری داریم حتما یادت میکنم سر دیگ 💙💖

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
چون تعطیلاته انشاله با رب انار رفع بشه....معمولا من آفت و آبسه رو با قرقره مکرر اب و نمک و رب انار ز ...

مرسی عزیزم اتفاقا منم تا کم میارم آب نمک قرقره می کنم اما رب انارو نمی دونستم اینم اضافه شد به درمونای خونگیم مرسی😄