2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
نمیدونم والا من شوهرم میزنه اوایلش خوب بود اما الان که پوستم سفت شده دردناکه

من که دو تا انتقالم دو هفتشو شوهرم برام تزریق میکرد خیلی خوب بود اذیت نشدم هم آروم میزد هم با اتو یه تیکه کوچیک حوله گرم میکرد میذاشت روش

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اروم تزریق میکنم بعد یه خانومی هم تاپیک زد که دکتر گفته قبل تزریق ۵ دقیقه بذارید تو آب گرم که شل بشه ...

تو آب گرم شاید فاسد بشه ها همون محیط خونه خوبه

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه امپولای پروژسترون پشتمو داغون کرده گرمم کردم فایده نداره چندجاشم کبود شده  عادیه؟

بگو با سرنگ بلند برات بزنن. یکی رو پیدا کن خوب بزنه. تا از خونه بری درمونگاه، تو دستت امپول رو مالش بده که گرم شه. یه ساعت بعد تزریق محل رو گرم کن. ایشالا که مثبت میشی. 

برا من دیروز بد زد، یه عالمه خون اومد. خلنومه که رفت بیرون گریه کردم، نه از درد امپولا! از درد روی دلم 😔😔 بعدشم تا یه ساعت با شوهرم حرف نزدم 😂😂😂 خل شدم.  

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
یعنی چی سر سوزنو تعویض کنم؟ اخه هر سرنگم یه سوزن داره،سرنگاش از همون سر پیچیاش

یه سری سرنگا بلندترن. من به مسئول تزریقات هرروز میگم که سرسوزن بلند بذاره. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
لیانا جان شما قطعا الان هم فولیک اسید داری ولی مجزا نیست تو همون مکمل بین 400تا 600 میکروگرم فولیک ا ...

بله  زينب جون درست ميگي الان مولتي ويتاميني كه ميخورم رو شو  خوندم داخلش فوليك اسيد هم هست

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
بگو با سرنگ بلند برات بزنن. یکی رو پیدا کن خوب بزنه. تا از خونه بری درمونگاه، تو دستت امپول رو مالش ...

تازه الانم با شوهرم قهرم. بد ترمز کرد! نکنه دارم پریود میشم که اینقدر بدخلق شدم. 😔😔😔 خدایا از یه طرف باید دعا کنم خواهرم حامله نباشه بیچاره! از یه طرف دعا کنم خودم حامله باشم! هنگ نمیکنی از دست من و خواهرم؟! 😁

@زینبی_بابا     زینبی جون چرا رویان به ما کارت فریز نداد؟.آخه هر کی رو میبینم اینجا کارت ...

خوب میپرسیدی  من یادم  نمیاد  واسه  منو  کی دادن 😅  

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
تازه الانم با شوهرم قهرم. بد ترمز کرد! نکنه دارم پریود میشم که اینقدر بدخلق شدم. 😔😔😔 خدایا از یه ...

وای خدایا  😭😅  چه وضعی  شده  😕

۳بار انتقال  خدا نخواست، راضیم به رضای خدا، یا حق😊
عزیزم چه قدر شبیه من هستی منم علائم تعطیل، رسما نا امید، فقط هم شیاف داشتم ان شاالله که دو قلو دار ...

وایییی زینب جون ان شالله منم مث تو حامله باشم با شوهرم ارزمونه مامان بابا بشیم 

برا ما رویان فقط ۲۸۰ گرفت برا فریز.نمیدونم چرا این قدر کم گرفته آخه؟ @زینبی_بابا     ...

بابا هزبنه فریر همینه دیگه. گاندی فک کنم ۲۴۰ باشه. همش گیر میدی به رویانا. ول کن. رها کن اون ذهنت رو.

وای خدایا  😭😅  چه وضعی  شده  😕

😂😂😂 امشب خدا میره تو خواب مامانم ، میگه به دختران بگو دست از سرم بردارن 😂😂

وایییی زینب جون ان شالله منم مث تو حامله باشم با شوهرم ارزمونه مامان بابا بشیم 

انشالله انشالله انشالله . 👶👶👶😍😍😍

سلام خانم👋ا جواب آز من که منفی شد 😔خدا به اونایی که داده براشون حفظش کنه و خیرشا ببینن❤❤.کاملا ناا ...

عزيز دلم خيلي ناراحت شدم ولي قوي باش زود زود مامان ميشي انشاالله به حرمت اسم امام حسن مامان دوقلوها بشي و اين ناراحتي رو فراموش كني🤲🏻💋🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی سهیلا جون.😍😍آره منم اول دوس داشتم دوقلو باشه.ولی حالا که میبینم همین یه دونه چطور داره اون تو ...

سارا جون خيلي خيلي تبريك ميگم انشاالله اين دوران رو به سلامت بگذروني 🌹🌹