2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
وای هروقت بخواد پروژسترون بده شیاف میگیرم شنیدم خیلی دردناکه

من به دکترم گفتم بهم شیاف بده قبول نکرد گفت تا مثبت شدن فقط آمپول که من منفی شدم

فکر کنم آمپول قویتره

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فردا سونو دارم قراره بهم بگن چ روزی انتقالمه دعا کنین دوستای خوب.من به هیچکی نگفتم حتی مادرم چون ...

توکلت به خدا باشه، برات آیت الکرسی خوندم عزیزم، امیدوارم دلت شاد بشه❤❤❤

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
همون دیگه طفلی همسرم، به نظر منم خیلی باید آدم بی فرهنگ باشه که یقه یه آقارو برا بچه بگیره، چرا دیگه ...

لي لا جون ان شا الله به زودي شما هم مامان ميشي خانمي.  نگران سن نباش ، من يك خواهر شوهر دارم كه دير ازدواج كرده چند بار هم اينجا گفتم يك بار پيش دكتر يونسي ٤ سال پيش آي وي اف انجام داد كه اصلا جنين تشكيل نشد بعد ديگه كلا درمان رو ول كرد و رفت سراغ طب سنتي كه باز هم نتيجه نگرفت تا اينكه الان نزديك يك سال هست ميره پيش دكتر نصر كه فكر كنم ٦ الي ٧ تا جنين براش تشكيل شد كه ٣ بار انتقال داد و الان دفعه سوم مثبت شده و ديروز سونوي قلب هم رفت خدا رو شكر ، سنش هم ٤٩ سال هست ، از ته دلم دعا ميكنم بارداريش ختم به خير بشه و شما و بقيه دوستان هم كه نگران سنتون هستين ان شا الله نتيجه بگيريد به زودي .

@samin11    کجایی دختر ؟؟؟ بیا از خودت خبر بده

سلام عزیزم والا من سرگردونه این دکتر و اون دکترم رفتم پیش زرنانی برام سرم تجویز کرد ..جرات ندارم برم برا انتقال

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها این امپول هایی که بر ivf میزنیم باعث ریزش مو هم میشه؟ اخه من خیلی ریزش موی شدید دارم ...

من که موهام نصصصصصف شد برین دکتر بهتون دارو میده. من خیلی دیر رفتم. وقتی رفتم متوجه شدم باردارم و دیگه دارو مصرف نکردم

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
سلام دوستای عزیزتر از خواهر🍀 یه عدد مامان سحرخیز که بجور دلش خواب میخواد اما دختری نمیزاره😏 خیلی ...

سلام مرجان جون ، واقعا حرفهات رو با تمام وجود درك ميكنم ، مخصوصا اون قسمتش كه چه قدر دلت براي دونفره هاتون تنگ شده . 😍😍😍 و اون يكي كه ميگي دخترت با تيم باباش يكي هست ، حالا بچه هاي من تيمشون با تيم فاميل و دوست و آشنا هم يكيه ، توي مهموني آنقدر خودشون رو خوب نشون ميدن كه همه ميگن آفرين چه بچه هاي آرومي البته باز هم خدا رو شكر كه اذيت نميكنن . 

ولي باز هم همين لحظه ها رو براي همه دوستان آرزو ميكنم و ازشون ميخوام قدر همين لحظه هاشون رو هم بدونن . 

باور ميكني من حتي دلم براي حياط رويان هم بعضي وقتها تنگ ميشه ، چند روز پيش داشتم فكر ميكردم خودم برم فريز جنينهام رو تمديد كنم كه يك سري هم به رويان زده باشم .

چردا وزن کم کردین مگه رژیم خاصی برای بعداز مثبت شدن آزمایش داشتین؟

نه از تهوع و نخوردن کم کردم عزیزم و بعد که بهتر شدم و تونستم بخورم چاق شدم خداروشکر🌷🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
پیش کی رفتی عزیزم

هنوز نرفتم بعد از اینکه تهوع خوب شد و غذا میخوردم افتادم رو روال اما کلا میخام یه دکتر تغذیه برم کلا برای اینکه ببینم چی بخورم و چی نخورم 🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
عزیزم راحت باش، آمپول ب6 دکتر میگفت زیاد اثر نداره ولی ضرر هم نداره دمیترون نمیتونی بخوری؟ 

به نظرت روزی یه دونه امپولش زیاده؟

اخه پریروز که زدم انگار بهتر شدم..ولی فقط ۲۰ ساعت اثرداشت...دمیترون میخورم ولی اثر نداره زیاد واسم..خیلی اذیتم.

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بچه ها روز نهم انتقالم برگشتم خونه خودم رفتم دستشویی ایرانی آبم سرد بود زیر دلم درد میکنه طوری نباشه ...

نگران نباش عزیزم..من که کلا از اول رو ایرانی نشستم.هم بااب سرد شستم .هم اب داغ .هیچی هم نشده خداروشکر.تا خدانخاد برگی از درخت نمیفته.دل دردتم واسه جا باز کردن نی نی هاس

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
من به دکترم گفتم بهم شیاف بده قبول نکرد گفت تا مثبت شدن فقط آمپول که من منفی شدم فکر کنم آمپول قویت ...

ااا من فک کردم دل بخواهیه  ایشالا اندفعه مثبت میشه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود