2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام زینب جون خوبی من هفته پانزدهمم ی گرمم وزن اضافه نکردم که هیچ ۳ کیلو هم کم کردم شما چی میخوری .م ...

عزیزم دکتر تغذیه برو البته منم تا ماه ۴ کم کردم۳کیلو بعدش چاق شدم🌷🌷🌷

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها

این امپول هایی که بر ivf میزنیم باعث ریزش مو هم میشه؟

اخه من خیلی ریزش موی شدید دارم

قطع هم نمیشه

میخواستم قرص زینک بخورم ولی

دکترم گفته هیچ داروی دیگه نباید مصرف کنم

خیلی نگران موهام هستم

دوستان گلم که بلاست انتقال دادین، خودتون درخواست کردین؟ از چندتا جنین چندتاش بلاست شدن؟  من که ...

درصد موفقیت جنینهای بلاست بیشتره امار یک مرکزی رو من دیدم درصد مثبت شدن جنینهای سه روزه حدود 40% و بلاست حدود 60% بود طی یکسال.

ولی فکر کنم انتقال داده سه روزه یا بلاست تاثیری تو مثبت شدن نداره چون جنین براساس توان و کیفیتش تا جاییکه بتونه جلو میره چه تو محیط ازمایشگاه چه رحم مادر

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
سلام خوبین؟ فردا یه آمپول دارم که قبل ۱۰ بزنم تو بازو اون درد داده😥😥

عزيزم آمپولاي تو بازو كه اصلا درد نداره برو خيالت راحت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام بچه ها این امپول هایی که بر ivf میزنیم باعث ریزش مو هم میشه؟ اخه من خیلی ریزش موی شدید دارم ...

عزيزم من زينك پلاس ميخوردم موقع داروهاي پانكچر به خاطر ريزش مو 

ببين اين داروها خيلي عوارض داره ولي خب واسه بارداري مجبوريم استفاده كنيم 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مرسی قربونت برم انشالله، انشالله خدا فرشته های نازتو صحیح و سلامت بزاره بغلت الهی آمین ❤❤

فدااااااات گلم ❤️❤️

مرجان جون دختر منم بعد از دو ماهگى خوب شد انشالله دخترى شما هم زودى خوب مى شه 🙏🏼💕

قربونت عزیزم🍀

دارو چیزیم دادی؟؟؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزیزم میشه هزینه های هر کدومو جدا بگی برام؟ چرا انتقال اول هیستزو و خراش کرد؟ برای بلاست شدن جنین چق ...

عزیزم من برای بار اول انتقال،لازم بود رحمم بررسی بشه چون رحمم تک شاخه.. بعد دکتر گفتن پس خراش هم میدم.دیماه ۹۶ انجام دادم .. ۱۷۰۰.

بلاست و هچینگ رو نمیدونم عزیزم. یعنی تو برگه ی حسابداری که بهمون دادن هست اما خونه نیستم که برات نگاه کنم.حتما در اولین فرصت نگاه میکنم برات.

خود انتقالم حدودا ۲ تومن.

چسب جنین هم امپولش ۷۰ تومن بود.خود دکتر ۳۵۰ برای تزریق گرفت.

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀
عزيزم آمپولاي تو بازو كه اصلا درد نداره برو خيالت راحت 

جدی یه خانمه تو ابن سینا میگفت وای انقدر درد داره هنوز بازوم درد می کنه بعضیا خیلی لوسن

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود