2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
مامان سبحان جون تخمدانات تیر میکشن؟ اگه تیرکشیدناش شروع شده یعنی داری آماده میشی!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جان تفاوت آندومتریوز تخمدانی و غیر تخمدانی چیه؟چوم من تنها تخمدانم درگیر آندو هست و دکتر آصف جاه اعتقاد داشت چون انداره کیستها خیلس کوچیکه سریع برو سیکل میکرو.....الان منتظر دکتر پادمهرم برگرده...راستش کمی دو دلم....برم تو سیکل یا نه؟
خدای مهربانم ترا سپاس گزارم..هر لحظه...
مامان سبحان جان پس اول راهی..... نگران نباش..... دز داروهاتم کمه..... پس روز ۱۲ خوبه برای سونوی مجدد.... لی لی جون مثلا من آندومتریوز تخمدانی نداشتم یعنی تخمدانام درگیر نبودن..... مال من تو لگنم بود!!!!! وقتی تو تخمدانه میتونه تخمکارو هم تحت تاثیر قرار بده احتمالا... و هر چه بزرگتر باشه دست زدن بهش برا کسی که به تخمدانش نیاز داره خطرناکتره چون باعث کم شدن ذخیره میشه..... البته اینا برداشتای منن..... شایدم غلط باشن!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان، من فردا آزمایش ایمنی و انعقادی دارم، دیشب قرص پروفن خوردم با فولیک اسید، میخاستم بدونم اینا اشکال نداره؟؟ بعدش پریود هم هستم مشکلی نداره برای آزمایشم؟؟؟؟؟
میگفتند:سختی ها نمک زندگی است...اما چرا کسی نفهمید"نمک"برای من که خاطراتم زخمی است شور نیست...مزه"درد"میدهد
نازنین جون تا هفته ۱۰ الی ۱۲-۱۳ که داریم.....
مال من ۱۴ قطع شد.....
فکر کنم بدن با بدن فرق داره .....

باران جون عزیزم فکر نکنم موردی داشته باشه، فولیک اسید که اصلا موردی نداره چون منم داشتم.....
پروفنم فک نکنم.....
فقط میدونم آسپرین و سلکسان و .... رو انعقادی اثر داره.....

ناشتا بودنم نمیخواد.....
اتفاقا چون زیاد خون میدی بهتره گشنه نری.....
یه چیزیم بردار بعدش بخوری ضعف نکنی....
بچه ها من یکم ناراحتم...امروز رفتم دکتر روز اول پریود بودم.سونو کرد گفت همه چیز خوبه ان شالله ماه بعد که پری شدی بیا....دکترم خیلی خوبه هاااا ولی یه چیزی گفت خیلی ناراحت شدم.گفت تو همونی هستی که سرخود رفتی آز ایمنی دادی ببین استرست باعث شده مثبت نشه.من اصلا استرس نداشتم فقط پیگیر بودم.الانم برام سرترالین نوشته.خیلی بهم برخورد...کی بشه این روزها هم بگذره ...
مهتاب باران عزیزم مادر کسی هست که به بچه حیات میده نه چن تا ملکول و ژن و سلول اگه الان بهت بگن ژن تو و مامانت مثل هم نیست عاطفه و علاقه و عشقت به مادرت کم میشه ؟ بدون که اگه تو نبودی فرشته کوچولوی تو شکمت حیات نداشت دیگه نگو مامانش نیستی اون اومده تو دنیا چون تو خواستی و دلش مامان میخوادلطفا حتی یه لحظه فکر نکن مال تو نیست تو تنها کس اونی
خدا جونم خودت دیدی چقدر عذاب کشیدم و میکشم دیگه امضا ندارم خودت پای لحظه های زندگیمو امضا کن