2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام به همه دوستان عزیزم یه مدت بود هر کاری میکردم نمیتونستم بیام تو سایت دلم برای همتون تنگ شده آنا جان خوبی عزیز دختر گلت چه طوره؟ الان تو چند هفته ای راستی به اونایی هم که مامان شدن تبریک میگم منم خوبم آنا جان نی نی منم دختره با آرزوی بهترینها برای دوستان عزیز
اگه وجود خدا باورت بشه اون موقع خدا یه نقطه میزاره زیر باورت ومیشه یاورت
شهلا جون منم روز ۲ و ۵ انتقال hcg داشتم به همین خاطر الان که روز ده انتقالم اصلا بی بی چک نداشتم چون مثبت کاذب میشه بعد اگر منفی بشه خیلی اذیت میشم اخه تجربشو دارم گفتم اگر قرار منفی ببینم همون یبار از باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ثمر جون پس ایشالله چند روز دیگه میشنوی.... توکلت به خدا باشه.... حق داری استرس داشته باشی و ناراحت بشی اما + فکر کن ایشالله چند روز دیگه وروجکت سورپرایزت میکنه.... شهلا جون عزیزم تا جایی که من تجربه کردم رو جواب آز روز ۱۴ انتقال اثر نداره!!!! چون من تو میکروی دومم هم این دو تا هاش سی جی روز ۲ و ۵ انتقال رو داشتم اما روز ۱۴ انتقال آزم منفی شد!!!! پس اگه زودتر نری آز بدی و سر موقع باشه ایشالله دیگه + واقعیو تجربه میکنی.... آزاده جون خدارو شکر که خودت و دخملت خوبین.... مام خوبیم.... من تازه رفتم تو ۲۷ هفته....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها.آز من منفی بود.ان شالله بقیه جواب مثبت بگیرن بچه ها اگه توصیه ای دارین ممنون میشم بگین که تا انتقال بعدی انجام بدم.ازهای تکمیلی رو دادم.داروهامم کامل بود.از نظر دارویی کم و کسر نداشتم.از 11 تا 14 انتقالم لک داشتم که با اضافه کردن پروژسترون لک قطع شده بود...بخاطر شرایط شغلیم مجبورم زود خودمو جمع و جور کنم و وارد سیکل انتقال بعد بشم،...بنظرتون چه کارهایی برا مثبت شدن میتونه موثر باشه که به دکترم پیشنهاد بدم،،،،خودم خیلی حیرونم...فاصله تا سیکل بعدی چقد باشه خوبه؟
آیسودا جون عزیزم خیلی متاسفم..... عزیزم اینطور که میگی همه آزارو انجام دادی فقط میمونه بحث تغذیه و طبعت و ..... من سر میکروی سوم طبعمم اصلاح کردم چون طبعم خیلی سرد بود..... ورزشم ۵-۶ ماه مرتب قبل شروع سیکل انجام دادم.... پیلاتس کار میکردم، برای لگن و خونرسانی به رحم و تخمدان و .... خوبه..... مایعاتم زیاد میخوردم که بتونه مشکل انعقادیمو کنترل کنه..... برا رحم سردمم خیلی وسواس نشون دادم و شکر خدا با شرایط خوب وارد سیکل شدم...... راستی من آندومتریوزم داشتم و اونم درمان کردم...... اینارم گفتم شاید به دردت بخوره..... اگه تو اینا موردی بود که با شرایطت جور در بیاد هر کمکی و اطلاعاتی که بتونم در اختیارت میذارم..... امیدوارم به زودی این منفی با یه + اساسی جبران بشه!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانوما
من ذخیره تخمدانم کمه برای دومین بار میخوام میکرو کنم
امپولام سینافکت مریونال و فوستیمون بود
دیروز9پریم بود
رفتم سونو 3تا فولی ریز داشتم
به جای فوستیمون امپول گنادوپین بهم دادتا4شنبه که برم سونو
دیروز از تو مطب تا شهرمون فقط گریه کردم و کلا نا امید شدم
تورو خدا بگین تو این چن روز ممکنه وضعیتم بهتر بشه
خیلی داغونم
کسی گنادوپین استفاده کرده؟
انتظارت آخر مرا میکشد نمیدانستم مادر شدن اینقدر سخت باشد💔
سلام مرسی شهلا جون ایشالا هر چی که خیر همون بشه ایسودا جونم خیلی متاسفم میدونم خیلیییی سخته ،شاید عزیزم هنوز موقعش نرسیده بود گاهی اوقات منفی شدن هیچ دلیلی نداره بحث ورود یه موجود به دنیاس و تا خدا نخواهد هیچی نمیشه،انشالا ماههای دیگه بیای خبر بارداریتو بدی برات ارزوی بهترینها میکنم
سلام بر همگی عیدتون مبارک آیسودا جان متاسف شدم.ایشالا که بزودی غافلگیر بشی و چشم و دلت روشن بشه منم روز 7انتقالم.از دیشب موبایل و و نت وصل کردم اما روزی دو دفعه میام نت.ستاره جون من اتاق بغلیت بودم.فکر کنم دیر کرده بودی اسم شما و میخوندن .بسلامتی عزیزم ایشالا که هفته آینده خوشخبر باشی برای من کلا 4تا جنین شد هر 4تا رو انتقال دادن و گفتن 3تاش پلاسه.توکل برخدا راستی امپول اچ سی جی هم داشتم روزدوم و پنجم مثل شما آنا جون. بچه ها تحرکم چطوری باشه ?بیشتر درازمیکشم فقط غذام و خودم درست میکنم.و همش توی خونه ام.بیرون هم میشه رفت?ممنون میشم راهنماییم کنید.
من شکوفایی گلهای امیدم را در رویاها میبینم و ندایی که به من میگوید"گرچه شب تاریک است، دل قوی دار سحر نزدیک است"