2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سلام اره عزیزم راضی ام من الان روز ۱۰ انتقالم بار ششمم بار سوم بود که پانکچر میشدم که دوبار پیش دکترم بود عزیزم دکترا وسیلن و اینکه باید بتونی به دکترا اعتماد کنی ،تا حالا هر کاری در توانش بوده برام انجام داده .
اول باید وقت بگیری به مریضای بار اول برای ۳ ماه بعد وقت میده ولی وقتی رفتی دیگه وقت گرفتنش تلفنیه یه نفر یه نفر داخل میری همه کاراشم خودش میکنه با صبر و حوصله شده حتی یه مریض یکساعت داخل بوده اول ازمایش میده البته نه همه تکمیلی ها اگر خدایی نکرده چند بار منفی شده بود قبلا یا با خودش جواب نگرفتی ازای تکمیلیو مینویسه بستگی به تشخیص داره که پروسه درمان چقدر طول بکشه و اینکه بخواد از چه روشی واست استفاده کنه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ثمر جون خوب اکثرا پروژسترونامونو با هم میزنیم..... دوتاشو تو یه سرنگ و همزمان.... فدات شهلا جون.... تنها کاریه که از دستم برمیاد.... شهلا جون لک بینی هفته اول معمولا مال دستکاریه!!!! فکر نکنم جای نگرانی باشه.... منا جون سینافکت رو شبام داری؟ اولین باره میشنوم کسی سینافکتو تو دو مرحله اونم یکیش شبا میزنه!!!! باز پس از دکترت بپرس شاید شرایطت خاصه!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان خوبین. با یه تاخیر یه ماهه اومدم . من امروز 14 ام روز انتقالمه امروز صبح بی بی زدم منفی شد . اما تاریخ پریودم 3 روز دیگه اس یعنی امیدی هست؟
دقیقا زمانی که از همه جا قطع امید بشی اونوقت معجزه تو زندگیت اتفاق می افته اینو باور کن
سلام ب همگی .منم این ماه رفتم دکتر و دوباره وارد پروسه درمان شدم برای پانکچر، توکل بخدا .دکتر خودم که نبود و با ی دکتر دیگه ویزیت شدم سونو کرد و گفت از روز ۲ پریود آمپول فاستیمون بزنم ۳ تا پودر با ۲ تا اب زیر ناف و گفت روز ۶ بیا برای سونو که امروز روز ۵ و فردا باید برم سونو فقط ی سوال چرا این امپول داد گونال نداد؟
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن
https://web.tel eg ram.org/#/im?p=s1050820708_4782423693487325274 سلام بچه ها این ادرس یه گروه تو تلگ رامه که دارن از طریق نماینده های مجلس تلاش میکنن هزینه های ناباروری و کم یا مجانی کنن فقط نیاز به حمایت دارن به این طریق که باید تعداد اعضا بالا بره پس همسراتونم عضو کنین لطفا ممنون
دوست دارمش مثل زورقی که موج را...😍کیان همه دنیای من و باباش😍😍😍
سبزه جون ایشالله که امید هست.... تو هر شرایطی باید امیدوار بود.... نگار جون منم سری سوم فوستیمون داشتم جای گونال.... البته مریونالم داشتم.... خلاصه نگران نباش جای گونال فوستیمونم بد نیست.... منا جون فکر نکنم ربطی به ذخیره کم داشته باشه اما خوب شایدم ربط داره چون این مدلشیو ندیده بودم واسه همین با اطمینان نمیتونم چیزی بگم.... ولی من خودم شخصا ذخیرم پایین بود کلا سینافکت نداشتم به جاش بعد تحریک تخمکگذاری ته سیکل ستروتاید داشتم.... یعنی برا من که ذخیرم پایین بود کلا سینافکت جواب نمیداد....
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها رفتم سونو قلب نی نی ضربان قلب نداشت7هفته و 2روز
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
سلام. آنا جان آمپول اویترال برای چیه؟ دکتر من بعد انتقال بهم داد 2 تا زدم. امروز که بی بی زدم مثبت شد. ولی فکر کنم به خاطر اثر همون باشه چون هنوز خیلی زوده. تازه روز 8 بعد انتقالم درسته؟
لی لی جون بابت صفحه اول متاسفم فعلا مدتیه نمیتونم رو اون صفحه کار کنم..... از صفحه ۶۴۳ به بعد حتی دیگه نتونستم اطلاعات رو توصفحه اول ثبت کنم چون باید با لب تاپ آن بشم و الان شرایط نشستن پشت لب تاپو ندارم..... اما ایشالله بعد زایمان چشم..... چون مدتهاست به خاطر درد لگنم حتی رو مبلم به زور میتونم بشینم اکثر دراز میکشم که به لگنم فشار نیاد.... ثمر جون عزیز دلم ایشالله که زود رفتی..... عزیزم بودن دوستانی که دیرتر صدای قلب شنیدن..... راستی سونوت واژینال بود یا شکمی؟ اگه شکمی بود که اصلا بهش توجه نکم چون خیلی زود بوده!!!! شهلاجون اویترال تو مایه های همون هاش سی جی هست..... منم بعد انتقال روز دو و ۵ انتقال هاش سی جی داشتم..... عزیزم نمیدونم روز چند انتقال زدی اما رو + شدن جواب اثر داره..... به نظرم تا روز آز بی بی چک نذار چون گمراهت میکنه!!!! ایشالله به زودی + واقعیو میبینی!!!!
آنا جون واژینال بود اما دکترمم خیلی بیدقت سونو کرد چون اصلا 2دقیقه طول نکشید حالم خیلی بده
روزگارا،تو اگر سخت به من میگیری با خبر باش که پژمردن من آسان نیست،گرچه دلگیرتر از دیروزم گرچه فردای غم انگیز مرا میخواند،لیک باور دارم دلخوشیهاکم نیست زندگی باید کرد
ممنون آنا جان که جوابمو دادی. من زیفت و میکرو کردم شنبه هفته پیش زیفت کردم و دوشنبه میکرو و هم شنبه و هم دوشنبه اویترال زدم. امروز روز 8 انتقال بعد از زیفت و 6 انتقال بعد از میکرو میشه. از روز میکرو هم دایم لک بینی داشتم به رنگ قهوه ای ولی دو روز گذشته مقدارش بیشتر شد و دیروز عصر دوباره خیلی کم شد. با اینکه بار 4 هست که میکرو کردم ولی هنوزم استرس دارم. ی سوال دیگه زدن آمپول hcg رو جواب بی بی اثر میگذاره؟ یا روی آز خون هم اثر داره؟