2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046753 بازدید | 684544 پست
فدااات عزیزم.امیدوارم شمام اینبار مثبت شی. اگه اشتباه نکنم چند روز پیش انتقال داشتی عزیزم

اره عزیزم

هفته پیش دوشنبه انتقال داشتم

ولی هیچ حسی ندارم.فکرکنم این سری هم منفی شد

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسي عزيزم، من هايپر شده بودم به خاطر همين فريز انتقال دادم

منم هایپر شدم قرار شد بعد دومین پری برم پیش دکتر اما همسرم اون زمان نیست فکر کنم 3 ماه فاصله بیفته از پانکچر و خیلی هم ناراحت و نگرانم بخاطر این موضوع

منم هایپر شدم قرار شد بعد دومین پری برم پیش دکتر اما همسرم اون زمان نیست فکر کنم 3 ماه فاصله بیفته ا ...

چرا نگرانی؟ فکر نکنم فرقی داشته باشه. خب از ماه بعدش شروع میکنی به دارو خوردن

چرا نگرانی؟ فکر نکنم فرقی داشته باشه. خب از ماه بعدش شروع میکنی به دارو خوردن

نمی دونم میگم شاید دیرتر برم شانسش بیاد پایین

به نظرتون سروقتش برم به دکتر بگم می خوام یه ماه با تاخیر شروع کنم یا یهو سیکل سوم برم پیشش؟

اره عزیزم هفته پیش دوشنبه انتقال داشتم ولی هیچ حسی ندارم.فکرکنم این سری هم منفی شد

خیلی ها بدون علامت بودن عزیزم. انشالله که مثبتی. بعدم اولین علامت آز بتاست، بقیه اش یا تلقینه یا واکنش بدن به هورمونایی که زده میشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ان شاالله چیزی دیگه نمونده امروز یه خانمی دیدم بعد از 18 سال و کلی درمان دوقلو باردار شده بود ...

فعلا که هنوز هیچی مشخص نیست.من تا جنین تشکیل نشه و تعدادشو بهم نگن خیالم راحت نمیشه

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

سلام ب همه عزیزان

من از کاربرای نسبتا قدیمی این تاپیک هستم 

سال 94، بعد از دوبار میکرو ناموفق دفعه سوم نتیجه آزمایشم +شد و خدا دشک. دخترم الان سه سالشه 

اون زمان همیشه میومدم و سوالامو از آنا جون میپرسیدم

الان شنیدم ک دیگه سرش شلوغه و فرصتی برای اومدن ب اینجارو نداره و واقعا حق داره چون مطمنا دوتا فرشته قشنگش وقت خالی براش نمیزارن 

من آذر ماه میخوام جنین های فریزمو انتقال بدم 

حالا سوالم اینه ک تجربیات خانوما تو انتقال فریز ب کدوم صفحات این تاپیک برمیگرده 

ضمنا اگه کار خاصی داروی خاصی ماساژ یا چیز خاصی ب ذهنتون میاد لطفا دریغ نکنید 

ب امید روزی ک همه خانومای اینجا طعم قشنگ مادرشدن رد ب زودی بچشند 

منمون ک وقت گذاشتید و ممنون ک جواب میدید 🌹