2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
دوست عزیز فالوده وبستنی خوبه آخه من قبلا شنیده بودم که خوب نیست بعد انتقال...؟

اره عزيزم من بعد اينكه خوردم فهميدم آخه من عاشق بستنيم 

تو اون دوهفته هم زياد خوردم اول بايد خدا بخواد 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
مبارکتون باشه عزیزم.کار شما چیه؟میخوام ببینم بیشتر سر پایی یا نشسته.استرس داره یانه؟روز ششم بعد از ا ...

ممنون عزیزممم، من کارمندم و کارم نشسته هست و خیلی هم استرس نداره کارم خدا رو شکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیز دلم، فکر میکنی با این بتا ممکنه دو قلو باشه؟ کلا باید چند باشه بتا توی روز 15؟

عزيزم بتات نزديكه بتاي من تو ١٤انتقال كه دوقلو 😍

انشاالله هر چي خير همون پيش بياد 🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خدارو صدهزار مرتبه شكر عزيزم تبريك ميگم مامان شدنت رو  انشاالله اين دوران رو به سلامت بگذروني❤ ...

ممنون عزیزمممم واقعا فعلا خوان اول رد شد خدا کنه بقیه هم خوب بگذره... برای همه ان شالله

سلام به همگی. اونایی که مثبت شدین علائم بعد از انتقال جنینتون چیا بود؟من امروز روز ۵ انتقالم.نباید ع ...

عزيزم من هيچ علائمي نداشتم هيچي اصلا توجه  نكن علائم هم از دو هفته بعد مثبت شدن شروع شد 

بله برابري ميكنه ولي اون چيزي كه دكتر بهت داده رو استفاده كن 

انشاالله مامان شدي

شما هم دو قلو داری الان؟ چند بود بتات؟

بله عزيزم 

ببين دقيق رو يادم نيست آلزايمر گرفتم 🤣 ولي از همسرم ميپرسم 

ميدونم ١٢انتقال ١٦٠٠اينطورا بودم بعد ١٤انتقال هم نزديك ٥٠٠٠

بچه ها الانم باید همون رژیم دو هفته بعد از انتقال رو ادامه بدم؟ یعنی گرمی و اینا نخورم؟؟؟

گلم من دكترم گفت دل و جگر و قلوه و عسل و زعفران و دارچين نخورم با سوسيس و كالباس 

بقيه چيزارو ميتوني بخوري 

گلم من دكترم گفت دل و جگر و قلوه و عسل و زعفران و دارچين نخورم با سوسيس و كالباس  بقيه چيزارو ...

جدی عسل بده؟ من فکر میکردم خوبه!! من دیشب میخواستم شوید پلو درست کنم رفتم تو نت بعضی جاها گفته بود بده!!! حالا تا پیش دکتر نرم هی باید سرچ کنم. پس به جز اینا بقیه چیزا مشکل نداره دیگه؟

مرسی گلم ما ام خوبیم، فقط پسرم ریفلاکس داره، شب تا صبح کارش گریه و بی قراریه، خودمم رژیم دارم نباید ...

الهی بگردم چقد سخته اینجوری.ان شاالله گل پسرت هرچه زودتر خوب شه...داروها تاثیری نداره براش؟خودتم مواظب خودت باش گلم میدونم رژیم داری اما سعی کن مواد مورد نیاز بدن و چیزای مقوی رو برسونی به بدنت.ان شاالله این روزا رو هم به سلامتی پشت سر میذاری

اره امیدوارم وروجک من آروم باشه😂هرچند من کلا قبل بارداری هم به شب بیداری عادت داشتم اما ادم تحمل گریه ی نی نیشو نداره...ان شاالله که همه چی برای همه خوب پیش بره گلم

التماس دعا

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم دیگه چیزی نمونده، تو رو خدا این روزها رو لذت ببر بعدا دلت تنگ میشه ها خدا رو شکر هم تحت کنترل ...

چشم گلم.اره چیزی نمونده ان شاالله همه ی مامانا به سلامتی بگذرونن دوران بارداریشونو.شک ندارم خیلی دلم تنگ میشه برای این روزام.ولی الانم دلم پر میکشه زودتر بگذره فسقلمو بغل بگیرم 😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم