2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
زينب جان من تا حالا فقطدو سال پيش سه ماه خوردم، و اين سري دوممه كه سه ماه خوردم يعني قطعش كنم؟؟ عا ...

عزیزم اگه تو آی وی اف جنین خوب نداشتی دلیل نمیشه خودتم نتونی طبیعی باردار بشی که

خودت درست درمون تقویت کن با داروهای خوب

پیش دکتر درست درمونم برو

اهدایی میشه پله آخر

استرسم سمه دخترم

خانوما پارسال به دکترم گفتم یه سری برام آزمایش ایمنی انعقادی بنویسه برام نوشت  انجام دادم کلی ب ...

کسی از این آزمایش سر در نمیاره خانوما؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تارا جان من آنتی تی پی او بالا دارم رزاقی بهم گفت به محض حاملگی باید سرم بزنم هفته دیگه هم میخوام ...

عزيزم چقدر بالاست؟ ظاهرا اگه اختلافش با رنج نرمال زياد نباشه توصيه به سرم نميكنند 

ديروز دكترم آزمايشهاي منو نگاه كرد گفت اختلاف زيادي نداره و لازم نيست زرناني هم نظرش همين بود دفعه قبل كه رفتم ويزيتش 

چند تا انتقال داشتي و چند بار منفي شده يا سقط شده؟

رزاقي خودش صاحبنظره و اگه بري طرازي هم چون محافظه كاره حتما ميگه سرم بگير

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
عزیزم اگه تو آی وی اف جنین خوب نداشتی دلیل نمیشه خودتم نتونی طبیعی باردار بشی که خودت درست درمون تق ...

مرسي 

واقعا؟

شما تا حالا لترزول خوردي؟ چن ماه ميشه پشت سر هم خورد؟

...
عزيزم چقدر بالاست؟ ظاهرا اگه اختلافش با رنج نرمال زياد نباشه توصيه به سرم نميكنند  ديروز دكترم ...

تاراي عزيز ميفهمم سقط چ استرسي بهت وارد كرده دقيقا منم بعد از سقط حسابي استرسي شدم ولي بيين همش آرامشمو سلب كرد و نتيجه ش چيز مفيدي دستم نيومد متاسفانه، دام ميسوزه ميبينم جنين با كيفيت برات تشكيل شده ولي داري خودتو عذاب ميدي ببين وقتي دخيره خوبي داري و جنين خوبي هم برات تشكيل شده و بار اول هم ب لطف خدا مثبت شدي يعني خيلي احتمالات مثبت به حول قوه الهي البته برات وجود داره، توكل ب خدا كن فقط

...
تاراي عزيز ميفهمم سقط چ استرسي بهت وارد كرده دقيقا منم بعد از سقط حسابي استرسي شدم ولي بيين همش آرام ...

سقط داغونم كرد روزي هزار بار ميگم كاشكي از اول منفي ميشدم
محيا جون شوهرم بشدت مخالفه با سرم و چون خيلي وقتا بهم ثابت شده تصميماتش درسته واسه گرفتن سرم دچار ترديد شدم ديروزم كه دكترم گفت فقط هزينه اضافيه فكر كردم شايد حكمتيه كه نظر دكترمم عوض شده حالا وقت گرفتم آخر ماه برم زرناني آزمايشهاي تيروئيدمم ببينه تصميم نهايي رو بگيره كه البته اون از اول مخالف سرم بود 

تو هم بد به دلت راه نده مركز و دكترتو عوض كن و يك مدت زيادي هم  Q10 و ب كمپلكس و زينك بخور

من چند وقته دارم ال آرژنين ميخورم واسه سيستم گردش خون 

ديگه چاره اي نيست بايد خودمون دكتر بشيم ((:

منم دقیقا همینم یه روز سینه ام درد میگیره الان اصلا درد نمیکنه خیلی نگرانم میکنه میترسم بارداری خیلی ...

حق داري گلم 

انشاالله 🤲🏻🤲🏻

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سقط داغونم كرد روزي هزار بار ميگم كاشكي از اول منفي ميشدم محيا جون شوهرم بشدت مخالفه با سرم و چون خ ...

اره بابا ب نظر نمياد فرت پريدم سر سرم كار عاقلانه اي باشه مگه شوخيه اون سرمه، البته نميخوام حرفم رو تصميمت اثري داشته باشه فقط نظرمو همينجوري گفتم يه درد دل دوستانه

من ديگه وقت واسه كيوتن و ين حرفا ندارم گاهي شك ميكنم نكنه اون تو خبريه كه رو كيفيت تخمكا اثر ميزاره ولي اصلا هم عقلم ب لاپارا هيسترو قد نميده دلمم راضي نيس

تارا شما ميدوني چن دوره ميشه لترزول خورد؟

شما ميدوني اگه يكي اهدايي انتقال بده برا بدنش ضرر داره يا نه؟ و اينكه بعدا خودش ميتونه طبيعي هم باردار شه؟؟؟

...
اره بابا ب نظر نمياد فرت پريدم سر سرم كار عاقلانه اي باشه مگه شوخيه اون سرمه، البته نميخوام حرفم رو ...

محيا جون تخمكا ضعيفن يا جنيني كه ازشون تشكيل ميشه ضعيفه؟

وزنت بالا نيست؟ چون يبار ديدم يك خانمي اومده بود تخمك كشي و 6 تا تخمك داشت گفتن همش سياه شده بوده! بخاطر چربيهاي دور شكم البته خيلي وزنش بالا بود در حد چند كيلو اضافه وزن نبود اقلا شايد 25 كيلو اضافه داشت 

جواب سوالاتو نميدونم عزيزم ولي بنظرم زياد با اين داروهاي تحريك تخمك به تخمدانهات فشار نيار ممكنه باعث افت ذخيرت بشه. 

اهدايي فكر نكنم ضرري بجز از دست دادن ژن خودمون داشته باشه شما كه هنوز فرصت داري به راههاي ديگه فكر كن حتما چند ماهي با Q10 و ب كمپلكس... خودتو تقويت كن ضرر كه نداره هيچ فايدش اينه كه پوست و مو ناخنت عالي ميشند من ده ساله ميخورم البته 6 ماه در سال ميخوردم قبلا

دوستم با توجه به چیزایی که گفتی قطعا شانست رو با آی یو آی بازم امتحان کن میکرو دیگه پله آخر هست چرا ...

مرسی عزیزدلم با حرفای شماها دیگه به آی یو آی امیدوار شدم بقیه اشو می سپارم بخدا انشالله خدا خودش برای هممون معجزه کنه الهی که شماهم تو هر مرحله ای که هستین همه چی عالی براتون پیش بره 😍

😂😂😂😂 از بس این مدت درگیر بودم دیگه حساب کار دستم اومده ببین قصدم طرفداری از هیچ روش خاص درمانی ...

قربونت برم که انقد وقت میزاری اتفاقا منم از دیشب وقتی جوابای شماهارو خوندم امیدوارشدم دارم همش تاپیکهای آی یو آی پیدا می کنم می خونم 😄

محيا جون تخمكا ضعيفن يا جنيني كه ازشون تشكيل ميشه ضعيفه؟ وزنت بالا نيست؟ چون يبار ديدم يك خانمي اوم ...

نه جنيني كه تشكيل ميشه فقط گريد سي ميشه ضعيف ميشه وزنم عاليه ذخيره بعد از پانكچر سه و هشت دهم بود، شما تا حالا لترزول نخوردي؟ يهني نخورم ين ماه؟؟😭

...
محيا جون تخمكا ضعيفن يا جنيني كه ازشون تشكيل ميشه ضعيفه؟ وزنت بالا نيست؟ چون يبار ديدم يك خانمي اوم ...

نه ميترسم فرصت زياد نباشه از شرايط همسرم ميترسم ديابت داره، فقط ژن من از دست بره بهتره تا ژن هر دومون😭

...