2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046794 بازدید | 684549 پست
الان نی نی دار شدی گلم؟ خداسلامتی بده. من حاضر نیستم اینقد برا بچه خرج کنم تا بیاد ترجیح میدم برا خو ...

راست میگی .بالاخره هر کسی نظری داره ولی اکثر دوستانی که اینجا هستن بالای ۱۲ میلیون خرج میکنن واسه بچه .من خودم یه دوره بالای دوازده میلیون هزینه دارو و عملمون شد. آخرش هم جنینامون رشد نداشتن و کنسل شد.دوباره داریم شروع میکنیم.حاضرم هرچقد هزینه باشه خرج کنم فقط خدا یه بچه بهم بده.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راست میگی .بالاخره هر کسی نظری داره ولی اکثر دوستانی که اینجا هستن بالای ۱۲ میلیون خرج میکنن واسه بچ ...

انشالا که یه نی نی ناز بده بهتون عزیزم خواهرخودمم ۲۰ میلیون خرج کرد تا خدابهش یه بچه داد نظرها متفاوته گلم❤

من کلا پنج تا تخمک بودن که اینطور که میگفتن کیفیت خیلی خوبی داشتن.حتی گفتن تا حالا تخمک به این با کی ...

تقویتی چیزی استفاده کرده بودی دلارام جان؟ داروهاتم میگی چیا بود

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
تقویتی چیزی استفاده کرده بودی دلارام جان؟ داروهاتم میگی چیا بود

نه والا فقط با شروع دوره پانکچر دکتر برام اوابوست تجویز کرد روزی چهارتا.از قبلش هم خودم مرتب پیاده روی میکردم.

داروهامم پیورگان و منوپیور و پرگووریس و ستروتاید بود

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
نه والا فقط با شروع دوره پانکچر دکتر برام اوابوست تجویز کرد روزی چهارتا.از قبلش هم خودم مرتب پیاده ر ...

منم کلی تقویتی میخورم اووبوستو پیدا نکردم. فرتیل هم نبود. ب جاش امگا ۳ و ای و دی و سی و فولیک اسید وکیوتن و  dhea و عسلو ژل رویال و کلم بروکلی میخورم‌ ب عنوان تقویتی، خدا کنه اینا باعث شه تخمکام با کیفیت باشن. واسه پنج شنبه کلی استرس دارم ولی وقتی ب خدا فکر میکنم ک امیدم واقعا بهشه اروم میشم. ایشالله خدا ی بچه ی ناز بده ک صحیحو سالم براش مادری کنی

خدا ب همه نینی بده ب منم بده ب حق حضرت رقیه ی صلوات برای باردار شدن همه و من
اره با هميم  واسه من تا دوروز ديگه ميشه روزي يدونه بعد ٣روز هم بايد قطع كنم  نميدونم چرا ...

منم دیگه دارم دنبال یه دکتر خوب میگردم برم پیشش بینم چی میگه بهم ببینم میگه قرصمو کمش کنم یا نه

سلام عزیزم من نرفتم.توکل به خدا کردم گفتم نمیرم انشالله خدا خودش بهم بده..عزیزم عکس رنگی گرفتم سالم ...

پس معلومه خیلی از بررسی ها رو انجام ندادی

گلم برای درمان ناباروری در کنار توکل حتما به جای مخصوصش مراجعه کن، دکترهای زنان عادی صلاحیت اقدام در این زمینه رو ندارن

درسته اسم این جاها یه کم دلهره آوره و کلمه ناباروری پذیرشش سخته اما گلم جونتو از سر راه نیاوردی که با آزمون و خطای افراد بدون صلاحیت وقت تلف کنی و داروهای پر عوارض وارد بدنت کنی، همین کلومیفن ساده میدونی اگر بدون اطلاع از ذخیره تخمدانamh تجویز بشه چه قدر بده

شما پیگیری کن ولی به طبیعی باردار شدن هم امید داشته باش

به خدا عین خواهرم دلم نمیخواد ذره ایی به خودت آسیب بزنی، اگر ذخیره تخمدان کم باشه و درمان درست انتخاب نشده باشه چی، قصد ترسوندت رو ندارم ولی یه واقعیت هایی رو اگر الان ندونی بعدا دیر فهمیدنش کمک نمی کنه جز افسوس

خیلی مسائل دیگه هست که به خاطر یه سری ملاحظات نمی تونم بگم، فقط از من اینو یادگار داشته باش بدنت ارزشمنده، دست افراد کار بلد با تجهیزات عالی بده

اره با هميم  واسه من تا دوروز ديگه ميشه روزي يدونه بعد ٣روز هم بايد قطع كنم  نميدونم چرا ...

آره برای منم عجیبه زودتر از من برات قطع کردن 

منم 4 تا داشتم 

دو تا از دکترهای رویان به من گفتن حداقل تا وسط هفته 9 باید ادامه داشته باشه

عنوان 24 بازدید | 4 پست سلام من ۶ شهریور خونریزی داشتم.۱۰ م قطع شد ولی ۱۳ و ۱۴ صبح همراه ش ...

گلم اگر در حد تغییر رنگ ترشح هست همون آسپرين فعلا نخور ولی انوکسا رو ادامه بده

بیشتر استراحت کن و نگران نباش 

شیاف ها رو اگر مقعدی بذاری بهتر از واژینال هست

من و چند نفر دیگه واژینال میذاشتیم بعد از یه مدت لک دیدیم

چه تاثیری داره؟چرابه من ندادن که بگیره.

گلم حتما نیاز نبوده به خیلیا نمیدن، میگم روش بعضی از دکترها هست نه همه 

هر کس هم داشته روز 21 آزمایش بتا باید بده

میگن ممکنه رحم رو آماده تر کنه، قطعی نه ممکنه